Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncelleme geldi.!!!
Xiaomi 15 Ultra EU Rom 2.2
xiaomi.eu_XUANYUAN_OS2.0.212.0.VOACNXM_15
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_XUANYUAN_OS2.0.212.0.VOACNXM_15.zip/download
Değişiklik günlüğü
sistem...
Ayarlar / Cihazım / Detaylı Bilgi ve Özellikler / Çekirdek Sürümünün üzerine 3-4 kez tıklayın Test ekranı çıkacak oradan Touch Sensor yazan kısımdan parmak izini yeniden yapılandır. Donanımsal bir sıkıntı yoksa çözümü bu. Youtube da videoları var izleye bilirsin. Sensor ayarı yaparken...
Bence çok saçma bir durum hocam. Yıllardır kullanıyoruz rootlu cihaz. İmei kayıtlı vs. Bir sıkıntımız olmadı. Bence bu kişiler üçüncü taraf bilmedikleri saçma sapan uygulamaları yükleyip bilgilerini çaldırıyorlar. Sıkışıncabda işi imei kaydı root vs diyorlar.
Ultra cihazımda belki 4 - 5 kez Rus rom yükledim tekrar EU veya Globale döndüm hiç bir zamn böyle problem yaşamadım. Farklı bir sorun olabilir. Daha önce modlu Whatsapp kullndıysan sorun bundan da kaynaklanıyor bazen.
HyperCeiller da HyperosAI özelliklerini nasıl aktif edebiliriz. Örneğin mesajlaşma uygulamasında yapay zeka ile yazma özelliği yok. Rus romda. Bu gibi özellikleri aktif etmenin bir yolu var mı ?