Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Xiaomi 14 Pro cihazım da çin rom yükle cihazım da whatsapp bildirimi sorunu vardı whatsapp üzerinden gelen sesli veya görüntülü aramalarda ekran uyanma yapmıyordu tüm izinler açık olmasına rağmen sorun devam ediyordu. Çözüm olarak yaptığım araştırma sonucunda pil ve performansı...
Merhaba arkadaşlar TLF global 12.5.7 yüklü şarj Flex kablosu arızalandı orjinal çıkma aldım değiştirdim şu an çalışıyor fakat telefon da oyun oynarken kasılma WhatsApp veya face de mesaj yazarken aniden kendiliğinden donma veya Netflix izlerken durduk yere donmalar meydana geliyor TLF sıfırlamak...
Arkadaşlar merhaba kamera açtığım da siyah ekran geliyor kamera içindeki ayarlar menüsü aktif değil mod arası geçiş var ama kamera yine siyah kamera uygulama verilerini temizledim düzelmedi donanım tersi ile ön arka kamera testi yaptım çalıştı WhatsApp da foto çekmek için denedim sadece ön...
Arkadaşlar merhaba kamera açtığım da siyah ekran geliyor kamera içindeki ayarlar menüsü aktif değil mod arası geçiş var ama kamera yine siyah kamera uygulama verilerini temizledim düzelmedi donanım tersi ile ön arka kamera testi yaptım çalıştı WhatsApp da foto çekmek için denedim sadece ön...
Merhaba arkadaşlar yakınlık sensörü çalışmıyor video yerine fotoğraf aldım. Kalibre etmek istedim ama seri bir şekilde 5.0 0.0 sensör hatası var galiba anlayamadım. Daha önceden çalışıyordu hiç bir defisiklik yapmadım ama sorun neden olabilir
Merhaba arkadaşlar sistem launcher ana sayfa başlatıcı da problem var TLF yeniden baslattigim da anasayfa daki widget gidiyor yerine anasayfa ayar ikon geliyor ikinci sayfadaki takvim kendiligine kalkıyor sistem başlatıcı orijinal varmı TLF rroot yüklü
Merhaba arkadaşlar note 8 global sürüm yüklü geçici olarak yurtdışına geldim vowifi açık görüşme yapabiliyorum hattım Turkcell .Fakat SMS alma gönderme yapamıyorum. Ayrıca TLF uçak modundan çıkartınca hiç bir şebekeye bağlanmıyor. Hat ayarlarından yurtdışı dolaşım aktif. Hattı Samsung orjinal...
arkadaşlar telefon ekranına sürekli Google sürekli olarak duruyor hatası alanlar Ayarlar - uygulamalar - uygulamaları yönet - tüm uygulamalar- google- güncellemeyi kaldır seçin
Merhaba arkadaşlar volte kullanabilmek için telefondan volte açtım ama TURK TELEKOM hattimi volte kullanıma açamıyorum nedeni uyumsuz cihaz olması mevcutta volte ile uyumlu ve aktif çalışan cihaz a takip o şekilde sim kartı volte açmak istediğim de yine cihazı farklı bir cihaz olarak görüyor...
merhaba arkadaşlar wifi 100 Mbps hızında telefondan İDM ile indirme yaptığımda ekranın sol üst köşesindeki gibi 3-4 MB de indiriyor. bu tarayıcıda indirince daha da düşüyor internet hız testi yaptığım zaman bu indirme hızı 8 MB a kadar çıkıyor bunu her zaman hızı nasıl maksimum yapabilirim
Arkadaşlar call of duty oyunu oyanayan varmı bilmiyorum ama en 8 pro da oyun güncellemesi geldikten sonra oyundan atma yapıyor başka cihazlarda böyle sorun yok aynı model kullanan varmi