superdestek kullanıcısının son içeriği

1. superdestek

Soru Miui 12.1.1.0 Batarya problemi

12.1.1.0 güncellemesinden sonra batarya çok çabuk bitmeye başladı, telefondan iyice soğuttular, zaten sensör sorunu vardı iyice berbat oldu. Anlamıyorumki bu adamlar yazılım çıkarmadan önce hiçmi test yapmıyorlar. Nezaman güncelleme gelir bu batarya düzeltme konusunda bilgisi olan varmı? yoksa...
  2. superdestek

Soru Ghost Screen

Ghost Screen oluşmaya başladı, garantisi var, EVOFONE hangi servisine gönderiyim hangisi daha iyi hizmet veriyor Ankara mı İstanbul mu?
  3. superdestek

Yardım Orjinal Şarj cihazı

https://market.miuiturkiye.net/xiaomi-33w-turbo-sarj-adaptoru Buradaki şarj cihazı ile Mi note 10 lite telefon şarj edilirmi? max 30w diye biliyorum mi note 10 lite için, herhangi bir zarar verirmi?
  4. superdestek

Soru Mi9T pro ile Mi note 10 lite Takas hakkında

Merhaba, Mi Note 10 Lite 6/128 cihazım var, yurtdışı 4 aylık. Bulunduğum yerde bir arkadaşda Mi9t pro 6/64 cihaz var takas yapsam nasıl olur tavsiye edermisiniz? Bu mi note 10 lite'ın sensör sorunu çok can sıkıcı olmaya başladı. Sırf bu yüzden takas yapmak istiyorum. Görüşleriniz benim için...
  5. superdestek

Yardım Redmi note 5 Bootloader Miflash tool %50 hatası

bu telefonun bölümü yaşıyormu şuan bilmiyorum ama, günler öncesindede yazmıştım cevap gelmedi. Redmi note 5 AI model telefonun bl kilidini açmaya çalışırken %50 de hata veriyor miflash tool. Forumda araştırdım buldum bişeyler ama ,orada anlatılanları birebir yapmama rağmen halen düzelmedi. Başka...
  6. superdestek

Yardım Mi note 10 lite Fastboot da kaldı.

EU rom 11.0.8 yüklüydü. EEA global roma geçiyim dedim, EEA recovery dosyasını indirip, TWRP de Format data yes yaptım. Sonra install dedim. Direk fastbootda kaldı. Miflash tool ile tekrar EEA fastboot dosyasını indirdim. Miflash tool ile sitede bahsedilen yöntemle kuruyum dedim ama aşağıdaki...
  7. superdestek

Yardım Mi Note 10 lite ısı değeri

Merhaba, Telefonu bugün aldım. Yurtdışı kayıtlı cihaz. Aşağıdaki ısı değerleri normalmi?
  8. superdestek

İnceleme Miui 10 Redmi Note 5 Cihazlara gelmiştir hayırlı olsun

Evet bende az önce gördüm güncelleme gelmiş banada, yüklemedim henüz. yükleyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. 1537515934 Miui10 'u ben mimax 2 de kullanırkende Tema sorunu vardı zaten, 3.parti temaları Miui10 ile henüz tam uyumlu değil. Miui9 da sorun yoktu.
  9. superdestek

Soru Kılıf Önerisi

Resim atabilirmisin telefonun kılıfı takılı iken?
  10. superdestek

Yardım Güncelleme sonrası ikinci kamera hatası

Bende 9.6.4.0 romu kullanıyorum, Portre modunu açınca 2-3 saniye bi gecikmeyle geliyor, onun haricinde herhangi bir sorun yok. Dokunmatik konusundada herhangi bir sıkıntım yok, gayet akıcı ve dokunmatiği çok hassas. Mimax2 den geçtim ben bu telefona, dokunmatik o telefona göre bariz üstün.
  11. superdestek

Soru Kılıf Önerisi

Redmi Note 5 için, arka kılıf önerisi olan varmı? Kendi kutusundan çıkan şeffaf kılıfı kullanıyorum fakat, kamera çıkıntısı yüzünden masaüzerinde falan kullanırken telefonu beşik gibi sallanıyor, bu biraz sinirimi bozuyor. Kılıf ile mutlaka bir çözümü vardır bunun. Belki biraz...
  12. superdestek

Yardım Redmi Note 5 AI Kamera Aktifleştirme

Hocam hafızadan olabilir, bende kasma yok, ama 32 gb 14 gb boş şuan , belki dediğin gibi hafıza dolunca takılmalar olabilir ama emin değilim. Hızlı bir hafıza kartı alarak işi çözebilirsin bence. U1 32gb işiini görür U3 ler en hızlı yazma hızına sahip ama fiyatlar pahalı.
  13. superdestek

Soru Adaptör Seçimi

Redmi Note 5 'e geçiş yaptım bende. Kutudan çıkan adaptörü 5V 2A. yani Quick Charge 2.0. Peki bu cihaz 3.0 destekliyormu? yani 3A bir adaptör alsam hızlı şarj edermi?
  14. superdestek

Yardım Redmi Note 5 AI Kamera Aktifleştirme

Bende Mimax 2 mi satıp, Redmi Note 5'e geçmiş bulunmaktayım, öncelikle şunu söyleyim ki, Ekran büyüktü güzeldi fakat, taşıması ayrı, tek elde kullanırken ayrı bir dertdi. iyiki değiştirmişim diyorum. Bu telefona bayıldım süper. Orta segmentin en iyi telefonu bence. Bootloader henüz açmadım ...
  15. superdestek

Soru Adaptör Seçimi

İyi güzelde hocam, ismi sanı ney, birçok yan sanayi xiaomi hızlı şarj adaptörü var piyasada, n11 e bi giriyom 10larca çeşit. Hangisini tavsiye edersiniz? en azından bi link paylaşabilirseniz.
Üst Alt