suleyman_yunus32 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Xiaomi 15 Ultra HyperOs 2.2 Eu Rom (xuanyuan)

Güncelleme geldi.!!! Xiaomi 15 Ultra EU Rom 2.2 xiaomi.eu_XUANYUAN_OS2.0.212.0.VOACNXM_15 https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_XUANYUAN_OS2.0.212.0.VOACNXM_15.zip/download Değişiklik günlüğü sistem...
  2. S

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Değişiklik günlüğü sistem Uygulama açma/kapatma animasyonunun anormal gösterimi düzeltildi
  3. S

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

Ben o kısmına bakmam. Arkadaş rom sormuş bende cevap verdim. Diğer şartlar kendi bileceği iş.
  4. S

Karşılaştırma Mi 15 Ultra ROM Ekran Süreleri

210 sürüm gayet iyi son çıkan sürüm.
  5. S

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

EU rom öneririm. Rus romdan daha iyi şarj durumu
  6. S

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Ayarlar / Cihazım / Detaylı Bilgi ve Özellikler / Çekirdek Sürümünün üzerine 3-4 kez tıklayın Test ekranı çıkacak oradan Touch Sensor yazan kısımdan parmak izini yeniden yapılandır. Donanımsal bir sıkıntı yoksa çözümü bu. Youtube da videoları var izleye bilirsin. Sensor ayarı yaparken...
  7. S

Ayarlara da arama kısmına Sistem Navigasyonu yazın. Sistem navigasyonuna girin en altta seçerek arat seçeneğini aktif edin.
  8. S

Karşılaştırma Mi 15 Ultra ROM Ekran Süreleri

Şuanda en iyisi EU rom. Pil ve ekran süresi olarak. Isınmada yok. Aktif kullanıyorum.
  9. S

Yardım Yeni nesil yazılımsal IMEI

Bence çok saçma bir durum hocam. Yıllardır kullanıyoruz rootlu cihaz. İmei kayıtlı vs. Bir sıkıntımız olmadı. Bence bu kişiler üçüncü taraf bilmedikleri saçma sapan uygulamaları yükleyip bilgilerini çaldırıyorlar. Sıkışıncabda işi imei kaydı root vs diyorlar.
  10. S

Whatsapp uygulamasının üzerine basılı tut çıkan ekranda ünlem işaretine tıkla. İzinler kısmında kişiler ve diğer izinleri ver.
  11. S

Yardım Mi 15 ultra Bootloader kapatma

Ultra cihazımda belki 4 - 5 kez Rus rom yükledim tekrar EU veya Globale döndüm hiç bir zamn böyle problem yaşamadım. Farklı bir sorun olabilir. Daha önce modlu Whatsapp kullndıysan sorun bundan da kaynaklanıyor bazen.
  12. S

Rom Xiaomi 15 Ultra HyperOs 2.2 Eu Rom (xuanyuan)

Bootloader kildinizin açık olması gerek. Yükleme yapabilmeniz için.
  13. S

Aslında silinmemesi gerekiyor. Çözemediler bu twrp işini.
  14. S

Twrp hangi sürümü kurdun ? son güncel olanı mı ? Sağlıklı çalışmıyordu ben kurduğumda.
  15. S

Mod Cemiuiler / HyperCeiler | Özelleştirme Modu

HyperCeiller da HyperosAI özelliklerini nasıl aktif edebiliriz. Örneğin mesajlaşma uygulamasında yapay zeka ile yazma özelliği yok. Rus romda. Bu gibi özellikleri aktif etmenin bir yolu var mı ?
Üst Alt