Suhatuna kullanıcısının son içeriği

1. Suhatuna

Soru Ne yapsam saat bağlanmıyor (Amazfit Verge)

Arkadaşlar telefonum Samsung M52 ... Eşim de Xiaomi mi note 8 Pro var , ona sorunsuz bir şekilde bağlanıyor ama ben de sürekli bu şekilde hata veriyor ... Bluetooth'tan cihazı buluyor ama bağlanmıyor kullanmak için program lazım diyor , ZEEP programı yükledim ama programdan da eslestiremiyorum ...
  2. Suhatuna

Satış Delta Garantili Sıfırdan Farksız Mi Max 3 - 4/64 Xiaomi

Detaylar sahibinden ilanında da mevcut. . Cihaz 4 aylık ... Kutu , Fatura , Eksiksiz ... Hatasız , Kusursuz ..... İkinci el Siyah Xiaomi Mi Max 3 Cep Telefonu sahibinden.com'da - 714953123
  3. Suhatuna

Sohbet Xiaomi Mi Max 3 ten sonra daha performanslı ve bataryası güzel cihazı?

Daha önce MI6 kullandım , Sonra MiNote3 , sonra MiNote5 , sonra MiPocofoneF1 şimdi de MiMax3 kullanıyorum. Xiaomi Mi Max 3 ten sonra daha performanslı ve bataryası güzel cihazı ne olabilir? Acayip batarya takintiliyimm :) şu cihazdaki gibi bir şarj görmedim daha :D ama daha performanslı ve...
  4. Suhatuna

Sohbet IMEI Kardeşliği bitmiştir

Nick Smyrna , :) izmirlimisiniz hocam :)
  5. Suhatuna

Recovery Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Team Win Recovery Project [TWRP 3.3.1.0]•[OFFİCİAL]

Twrp kurmak için , bootloader açık olmasına gerek var mı? Bir de bunun Mi Max3 için olanını nasıl halledebilirim?
  6. Suhatuna

Soru MiMax3 için Android9 Guncellmesi

Yok mu bilgisi olan , mi Max 3 nasıl yukselticez Android 9 a?
  7. Suhatuna

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

Evet orijinal rom hocam
  8. Suhatuna

Bende de Adreno 512
  9. Suhatuna

Hocam kurulu olan 10.2.0.1 zaten , bu verdiğiniz linkteki de aynı gözüküyor ama Android 9 olan bu galiba değil mi? Secip İndirip Yüklüyorum ... Teşekkürler ... 1551966772 Yok hocam bunu indirdim kurdum ... Miui10 ama Android yine 8 :(
  10. Suhatuna

Arkadaşlar dün sabah Android 9 güncellemesi vardı ... Dün akşamdan beri geri gitmiş güncelleme yok. 1.7gb bir güncellemeydi. Nereden indirebilirim ...
  11. Suhatuna

Hocam siz ne yaptınız , volteler falan aktif , biz daha 3.oarti temaları kurup 7*7 kullanamıyoruz su telefonları :(
  12. Suhatuna

Ozan beni de ekleyin Skorpi hocam :)
  13. Suhatuna

Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Valla benımkı de suanda guncellenıyor :D InsAllah iyidir :)
  14. Suhatuna

Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi hocam beni de kullanıcılara ekler misiniz :) Bu arada öğlen android 9 güncelleme vardı 1.7 GB şimdi eve geldim wifi den indirip kurayim diye Güncelleme yok diyor Neden böyle ola ki?
  15. Suhatuna

Soru Mi Max 3 Alınır mı?

Bugun Pocofone verdim :) Yarın a acil bir cihaz almam gerekli ... Kullanıcılarına sorayım istedim ... Donma , Kasma , Vs yasıyormusunuz? +olarak Netfix i HD izleyebılıyormusnuz? Bir de Skorpi hocam sana sorayım. Cihazda ilk üzerinde gelen orjinal romunda 3.parti temalar kullanılabiliyormu? Yada...
Üst Alt