superas kullanıcısının son içeriği

1. superas

Çözüldü Bildirim Çubuğunda Arkada Çalışan Uygulamaların Görünmesi + Yukarı Kaydırınca Google?

Bendede aynı durum mevcut, geçen gün Google play verilerini silmek durumunda kaldım, o günden beri yukarı kaydirinca artık tarayıcı açılıyor. :(
  2. superas

Yardım Güncellemeden sonra whatsapp bildirim sesi sorunu

Benim de başıma gelmişti. Hocam yeni bir tema yuklediniz mi? Eğer öyleyse temayı değiştirin. Bazen tema uyumsuzluğundan yapabiliyor. Xiaomi mi MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. superas

Satıcı Önerisi

Sefa dan 4 cihaz aldım şimdiye kadar, sıkıntısızdır, sağolsun.
  4. superas

Satış Redmi Note 4, Redmi Note 4X ..Kutulu Uygun Satış..

mi mix ekranı var mı hocam?
  5. superas

Yardım Bildirim seslerinin çalmaması hk.

Teşekkür ederim üstadım.
  6. superas

Tema marketi dışından bir tema yüklemiştim, belki son olarak ondandır dedim, temayı değiştirdim ve sorun çözüldü üstadlarım, teşekkürler.
  7. superas

Bu arada belirtmeyi unuttum mi mix in global romu yüklü.
  8. superas

Merhaba arkadaşlar, şöyle bir problemim var: Yeni Whatsapp mesajı geldiğinde, Yeni mail geldiğinde, veya yeni mesaj geldiğinde ne yaptıysam cihazın sesli uyarı vermesini sağlayamadım. Otomatik başlatmada bu programlar açık, Bütün izinleri verilmiş, pil tasarruf kısıtlamaları kapalı, yine de...
  9. superas

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Dün akşam Sefa ile 3. alışverişimiz oldu, mi mix i çok beğendim, gerçekten üstün bir cihaz. Teşekkür ederim.
  10. superas

Tema Modern N TR.

Evet üstadım haklısınız, en sonunda pes edip, dün başvurmuştum, bugün onaylanmış, artık yükleyebiliyorum. :) ilginize teşekkür.
  11. superas

Tema Modern N TR.

Harika bir tema, lakin yine yeni bir telefon ve yine 3.parti tema uygulama hatası..
  12. superas

Yardım mi note 2 : google now açılamama sorunu

yarmagul35 Üstadım, teşekkür ederim, oldu sağol varol. Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. superas

Yardım mi note 2 : google now açılamama sorunu

Denedim üstadım maalesef bir değişiklik olmadı sorun aynen devam. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.
Üst Alt