sukruyalciner kullanıcısının son içeriği

1. sukruyalciner

MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Twrp sürümüm ve magisk sürümüm günceldir.Magisk 25.2 , twrp ise 3.6.2_9 kullanmaktayım.Magisk hide, güncel uygulama içinde Zygisk açtıktan ve enforce denylist seçeneğini açtıktan sonra aktif oluyor.Herhangi bir problem yaşamadım
  2. sukruyalciner

Emrespect Hocam magisk flashlarken invalid zip file format hatası alıyorum ve root yapamıyorum.Nedeni ne olabilir acaba Apk dosyasını kurunca düzeldi hocam,apk kendisi otomatik flashladı sanırsam
  3. sukruyalciner

Emrespect Hocam en güncel twrp sürümüne güncellendi.Android 10.0 yapısından sonra direkt olarak format data yaparak bu Roma geçmem problem olur mu? Yoksa android 11 tabanlı Xiaomi eu romuna geçtikten sonra mı format ve wipe işlemlerini yapmalıyım
  4. sukruyalciner

Masik P,MIUI 12 android 10 sürümü ve uyumlu twrp yüklü.Twrp güncellememe gerek var mı yoksa direkt olarak talimatlara uygun olarak yükleme mi yapmalıyım
  5. sukruyalciner

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

Bende de aynı sorun var,başka yaşayan veya yardımcı olabilecek kimse var mı acaba.Verileri temizleme,yeniden temiz kurulum işlemlerini yaptım fakat çözemedim
  6. sukruyalciner

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Hocam öncelikle iyi akşamlar.Paylaşımınız için çok teşekkür ederim ellerinize ve emeğinize sağlık.Benim sorum turbo şarj simgesini bu rom kurulumundan sonra görebilecek miyiz acaba?Şimdiden teşekkürler.
  7. sukruyalciner

Rehber Bootloader Kilidi Kapalı Cihaza Rom Yükleme Rehberi [UNBRİCK]

Cihazın BL kapalı ve brick durumda sürekli fastboota düşüyor,wipe menüsü geliyor.Cihazda twrp bulunmamaktadır
  8. sukruyalciner

Rehber Bootloader Kilidi Kapalı Cihaza Rom Yükleme Rehberi [UNBRİCK]

Hocam adb devices ile cihazı görmesine rağmen adb sideload komutundan sonra cihazın bağlantısı aniden gidiyor ve cihaz tekrar fastboota düşüyor.Yardımcı olabilir misiniz
  9. sukruyalciner

Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

Sec IMG too large hatasını nasıl giderebilirim acaba
  10. sukruyalciner

Çözüldü Redmi Note 9 Bootloop Ve Fastboot Sorunu

Cihaz yurt dışı ve repairsiz durumda. 90 gün kullanımı kalmıştır.
  11. sukruyalciner

Tekrar too large hatası alıyorum
  12. sukruyalciner

Çözüldü Redmi Note 9 Bootloop Ve Fastboot Sorunu

Merhabalar.Elimde BL kilidi açılmamış ve ayarlardan güncelle denilerek fastboota düşürülmüş bir Note 9 bulunuyor. Nasıl bir yol izleyebiliriz ve neler yapabiliriz yardımcı olabilir misiniz?
  13. sukruyalciner

Cihaz işlemleri baştan yaparken açıldı ve bootloopa girdikten sonra fastboota düştü.Bl kilidi kapalı cihazın.Nasıl bir işlem yapabilirim
Üst Alt