Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kashi nin Security Center modülü vaer onu kur. Arka planda uygulamaları düzenliyor. Isınma problemi olmuyor. Farklı custom rom da da denedik özellikle pil tüketiminde Android Sistemin pil tüketimini azalttı. Dene istersen çözüm olabilir belki.
Bu modülü yükledikten sonra diğerlerini yüklemen gerek. Kernel kullanıyorum. Bende çalışıyor kashi nin modülleri.
https://github.com/Hybrid-Mount/meta-hybrid_mount/releases/tag/v3.5.1
Telegram da grupları var orada ekran görüntüsü vs paylaşıyorlar. Deneyimlerini sorarsınız. Ayrıca rom bazı telefon modellerinde çin tabanlıda yayınlıyorlar. Bazılarında hem çin tabanlı hem de eu tabanlı yayınlıyorlar.
Benim kimseyle ortaklığım falan yok öyle bir şeye mali olarak ihtiyacımda yok. Ben bir çok rom denedim kullandım ücretsizde ücretli olanda ücretli olanda da bazı eksikler çıktı elbet bekledik düzeltildi çözüldü. Yeni çıkmış telefonlarda custom rom larda bunun olması zaten doğal. EU da 6 ay AI...
Ücretli de var ücretsiz de yapımcısına sorar ister alır ister almaz. İster ücretsiz kullanır ister ücretli kullanır. Burada her kişi fikirlerini özgürce yazıyor. Kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor.
1776775250
Ferrari alıp az yaksın diye tüp taktırmak gibi bir şey bu. Kullanıcının tercihine...
Böyle donanımlı bir telefon alıp işlemci hızı düşürmek benim için saçma. Neden o zaman böyle bir telefon alıyoruz ki. Farkı romlar deneyin bence.
Zkos, Elit, HyperOS Pro vs vs. gibi.
Kashi nin apksında yapmamız gerekiyor. Modülün zip dosyanının içerisşnde var
1776368894
https://github.com/Mods-Center/HyperOS-Launcher/releases/tag/V6.7
1776369167
Yapabilirsen global rom kullanan arrkadaşlar çün temaları temaları içe aktar vs kullanabilecek ayarlar kısmında da kişiselleştir...
Kashinin tema modülünü global romlara kurunca ayarlar bölümünde kişiselleştir kısmını bozuyordu. Ayarlar uygulamasının apk sını düzenlemek gerekiyormuş.
Bu kodları ekleyince düzeliyor diye paylaştı Kashi kendisi. Bunu yapabilecek biri var mı ????
Classes.dex. change.
IS_INTERNATIONAL_BUILD >>...
Ekran çözünürlüğü 15 Ultra ya göre düşük. Yeni model üretip ekran çözünürlüğü neden düşürülür anlamadım. Leica Edition da çin modellerde var onda da esim yok akıllı saat kullanıp esim kullanacak olan kullanamayacak. O yüzden 15 Ultra Global cihaz daha mantıklı ahım şahım bir fark yok gibi pil...
Bölge seçeneği değiştirme lazım.bBölge seçeneklerini ekleyen modül vardı yanlış hatırlamıyorsam onu kurup bölgeyi değiştirince ses daha yüksek seviyede olluyordu. Forumda olması lazım konusu.
Hayır olmaz. Çin romda dil modülü için mecbur root olacak. EU da sistem uygulaması kaldırma yükleme içinde aynı. Veya rom değiştir düzgün çalışan bi rom kullan. HyperOS pro tavsiye ederim. Bir kereye mahsus ücreti var 20 dolar.
Başka rom kullanmanı tavsiye ederim EU rom sorunları bitmez. Bu soru güya çömüşlerdi çömeleri için 6 ay bekledik sonra kendimiz bir şekilde çözmüştük ama sanırım 17 Ultralarda yine aynı sorun var.