Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar.
2 günlük test sonucunu yazıyorum.
Redmi K40 gaming 12 128
Öncelikle telefon tasarım olarak çok can alıcı duruyor. Ele oturuşu duruşu çok harika.
Ekranını çok başarılı buldum. Oled ekran da renkler muazzam güzel. Gün ışığında güneş altında çok rahat ekranı...
Merhaba arkadaşlar F2 pro 256 GB kullanıyorum.
Cuma günü eu Beta Android 11 room'unu kurdum cihaza.
Android 11 için henüz bir root,magisk yayınlandı mı? Android 10 için olanı deniyorum cihaz kabul etmiyor maalesef.
Mi 10 lite zoom kullanıp ta telefonunda netflix yüklü olan var mı?
Varsa netflix ayarlarından yürütme özelliklerine bakabilir misiniz bende L3 olarak görünüyor.
Eu stabil room var cihazda. L1 desteklemiyorsa gerçekten hüsran olacak benim için
Merhaba arkadaşlar
Miui 12--- 20.5.29 beta yayınlandı.
Bu linkten indirebilirsiniz.
https://sourceforge.net/projects/miroom/files/20.5.29/Mi8SE_MIUI_20.5.29_MiRoom_10.0.zip/download
YENİLİKLER VE DEĞİŞİKLİKLER
Resmi değişiklikler:
Ekranda üç parmağınızı tutarak ekran alanının ekran...
Merhaba arkadaşlar Redmi note 8 pro kullanıcıları telefondaki mi hesabından çıkış yapamıyor en azından benim ve gördüğüm Bir kaç kişinin başına gelmiş Bir durumdur.
Bir hafta öncesine kadar rn8 pro kullanıyordum.
Telefona imei attım ve satmaya karar verdim. Ama bir türlü telefondaki mi...
Hocam ne hikmetse bir türkü çözemedim ne yaptıysam olmadı sizin yaptığınızıda yaptım işe yaramadı. Bir haftada önce mı 9t aldım hattı takar takmaz aktiflesmisti şuanda sorun yok
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi