Suleyman_329 kullanıcısının son içeriği

1. Suleyman_329

Sohbet Telefon Aksesuar ve yazılımsal Tamir dükkanı açmak istiyorum Mantıklı mı?

Köyde oturuyorum gerek Android telefonlar olsun gerek yazılım konuları olsun bu tür konularda 10 yılı aşkın süredir ilgiliyim kendime ait custom rom çalışmalarım da mevcut şuan bı fabrika da çalışmaktayım kendimce bulunduğum ilçede aksesuar ve yazılımsal tamir işlerini kapsayan bir dükkan açma...
  2. Suleyman_329

Rom Efsane Geri Döndü! XIAOMI 13 (FUXI) HYPEROSPOWER 2.0.107.0 KARARLI SÜRÜM

Romu kurduysaniz ayarlar telefon hakkında kısmından girebilirsiniz telegram kanalına burda link paylaşmak yasak
  3. Suleyman_329

Yardım POCO X3 Pro EliteRomNG v1.15 HyperOS2.0.7.0-Port-ChinaStable-A15-OS2 Hotspot sorunu

Rica ederim fuxi kullansaydin kendi rom projemi kullanirdin her türlü desteği de sağladım ama elimde rom ve cihaz olmadığı sürece çözüm zorlaşıyor
  4. Suleyman_329

Yardım POCO X3 Pro EliteRomNG v1.15 HyperOS2.0.7.0-Port-ChinaStable-A15-OS2 Hotspot sorunu

Romun yapımcısı ile konuş yada bu durumu chatgpt ye detaylı şekilde sor mutlaka biyerlerde uyumsuzluk var ya vendor yada kernel
  5. Suleyman_329

Flashlayabilirsen sorununun çözülme ihtimali var aynı zamanda kernelide önceki ile değiş android sürümü aynı ise
  6. Suleyman_329

Kernel değiştir yada vendor değiştir dene bı daha muhtemelen kernel kaynaklı
  7. Suleyman_329

Vendor veya kernel.degistirmeyi denedinmi
  8. Suleyman_329

Eu tabanlı fasboot ilede kurabilirsin temiz kurulum konusunda bişey diyemem paket çakişması olabilir uygulamalarda teşekkürler iyi kullanımlar
  9. Suleyman_329

Hyperospower 2.1 sürümü için değişiklikler +Sistem varsayılan olarak geçti. +Erofs dosya sistemi rom boyutu dolayısıyla rw olmuyor. +Sistem gereksiz uygulamalardan arındırıldı. +Sistem genelinde monet eklendi. +Yenileme hızları 120/90/60/1 olarak seçilebilir. +Sistem geneline ekstra bulanıklık...
  10. Suleyman_329

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

İlgili cihazın kod adı veya kendi adı ile telegram veya YouTube yada tarayıcı üzerinden biraz araştırma yapınca ilgili grup forum ve videolarla ulaşabilirsin kardeşim forum da Kernel su kurulumu ile alakalı birçok bilgi mevcut
Üst Alt