supremazy kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım GSI Romlar Test Odası

Arkadaşlar merhabalar, benim gibi MIUI dan bıkanlar için GSI Test Odası başlığını açmayı uygun gördüm. Buraya denediğimiz GSI romların her türlü performanslarını yazıp paylaşmayı düşündüm. Hatta biraz bilgi birkince bir tabloda performans, özellleştirme, pil ömrü vs gibi değişkenleri...
  2. S

Yardım Romsuz GSI Rom Atma Aracı (Rom Linkleri için Telegram Kanalı konuda)

Arkadaşlar merhabalar, MIUI'dan sıkılıp da telefonuna GSI Rom atmak isteyenler için excalabur'un hazırladığı aracı yeniden paylaşacağım ama içine rom yüklemeden. Ayrıca GSI romların sürekli paylaşıldığı telegram kanal linkini de sizlerle paylaşacağım. Öncelikle GSI ROM Yükleme Araç linkini...
  3. S

Yardım Redmi 8 Telefonum Boot yapmıyor

Merhabalar herkese, Telefonun bootloader açık , twrp 3.3.1 ile orange fox yüklü. Daha önce xiaomi.eu v8 rom vardı malesefki yedeğimi sileceğim yerde yedeği geri yükle yaptım ve iki gündür telefonun soft brick şekilde duruyor. Farklı romlar indirdim fakat her seferinde boot logosunda takılı...
  4. S

Sohbet Merhabalar Herkese !

Karşılama için çok teşekkür ederim. hi~~ 1573682903 O zaman canlandıralım forumu ama bana bir kaç gün müsade ederseniz telefon daha bugün öğleden sonra geçti elime.
  5. S

Sohbet Merhabalar Herkese !

Herkese selam olsun. Ben de Redmi 8 telefonum ile miui ailesine katılmış bulunmaktayım fakat telefonum ile ilgili herhangi bir forum göremedim. Ben mi bulamadım ?
Üst Alt