Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Google rehber ve mesaj uygulamasının dışına çıkmak için Hint rom kullanımı önerisinde bulunuldu bende varsa bu cihaz model için yardımcı olacak ustadlardan yardım talep ediyorum
Arkadaşlar mi 9 se yeni bir cihaz aldım guncelleyiciden şuan indirmeye calistigim ve yüzde 80 lerde tekrar baştan indirmeye çalışıyor fakat bu sürüm sanırım android 9 (v11.0.6.0) ben android 10 (v11.0.2.0 ) olan sürümü indirdim bir türlü kuramıyorum cihaz yeni garantili kilidi açık değil android...
Merhaba arkadaşlar eski cihazım mi 9 se ekran kırığı yüzünden aynı mod yenisini aldım eski cihazda haftalık beta rom yüklüydü yeni cihazın global 11.0.6 yüklü ama android 9 ben eski cihazımın sistemine yani android 10 ve beta olan Roma nasıl geçiş yapabilirim cihaz kiltlimi onuda anlamadım...
Merhaba arkadaşlar mi9se 20.1.21 haftalik beta rom kullanıyorum son güncelleme de telefon aşırı derecede kasiyer ve bazı uygulama hataları çıkıyor burdan kararlı Roma dönüş yapabilirmiyim yada en stabil MIUI 11 android 10 tavsiyeniz ne olur
Teşekkürler
1573926090
Birde hocam iPhone x tarzi alt bar (çizgi navigation) ek uygulamalar harici MIUI 11 finalde yer alırmi mi9se için birkaç görsel le karşılaşmıştim ama tam emin olamadım
Merhaba arkadaşlar mi9se 9.11.14 beta versiyonda uygulama kasası karanlık modda geçmiyor beyaz kalıyor acaba bir ayarı falan varmı yoksa betada orayı kapsamadimi
Arkadaşlar zor durumdayim günlerdir bir sonuc bulamadım mi9se TWRP instalde dosyalar alfabetik karakterlerle şifreli gibi ve hepside boş indirdiğim rom zip dosyasını göremiyorum yeni TWRP surumude indirdim olmadı 5 defa format sıfırlama işlemi de yaptım sonuç aynı fikriniz ne