Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Twrp sürümüm ve magisk sürümüm günceldir.Magisk 25.2 , twrp ise 3.6.2_9 kullanmaktayım.Magisk hide, güncel uygulama içinde Zygisk açtıktan ve enforce denylist seçeneğini açtıktan sonra aktif oluyor.Herhangi bir problem yaşamadım
Emrespect Hocam magisk flashlarken invalid zip file format hatası alıyorum ve root yapamıyorum.Nedeni ne olabilir acaba
Apk dosyasını kurunca düzeldi hocam,apk kendisi otomatik flashladı sanırsam
Emrespect Hocam en güncel twrp sürümüne güncellendi.Android 10.0 yapısından sonra direkt olarak format data yaparak bu Roma geçmem problem olur mu? Yoksa android 11 tabanlı Xiaomi eu romuna geçtikten sonra mı format ve wipe işlemlerini yapmalıyım
Masik P,MIUI 12 android 10 sürümü ve uyumlu twrp yüklü.Twrp güncellememe gerek var mı yoksa direkt olarak talimatlara uygun olarak yükleme mi yapmalıyım
Bende de aynı sorun var,başka yaşayan veya yardımcı olabilecek kimse var mı acaba.Verileri temizleme,yeniden temiz kurulum işlemlerini yaptım fakat çözemedim
Hocam öncelikle iyi akşamlar.Paylaşımınız için çok teşekkür ederim ellerinize ve emeğinize sağlık.Benim sorum turbo şarj simgesini bu rom kurulumundan sonra görebilecek miyiz acaba?Şimdiden teşekkürler.
Hocam adb devices ile cihazı görmesine rağmen adb sideload komutundan sonra cihazın bağlantısı aniden gidiyor ve cihaz tekrar fastboota düşüyor.Yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar.Elimde BL kilidi açılmamış ve ayarlardan güncelle denilerek fastboota düşürülmüş bir Note 9 bulunuyor. Nasıl bir yol izleyebiliriz ve neler yapabiliriz yardımcı olabilir misiniz?