Suleyman48 kullanıcısının son içeriği

1. Suleyman48

Yardım Xiaomi 13 IMEI

Merhabalar Ahmet Mardin den Xiaomi 13 aldım cihaz dirençli ama IMEI atılması gerekli süresi dolmak üzere bir süredir kullanıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
  2. Suleyman48

Yardım Mi 10 T güncelleme sonrası IMEI

Merhabalar mi 10 t cihazım yurtdışı idi IMEI atıldı lakin geçenlerde bir güncelleme geldi 3 GB boyutunda ota yolu ile güncelledim şimdi telefonu formatlamam gerekiyor acaba IMEI silinir mi teşekkürler
  3. Suleyman48

Çözüldü Xiaomi IMEI

Arkadaşlar merhabalar mi 10 t pro almak istiyorum kendimde daha önceden yurtdışı mi 9 vardı IMEI atılı fiyatlardan dolayı gene yurtdışı Alicam ama letgodan vs soruyorum satanlara abi cihaz yurtdışı 8 ay kullan sonra tekrar IMEI atılacak diyor bu nasıl oluyor yani bu süreç naasil işliyor, kimisi...
  4. Suleyman48

Sohbet Mi9 t pro IMEI

Arkadaşlar merhabalar daha önce bu konu ile ilgili bir sorum olmustu ama tatmin edici bir cevap alamadım; cihazım mi9 t pro lakin yurtdışı ve IMEI atılı, normal şekilde fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum, daha önce sorduğumda IMEI gider demişti arkadaşlar ama bitane de note 8 pro var oda...
  5. Suleyman48

Yardım IMEI atılan cihazi fabrika ayarlarına döndürme

Merhabalar mi 9t pro cihazım yurtdışı olduğu için IMEI atılı lakin şimdi format atmak istiyorum normal yolla ayarlardan fabrika ayarlarına döndürsem IMEI silinir mi
  6. Suleyman48

Yardım Mi9t pro format

Merhaba arkadaşlar Xiaomi mi9t pro cihazım var ama yurtdışı olduğu için nasıl format atacağımı bilmiyorum IMEI uçmaması için nasıl format atabilirim
  7. Suleyman48

Soru Mi9t pro güvenlik güncellemesi

Herkese merhaba arkadaşlar elimdeki cihaz mi9tpro yurtdışı daha önce twrp üzerinden yaklaşık bir ay kadar önce belki daha fazla da olabilir bir güncelleme yaptım 2.3 GB idi sanırsam dün bana gene bir güvenlik güncellemesi geldi oda 2 GB nin üzerinde idi ve daha önce ki güncelleme yaptığımda twrp...
  8. Suleyman48

Yardım Mi9tpro güvenlik güncellemesi

Mi9tpro cihazıma güvenlik güncellemesi geldi arkadaşlar ama cihaz yurtdışı yüklemeyi önceki sürüm güncellemesi gibi mi yapayım yoksa kapatıp twrp den mi yapmam gerek IMEI gitmemesi için
Üst Alt