Superuser1 kullanıcısının son içeriği

1. Superuser1

Yardım J6 ses hatasi

Merhaba j6 ma root atmaya çalıştım recovery mod dan bootloadera geçtim sonrada vazgeçtim ve telefonu yeniden başlatınca ciizt veya karıncalanma televizyon dedi çıkıyor ama her zaman değil ses mesela klavyede dokunma sesi gibi ve video sesleri ve sesi kapatınca duruyor ve o ses gelmiyor
  2. Superuser1

Rehber twrp data şifreli veya format çalışmıyor

Merhaba bu adımlara ile data sdcard veya format atabilirsiniz eğer olmuyorsa Yapmanız gerekenler. İlk önce telefonu twrp moduna alın ardından advanced terminal i açın terminale recovery Yazın bu 2. Bir twrp acicaktir 2. Twrp dataya erişimi bulunur ama decrypte edemez onun için telefonun...
  3. Superuser1

Çözüldü redmi note 10 pro şifreyi unutum

Merhaba cihazım magiskile rootlu şifremi unutum ama parmak izi kayıtlı magisk veya başka bir program ile nasıl şifremi öğrenirim silmeyi denedim ama telefon geri şifrelledi
  4. Superuser1

Yardım redmi note 10 pro için orenge fox varmı

cihazım redmi note 10 pro sweet orenge fox flashlıycam ama redmi note 10 pro max sweet diyor flashlarsam telefon brick olurmu
  5. Superuser1

Yardım adb ilgili bazı sorunlar ve cözümleri

adb cihazı görmüyor cçzümü driverları indirin eğer olmasa telefonu usb den cıkarın telefonu acın geri bağlayın size soru sorar ekranda belir ordan veri aktarımı yoku secin sorun cözülür adb fastboot cihazlarını görmüyor Latest-ADB-Installer.bat dosyasını indir - download bu linkteki .bat ı acın...
Üst Alt