suleyman_yunus32 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Global rom da mtz tema dosyasını nasıl yükleriz ? Yüklene biliyor mu ?
  2. S

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Belki 10 kez rom değiştirdim farklı romlar denedim sildk yeniden yükledik ama böyle bir sorun yaşamadım. Sorun rom değil bence modlu whatsapp kullandıysanız bundan kaynaklı
  3. S

Rom Xiaomi 15 Ultra HyperOs 2.2 Eu Rom (xuanyuan)

Ben Huawei saat kullanıyorum bende sıkıntı yok. EU dan memnunsanız devam edin ama ben EU nun ısınma ve bozuk stabilitesinden bıktım. Hç olmazsa rom yapımcısına birşey söylediğimizde ilgileniyor bir çözüm buluyor. EU da adamlar cevap bile vermiyor
  4. S

EU kullanıyorsun. Hangi rom ?
  5. S

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Root yaptıktan sonra modülle çöze bilirsin bölge sorununu HyperCeiler modülü ile. HyperOs Pro rom yapımcısı ile bir görüş çözüm bulursun. Uğraşma EU ile bence
  6. S

Ben farklı rom kullanıyorum HyperOS Pro 3.0.7 ye güncelledim galerideki özellikler aktif çalışıyor. EU rom wskisi gb değil yapımcılarından ilgilenende yok.
  7. S

Bölge değişimi yok sanırım. Yapımcısına detaylı sorularını sorablirsin. Cevap veriyor.
  8. S

Evet ücretli tek seferlik ödeme yapıyorsunuz. Bugün HyperOs 3.0.7 de geldi güncelledim gayet başarılı. Ben memnunum EU dan kat kat iyi.
  9. S

EVET gayet üzel olmuş rom aktif kullanıyorum şuanda. Arkadaş baya emek vermiş.
  10. S

Arkadaşlar ben bu EU rom saçmalığından kurtuldum. Yeni bir rom a geçtim yapımcısı Türk. 15 Ultra cihazımda kullanıyorum. Rom türkçe çin tabanlı tüm özellikler aktif. Bildirim vs sorunu yok. Google servislerde sorun yok. Ayrıca EU dan daha fazla özellik mevcut. Özelden yazarsanız detayları...
  11. S

Arkadaşlar ben bu EU rom saçmalığından kurtuldum. Yeni bir rom a geçtim yapımcısı türk. 15 Ultra cihazımda kullanıyorum. Rom türkçe çin tabanlı tüm özellikler aktif. Özelden yazarsanız detayları anlatırım.
  12. S

Bu sorunu EU rom da farklı sürümlerde çok sık yaşadık. Geliştiriciler maalesef ilgilenmiyor. Bunun çözümünü ben bir önceki sürüme dönüp AI özelliklerini aktif edip sonra son çıkan rom sürümünü üzerine uppdate ederek çözdüm genellikle.
  13. S

HyperOs 3 te batarya daha çabuk tükeniyor. Ve oyunlarda ısınma problemi oluyor. Kamera evet gayet güzel netliyor. Çekimler güzel düzeltilmiş birçok hata ama uzun süre kamera kullanımında telefon çok aşırı ısınıp kendini korumaya alıyor. Ben kamerayı uzun süre aktif kullanıyorum video ve fotoğraf...
  14. S

Rom Mi 15 için eu rom

BL açıp fastboot moduna alıp bilgisayardan kurabilirsiniz.
  15. S

Rom Xiaomi 15 Ultra Taiwan Rom

İME işlemi ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ben EU kullandım Taiwan , Rus bunlarda hiçbirinde whatsapp ta hata vs yaşamadım. Telefonu root ladıysan belki bundan dolayı olabilir
Üst Alt