suleyman0303 kullanıcısının son içeriği

1. S

Çözüldü Mi Max 2 Batarya Nasıl Değiştirilir?

Değerli arkadaşlar ben yaklaşık iki hafta önce Max 2 min bataryasını değiştirttim. Şu an gayet memnunum. Batarya surem % 30- 40 oranında arttı. Ama ileride ne olur onu bilemem.
  2. S

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Ben İstanbul Tahtakale'de bir handa değiştirdim. Orijinal mi değil mi bilmiyorum ama şu an çok memnunum
  3. S

Merhabalar daha önce bu romu yüklememe rağmen şarjım da çok bir değişiklik olmamakla beraber ekran suresi 7.30 saat falan ancak alıyordum. Ne yaparsam yapayım 8 saatin üzerine çıkaramıyordum. Ben de bataryada bir sıkıntı olduğunu düşünüp değiştirmeye karar verdim. Adam bataryayi değiştirirken...
  4. S

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Quick ball çalışmıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Cihazın mi max 2
  5. S

Ben aglamayayim da kimler aglasin :(
  6. S

Ben fw de yükledim değişen bir şey olmadı. twrpden flaslaniyor.
  7. S

Arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama stock rom kurup twrp yükledim. Yine aynı değişen bir şey olmadı. Miui 8 lerde aldığım batarya performansının yanından bile geçmiyor. Ben bataryanın zayıfladığını düşünüyorum. Aynı cihazın bu kadar farklı ekran süreleri vermesine başka bir anlam...
  8. S

telefon boştayken çok acayip şarj tüketiyor.Cok değişik romlar denedim sonuç değişmedi. Su an greeshan 8.11.15 romundayim dün aldığım sot 6.45 dakika civari aldim. Lütfen yardim eder misiniz? Telefondan soğudum.
  9. S

Arkadaşlar cihaza fastbootla rom yüklemeyi başardım. 8.11.22 global beta sürümünü yükledim . Sorun kablodan kaynaklanıyormus. Kabloyu değiştirince sorun çözüldü. Fakat şimdi de twrp kaybolmuş. Yeniden twrp yüklemenin en kısa yolu nedir ? Epey uğraştım henüz twrp yüklemeyi başaramadım.
  10. S

Teşekkür ederim hocam. Bilgisayardan dosyayı telefona atabiliyorum. Twrp de görüyor dosyayı fakat kurar gibi yapıyor sonra öylece kalıyor. Bir müddet telefonsuz kalacağız sanırım
  11. S

Twrpyi görüyor. Tam yüklenecek gibi oluyor öylece kalıyor. :(
  12. S

Hocam ilk çıktığında almıştım. 2 seneye yakın demek istedim. Bu akşam twrp deyken datayı da temizleyi işaretledim. Sonra ne yaptımsa telefonu kurtaramadım. Fastboot rom indirdim tam yüklenecekken hata veriyor. Afyondayım. Burada kime gösterebilirim . Bütün sinirlerim altüst oldu.
  13. S

Cevaplar icin cok tesekkur ederim. Telefonum 2 yillik bununla alakali olabilir mi? Bir de kalibrasyon falan meselesi varmis. Onu da hic yapmadim. Arka planda pili somuren bir program var mi bilmiyorum. Baktigim kadariyla goremedim.
  14. S

merhabalar ben de bu romu kullaniyorum. Ana sayfadayken sola kaydirinca gelen sayfanin arama kismina aradigim programj yazinca google arama geliyor. Ben google arams degilde telefonda arama yapmak istiyorum. Bunun bir ayari var mi ? Ayrica 8.11.15 romu yuklu ama en fazla 6 7 saat ekran suresi...
Üst Alt