suleymane847 kullanıcısının son içeriği

1. suleymane847

Çözüldü Cihaz Brick oldu

Mi A3 cihazımla android 11 den android 10'a sürüm düşürmek için stock rom ile SHRP üzerinden flashlama yaptım. Yeniden başlattoğımda cihaz brick oldu. Ekran açılmıyor.
  2. suleymane847

Yardım TWRP Telefon açılmıyor

twrp kuruyordum şifreyi kaldırmayı unutmuşum sistemi ve dalviği sıfırladım, sonra dosyaların olmadığını gördüm. format data yaptım telefonu açmayı denedim açılmıyor. twrp ye giriyor ama dahili depolamayı göremiyorum. ne yapabilirim
  3. suleymane847

Yardım Mİ A3 Brick Oldu

daha önce miui rom kullanıyordum. Bu romu twrp ile yüklemeyi denedim. fakat yüklenmedi ve cihazın orjinal romuna döndü. cihazda kurulum yapamadım çünkü dokunmatik çalışmıyor. cihaza tekrar reset atmak için twrp ye dönecektim fakat twrp silinmiş. bende yeniden twrp yükledim ama şuan cihaz hiç...
  4. suleymane847

Yardım Tiktok parametre hatası

Tiktok uygulamasında yeni hesap açmaya çalıştığımda parametre hatası hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda hizmetimizi çok sık ziyaret ediyorsunuz hatası alıyorum. MIUI weekly beta kullanıyorum.
  5. suleymane847

Yardım Bazı uygulamalara giriş yaparken hatalar

Telefonum da bulunan Tiktok uygulamasına giriş yaparken "Hizmetimizi çok sık ziyaret ediyorsunuz" hatası, yeni hesap oluştururken "parametre hatası" alıyorum. Telefonun rootlu. Uygulamayı magiskten gizlemeyi denedim olmadı, çeşitli reklam engelleme modüllerini iptal ettim olmadı. Bir türlü giriş...
  6. suleymane847

Yardım Mi ekranında takılı kalma

Cihazın mi ekranında takılı kalıyor. Recovery Moda girmiyor, fast boota giriyor. Ne yapacağız
  7. suleymane847

Yardım WhatsApp arama ses değiştirme

Merhaba bir sorum olacak. Telefonla konuşurken veya da WhatsApp dan sesli arama yaparken sesimizi bir uygulama aracılığı ile değiştirmek mümkün müdür. Yardımcı olursanız sevinirim...
  8. suleymane847

Yardım MIUI uygulama üzerinde gösterme hatası

MIUI 12.5 beta da oyunda açtığım hile uygulamanın üzerinde bir süre duruyor sonra otomatik kapanıyor. Yardımınız için teşekkürler
  9. suleymane847

Yardım TWRP YE ROM ATMA

Bugün TWRP den magisk flaslayacaktim fakat recovery modda başlatmayı unuttum. Bunun üstüne bir de sistemi sıfırladım. Yani telefondaki MIUI gitti. Bende b slotta başlatarak Android one da telefonu başlattım. Buradan romu indirip a ya flaşlasam olur mu ve ya da nasıl yapacağım. Teşekkür ederim.
  10. suleymane847

Yardım Game Turbo yüzer pencere sorunu

Game turbo da oyun esnasında açtığım yüzer pencereler kapanmıyor ve sürüklenmiyor çözümü varmıdır
  11. suleymane847

Yardım iOS yükleme

Telefona bir şekil de iOS 14 yüklemek mümkün mü? Ne şekilde yüklenebilir...
  12. suleymane847

Soru Mi A3 MIUI 12.5

Mi A3 için MIUI 12.5 ne zaman çıkar bilgisi olan varmı?
  13. suleymane847

Yardım Chrome yok ve indirilmiyor

Kısa süre önce Mi A3 cihazıma twrp üzerinden MIUI global 12.0.3 stabil sürümünü kurdum. Kurduktan sonra telefonda Chrome olmadığını fark ettim. Ve play Store'dan indirmeye çalıştığım da bir türlü inmiyor lütfen yardım edin...
  14. suleymane847

Yardım Kendi kendine uygulama yükleme

Cihazıma magisk ile root attıktan sonra kendi kendine uygulamalar yüklemeye başladı çözümü nedir?
Üst Alt