Suleymanbey kullanıcısının son içeriği

1. Suleymanbey

Mod Çin Rom da WhatsApp Bildirim Sorunu Yaşayanlar

Arkadaşlar Xiaomi 14 Pro cihazım da çin rom yükle cihazım da whatsapp bildirimi sorunu vardı whatsapp üzerinden gelen sesli veya görüntülü aramalarda ekran uyanma yapmıyordu tüm izinler açık olmasına rağmen sorun devam ediyordu. Çözüm olarak yaptığım araştırma sonucunda pil ve performansı...
  2. Suleymanbey

Soru Mi 14 pro twrp

Merhaba arkadaşlar twrp aracı varmı acaba IMG dosyası bulamadım yardımcı olur musunuz
  3. Suleymanbey

Yardım Sensör fix

Merhaba arkadaşlar joker rom kullanıyorum otomatik parlaklık sağlıklı çalışmıyor bir fix vs varmı magisk ile veya başka türlü
  4. Suleymanbey

Soru Ses yükseltme

Merhaba arkadaşlar 11t pro cihaz root lu ses yetersiz geliyor bana sesi arttırmak için ne yapabilirim
  5. Suleymanbey

Çözüldü Telefon Ansızın Kasıyor

Merhaba arkadaşlar TLF global 12.5.7 yüklü şarj Flex kablosu arızalandı orjinal çıkma aldım değiştirdim şu an çalışıyor fakat telefon da oyun oynarken kasılma WhatsApp veya face de mesaj yazarken aniden kendiliğinden donma veya Netflix izlerken durduk yere donmalar meydana geliyor TLF sıfırlamak...
  6. Suleymanbey

Yardım Redmi Note 9 kamera sorunu

Arkadaşlar merhaba kamera açtığım da siyah ekran geliyor kamera içindeki ayarlar menüsü aktif değil mod arası geçiş var ama kamera yine siyah kamera uygulama verilerini temizledim düzelmedi donanım tersi ile ön arka kamera testi yaptım çalıştı WhatsApp da foto çekmek için denedim sadece ön...
  7. Suleymanbey

Yardım Kamera da Siyah Ekran

Arkadaşlar merhaba kamera açtığım da siyah ekran geliyor kamera içindeki ayarlar menüsü aktif değil mod arası geçiş var ama kamera yine siyah kamera uygulama verilerini temizledim düzelmedi donanım tersi ile ön arka kamera testi yaptım çalıştı WhatsApp da foto çekmek için denedim sadece ön...
  8. Suleymanbey

Çözüldü Yakınlık sensörü

Merhaba arkadaşlar yakınlık sensörü çalışmıyor video yerine fotoğraf aldım. Kalibre etmek istedim ama seri bir şekilde 5.0 0.0 sensör hatası var galiba anlayamadım. Daha önceden çalışıyordu hiç bir defisiklik yapmadım ama sorun neden olabilir
  9. Suleymanbey

Yardım Launher problemi

Merhaba arkadaşlar sistem launcher ana sayfa başlatıcı da problem var TLF yeniden baslattigim da anasayfa daki widget gidiyor yerine anasayfa ayar ikon geliyor ikinci sayfadaki takvim kendiligine kalkıyor sistem başlatıcı orijinal varmı TLF rroot yüklü
  10. Suleymanbey

Yardım Yurtdışı şebeke sorunu

Merhaba arkadaşlar note 8 global sürüm yüklü geçici olarak yurtdışına geldim vowifi açık görüşme yapabiliyorum hattım Turkcell .Fakat SMS alma gönderme yapamıyorum. Ayrıca TLF uçak modundan çıkartınca hiç bir şebekeye bağlanmıyor. Hat ayarlarından yurtdışı dolaşım aktif. Hattı Samsung orjinal...
  11. Suleymanbey

Yardım Güncelleme sonrası ekran sorunu

Merhaba arkadaşlar TLF IMEI attım global 04 sürüm yükledim TLF açıldı ama dokunmatik açılmadı. ne yapabilirim tavasiyeniz nedir. Model M2010J19SG
  12. Suleymanbey

Çözüldü Google sürekli olarak duruyor hatası

arkadaşlar telefon ekranına sürekli Google sürekli olarak duruyor hatası alanlar Ayarlar - uygulamalar - uygulamaları yönet - tüm uygulamalar- google- güncellemeyi kaldır seçin
  13. Suleymanbey

Yardım SIM kart ile cihaz uyumu

Merhaba arkadaşlar volte kullanabilmek için telefondan volte açtım ama TURK TELEKOM hattimi volte kullanıma açamıyorum nedeni uyumsuz cihaz olması mevcutta volte ile uyumlu ve aktif çalışan cihaz a takip o şekilde sim kartı volte açmak istediğim de yine cihazı farklı bir cihaz olarak görüyor...
  14. Suleymanbey

Soru Wifi İndirme Hızlandırmak

merhaba arkadaşlar wifi 100 Mbps hızında telefondan İDM ile indirme yaptığımda ekranın sol üst köşesindeki gibi 3-4 MB de indiriyor. bu tarayıcıda indirince daha da düşüyor internet hız testi yaptığım zaman bu indirme hızı 8 MB a kadar çıkıyor bunu her zaman hızı nasıl maksimum yapabilirim
  15. Suleymanbey

Oyun Call of duty oyundan atma

Arkadaşlar call of duty oyunu oyanayan varmı bilmiyorum ama en 8 pro da oyun güncellemesi geldikten sonra oyundan atma yapıyor başka cihazlarda böyle sorun yok aynı model kullanan varmi
Üst Alt