suezmax kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi5s batarya Evo veya Delta Serviste Ne kadara Değişiyor?

Merhaba, 1. Evo yada Delta'ya göndersem kaç lira maliyet çıkar?Telefonda bilgi vermiyorlar. Onların taktığı orijinal mi? 2. Aliexpress'te orijinal batarya satan var mı? Varsa link rica ediyorum. Teşekkürler.
  2. S

Soru Mi5 Orijinal batarya hk.

Nohon güvenilir bir marka mıdır? Orjinali nasıl bulunmaz anlamış değilim...
  3. S

Alış Orjinal Batarya Bulabilir miyim?

Yukarıda bahsi geçen ürün muadil, kendi ithalatları olan 6 ay garantili bir ürün ama Mİ orijinal değil. Kendileri söyledi.
  4. S

Yardım Mi5 Batarya hakkında

Merhaba, Evo yada Delta'ya göndersem kaç lira maliyet çıkar?Telefonda bilgi vermiyorlar. Onların taktığı orijinal mi? Teşekkürler.
  5. S

Alış Mi5 orijinal batarya

Merhaba, 1. Aliexpress'te orijinal batarya satan var mı? Varsa link rica ediyorum. 2. Evo yada Delta'ya göndersem kaç lira maliyet çıkar?Telefonda bilgi vermiyorlar. Onların taktığı orijinal mi? Teşekkürler.
  6. S

Yardım Miui 8.0.10.

Aynı sıkıntı bende de var. Telefonu alalı 15 gün oldu.Sanıyorum Çin Rom'u yüklü. Dünden itibaren mesajlaşma durduruldu hatası veriyor. Bununla mı alakalıdır? Orjinal rom'u nasıl yükleyeceğim , forumda nereden ulaşabilirim yardımcı olabilir misiniz? Forumda yeniyim.
  7. S

Mi5s Mesajlaşma Duruduruldu Hatası

Merhaba, 15 gün önce büyük bir hevesle Mi5s aldım. Şuana kadar gayet memnundum fakat bugün mesajlaşma durdu hatası çıkmaktadır ve hiçbirşekilde mesajlara ulaşılamamktadır. Bu problemi nasıl çözebiliriz? İthalatçı firmanın yetkili servisini aradım bana format atmamı önerdi..
Üst Alt