Sudex kullanıcısının son içeriği

1. S

Çözüldü Redmi Note 9 Pro GİZLİLİK KORUMA ŞİFRESİNİ UNUTTUM

Telefondan o özellikleride açtım ama şimdi deliricem bu seferde minimal adbde sıkıntı yaşıyorum en başından beri olmayan bir hatayı veriyor bana sildim yeniden kurulum yaptım yine aynı hata
  2. S

Son adıma kadar geldim ama bir şeyi eksik yapıyorum sanırım numaramı versem sizi arayıp göstersem neyi yanlış yaptığımı söylemeniz mümkün olur mu acaba? 1765307604 Tekrar denedim Tekrar denedim şöyle oldu ama yine yapamadım
  3. S

Salağa anlatır gibi anlatır mısın lütfen inanki hiç anlamıyorum bu işten sıfır bilgiye sahibim
  4. S

Hayır olmuyor mi hesabım kayıtlı ancak şifre yenileme vermiyor fabrika ayarlarına dönmem gerektiği yazıyor Xiaomi müşteri hizmetlerinide aradım yapılabilecek bir şey olmadığını sıfırlamam gerektiğini söylediler sıfırlamadan halletmem gerekiyor
  5. S

Gizlilik koruma şifresi olan deseni hatırlamıyorum ve bulmam lazım o olmadan ne fotoğraflara nede diğer bazı uygulamalara giriş yapamıyorum telefondan bilgisayardan anlayan biri değilim lütfen bana yardımcı olursanız içinde ihtiyacım olan bilgiler var erişmem lazım.
  6. S

Yardım Redmi s2 USB depolama kapatma acil yardım

Telefonu da fotoğraf çekemiyorum whatsapp'tan fotoğraf atamıyorum "Lütfen USB depolamayı kapatın ve yeniden deneyin" diyor ancak ayarlardan bir türlü bulamadım acilen yardımcı olun lütfen nasıl yapabilirim?
Üst Alt