Suhatuna kullanıcısının son içeriği

1. Suhatuna

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Hocam ben oradan almadım ama orası da sorunsuz diye biliyorum. ... Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum Ama tabii ki yine de bir araştır derim 1746261063 Nasıl yaptınız? İşim gereği Bana da ses kaydedici gerekli , Global cihaz için nasıl yapabiliriz açabiliriz?
  2. Suhatuna

Bölgeyi Taiwan yapınca mi hocam?
  3. Suhatuna

Soru Xiaomi 15 Rom Tavsiyesi

Ses kaydedici var mı?
  4. Suhatuna

Yurtdışı / Mardin hocam ... Çift server kayıt dahil 30.000 TL. . 1746212937 Amin hocam, İnsAllah 🙏🏻 1746213007 Bende S23 Ultra dan yazıyorum ☺️ bu arkadaşı emekli ettik gibi bakalım salı Mi 15 ile ... İnsAllah 🙏🏻 aramayiz 🤭
  5. Suhatuna

Bana gelecek cihazda bu CE ... İnsAllah bir sorun olmaz 🙏🏻☺️ Siz server kaydını yaptırmış miydiniz? Server kaydı yapılınca yasaniyormus sanırım sorun (yüz kilidi) , dosyalar bozuluyormus ...
  6. Suhatuna

Soru Xiaomi 15 Rom Tavsiyesi

Bir yerde bölgeyi değiştirip Taiwan yapınca bunların geldiğini okumuştum , denermisiniz.
  7. Suhatuna

Hocam bazı cihazlarda yüz tanıma çalışmıyormuş , sizde de var mı? Ben siparişi verdim bugün ama p.tesi yada salı gelecek ama bugün bunu öğrendim , bazı cihazlarda varmış bazılarında yokmuş .
  8. Suhatuna

Hayırlısı ile Çift Hat Server kayıtlı Mi 15 (12/512) siparişinizi verdik ☺️ muhtemelen P tesi yada Salı elimde olacak ... Şimdi kullanan arkadaşlara 2 şey sorucam ☺️ birincisi bu cihazda e-sim mevcut mu? Diğeri de , Kılıf öneriniz var mı? Kullanan arkadaşların tavsiye ve önerilerine açığım...
  9. Suhatuna

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

Bunu bende merak ediyorum ama anladığım kadarıyla aldıktan sonra Global Rom yerine Rus romanında kullanmak daha iyi ekran süresi açısından ☺️ ... S23 Ultra kullanıyorum Mi 15 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum ama bu ekran süresi ve batarya sorunlarını okudum sanırım s23 Ultra'dan pek bir fark yok ...
  10. Suhatuna

Soru Ne yapsam saat bağlanmıyor (Amazfit Verge)

Bir deneyeyim hocam 🙏🏻😇 Çok Teşekkürler
  11. Suhatuna

Zannetmiyorum ya , Xiaomi var eşimde marketten zepp indirip onunla denedim , sorunsuz çalışıyor , başka bir arkadaşın telinde denedim onda da çalışıyor , Samsung ile yada benim tek ile alakalı sanırım... Zepp ten başka uygulama yok mu acaba bu saati kullanacak? 🤔
  12. Suhatuna

Yok mu hiç anlayan birisi :/
  13. Suhatuna

Arkadaşlar telefonum Samsung M52 ... Eşim de Xiaomi mi note 8 Pro var , ona sorunsuz bir şekilde bağlanıyor ama ben de sürekli bu şekilde hata veriyor ... Bluetooth'tan cihazı buluyor ama bağlanmıyor kullanmak için program lazım diyor , ZEEP programı yükledim ama programdan da eslestiremiyorum ...
  14. Suhatuna

Rehber Viper4AndroidFX Kullanımı ve Özel Ses Modları (Viper Codec)

Böyle birsy yok ya ,10 liralık çöp kulakligi Disco Topuna çevirdi
Üst Alt