suleymanyalcin kullanıcısının son içeriği

1. suleymanyalcin

İnceleme K40 gaming şebekede sınıfta kaldı

Selamın aleyküm arkadaşlar. 2 günlük test sonucunu yazıyorum. Redmi K40 gaming 12 128 Öncelikle telefon tasarım olarak çok can alıcı duruyor. Ele oturuşu duruşu çok harika. Ekranını çok başarılı buldum. Oled ekran da renkler muazzam güzel. Gün ışığında güneş altında çok rahat ekranı...
  2. suleymanyalcin

Soru F2 pro Android 11 Root

Merhaba arkadaşlar F2 pro 256 GB kullanıyorum. Cuma günü eu Beta Android 11 room'unu kurdum cihaza. Android 11 için henüz bir root,magisk yayınlandı mı? Android 10 için olanı deniyorum cihaz kabul etmiyor maalesef.
  3. suleymanyalcin

Yardım Mi 10 lite zoom netflix L1 sertifikası

Mi 10 lite zoom kullanıp ta telefonunda netflix yüklü olan var mı? Varsa netflix ayarlarından yürütme özelliklerine bakabilir misiniz bende L3 olarak görünüyor. Eu stabil room var cihazda. L1 desteklemiyorsa gerçekten hüsran olacak benim için
  4. suleymanyalcin

İnceleme Poco f2 pro süper makro modu

Süper Makro modunu merak eden arkadaşlar için bir kaç resim ekledim.
  5. suleymanyalcin

Rom Mi 8 SE MiRoom [Miui 12] [20.5.29 beta]

Merhaba arkadaşlar Miui 12--- 20.5.29 beta yayınlandı. Bu linkten indirebilirsiniz. https://sourceforge.net/projects/miroom/files/20.5.29/Mi8SE_MIUI_20.5.29_MiRoom_10.0.zip/download YENİLİKLER VE DEĞİŞİKLİKLER Resmi değişiklikler: Ekranda üç parmağınızı tutarak ekran alanının ekran...
  6. suleymanyalcin

İpucu Mi hesabından çıkış yapamama sorunu ve çözümü

Merhaba arkadaşlar Redmi note 8 pro kullanıcıları telefondaki mi hesabından çıkış yapamıyor en azından benim ve gördüğüm Bir kaç kişinin başına gelmiş Bir durumdur. Bir hafta öncesine kadar rn8 pro kullanıyordum. Telefona imei attım ve satmaya karar verdim. Ama bir türlü telefondaki mi...
  7. suleymanyalcin

Sohbet Redmi K30 5G Türkiye'ye ilk giren cihaz.

Merhaba arkadalar k30 5G 8/128 lik cihazı getirtmis bulunmaktayım. Yakında detaylı incelemesini yapacağım.
  8. suleymanyalcin

Mod Parmak İzi Animasyonunu Kaldırma

Hocam paylaşım için teşekkür ederim çok yayarlı oldu. Parmak izi 9t de bayağı hızlandı. Animasyon varken bayağı yavaşmış meğersem
  9. suleymanyalcin

Yardım Mi9t

9t lerde sönsör kalibrasyonu yapılmıyor malesef. ama bu sorun bende de vardı miroom kullanırken. global roma geçtim sorun düzeldi.
  10. suleymanyalcin

Soru Telefon numarası doğrulama?

Hocam ne hikmetse bir türkü çözemedim ne yaptıysam olmadı sizin yaptığınızıda yaptım işe yaramadı. Bir haftada önce mı 9t aldım hattı takar takmaz aktiflesmisti şuanda sorun yok Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. suleymanyalcin

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Aynen hocam tekrardan flaşlamanız lazım MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. suleymanyalcin

Soru Mi8SE Güvenilir Kimden Alınır?

hocam attığınız ilana baktım ama ilandaki kutu orjinal kutu değildir bunu belirteyim size. Tütkiyede yapılmış çakma kutulu üründür.
  13. suleymanyalcin

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

8 se de en ufak bir sıkıntı yok mükemmel olmuş bu güncelleme de MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt