suleyman_yunus32 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Xiaomi 15 Ultra ROM önerisi

EU en sorunsuz ve şarj konusunda en iyisi şuan. Rus, Taiwan denedik en son EU romda karar kıldık. Sorunsuz şuan kullana bilirsiniz.
  2. S

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Eu kullanıyoruz. Şu anda ısınma problemi olmayan pil süresi iyi olan o var. Arada çok zorlarsam ısınma oluyor fakat geçici oda. Pil süreside rahat 1 günü çıkarıyor bende.
  3. S

Karşılaştırma Mi 15 Ultra ROM Ekran Süreleri

1753280772 Aylık güncelleme geliyor. Güncelleme geldikçe bilgisayardan yaparsın 1753280874 Birincisi Bootloader kilidin açık olması lazım. Rom değiştirdiğinde o rom a ait güncelleme geldikçe güncellemeye yaparsın. Genelde aylık geliyor güncelleme.
  4. S

110 Sürüm bende vardı buradan indire bilirsin https://mega.nz/file/cbdh3JBQ#UvbupXH5SrU2wZIo-V4A7tlg_zPnr-vVWSW9n9LENEE
  5. S

Rom Xiaomi 15 Ultra HyperOs 2.2 Eu Rom (xuanyuan)

Bunun bir çözümü yok sanırım. Bizde de aynı durum
  6. S

Seçerek arat kısmında bir hata var rom da bunu eu forumda yazdım geliştirciye bir cevap vermedi. 110 sürüme düşürüp özelliği aktif edip tekrar son sürüme direk güncelledim aktif çalışıyor özellik. Bu şekilde çözdüm
  7. S

Rom Xiaomi 15 Ultra HyperOs 2.2 Eu Rom (xuanyuan)

Güncelleme geldi.!!! Xiaomi 15 Ultra EU Rom 2.2 xiaomi.eu_XUANYUAN_OS2.0.212.0.VOACNXM_15 https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_XUANYUAN_OS2.0.212.0.VOACNXM_15.zip/download Değişiklik günlüğü sistem...
  8. S

Değişiklik günlüğü sistem Uygulama açma/kapatma animasyonunun anormal gösterimi düzeltildi
  9. S

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

Ben o kısmına bakmam. Arkadaş rom sormuş bende cevap verdim. Diğer şartlar kendi bileceği iş.
  10. S

210 sürüm gayet iyi son çıkan sürüm.
  11. S

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

EU rom öneririm. Rus romdan daha iyi şarj durumu
  12. S

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Ayarlar / Cihazım / Detaylı Bilgi ve Özellikler / Çekirdek Sürümünün üzerine 3-4 kez tıklayın Test ekranı çıkacak oradan Touch Sensor yazan kısımdan parmak izini yeniden yapılandır. Donanımsal bir sıkıntı yoksa çözümü bu. Youtube da videoları var izleye bilirsin. Sensor ayarı yaparken...
  13. S

Ayarlara da arama kısmına Sistem Navigasyonu yazın. Sistem navigasyonuna girin en altta seçerek arat seçeneğini aktif edin.
  14. S

Şuanda en iyisi EU rom. Pil ve ekran süresi olarak. Isınmada yok. Aktif kullanıyorum.
Üst Alt