Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kayıtları bende alırsam sevinirim nerede yanlış yaptığımı anlar dinlerim bu işin ayıbı yoktur ben madem konuyu açtım baştan aşağı neler konuştuğumuzu bana iletirseniz sevinirim ki bende hatamı anlar alanen burada yazmam Özür Dilenecek Bir Konuda varsa özrümüzü hiç bir zaman esirgemem
Kesinle değil karalama olmadığını kendisi de biliyor kendisinin insayatifine konu açıldı forumda başka satıcı benim arkadaşım ahbabım akrabam değil Yanlış anlmayın lütfen
Açıklık çift taraflı yapışkan ile kapanacak değildi şimdi ki elimdeki görüntü bu telefonu siz elinize alınca açık kapaklı kim kullanır çekim sırasında açısı böyle olduğu için elimdeki resimi attım ki açıklık var olduğunuda sizde söylediniz
Yanlış anlıyorsunuz bu sefer mağdurken maktül ben oluyorum siz cihazı sapa sağlam verirken vede sıvı olmayacağını bilirken sıvılı çıkışma olurmu. 2nci Konu siz babanız hayrına kime ekran değişirsiniz. Hadi hata benim dedim sıvılı olduğunu bilipte dikta edermisiniz etik olurmu sizce ekranın allah...
Burada ki Atışma Şu şekilde Çöp olacak gibi O bunu dedi Şu bunu dedi deyip tartışma boyut alacak ki konunun silinmesini istemiyorum herkesin görmesini istiyorum sayın yöneticimiz madem işlemler karışacak tarafınıza gerekli olanları ileteyim ona göre sabit kalsın özelden yada whatsapp üzerinden...
O gün kontak spreyle silmeden önce size ne dedim Hocam bakın sıvılı resimleri atıyorum görün inanın ondan sonra gerekli ne varsa yapıyorum dedin ve o sırada fotoğrafı attın.
Bende sana hocam mikroskop ile çek sıvı temaslı bölgeyi görmek istiyorum dedim demi. Senden Cevap Ne çıktı Hocam zaten...
cantara Hocam artık Bu saatten sonra kendisi bile göndereceğini düşünmüyorum bile Garanti etiketlerini arkadaş tamir edeyim derken yırtılmış. En basiti biz buradan Elektronik Sigara alıyorum arızalı çıkınca firma yolla diyor girişi çıkışı sıkıntılı olan cihazı nasıl garantiye gidiyor belli ki...
Peki Güzel Kardeşim Oldu ki Fabrikasyon arızalı ekran çıktığında ne yapıyorsun kendin tamir ediyorsun demek ki kendin yazmışsın . Kendin ile çelişi yorsun Sefa
Benim Sorumum Aklıma Takılan Sıkıntı şuydu sıvı temaslı cihaz sizce kaç gün çalışır ( Bu sıvının temasına bağlı olarak değişir ) elbette 1 ay yaklaşık gelgite rağmen 1 hafta kullanıyorum 3 gün sonra cihaz gene saçmalama yapıyor 1 ay böyle kırık düzen gidiyor. Cihazı zaten çalışır durumda test...
Zaman Kayıbı yaşamamın bir sıkıntısı yok nasıl olsa o kadar bekledim kaç zamandır emanet telefondan duruyorum silenecek ise en azından durumu görür karar verilir gerekirse yöneticiler ile paylaşılır nasıl olsa foruma upload etmiyorum youtube üzerinden link paylaşırım en kötü