suatsari kullanıcısının son içeriği

1. suatsari

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Yeni sürüm yayınlandı, ama Mi6 için yayınlanmamış görünüyor. Sebebini bilmiyorum, yarına kadar yayınlanmazsa sorar öğreniriz hocam. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. suatsari

Doğrudur hocam, yeni sürümü deneme fırsatım olmadı. Sorunu biliyorlarsa bir sonraki sürümde çözerler mutlaka Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. suatsari

Maalesef hocam bazen eski sürüm üzerine yüklenince sorunlar olabiliyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. suatsari

Hocam muhtemelen modül yeni sürüm ile uyumsuz hale gelmiştir. Modül için güncelleme yapılması gerekiyor olabilir. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. suatsari

Temiz kurulum denediniz mi hocam? Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. suatsari

Android 10 yedeğini Android 9'a geri yüklemeyin. Temiz kurulum yapın hocam. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. suatsari

Twrp sorunu gibi görünüyor. Android 9 sürümünde kullandığınız twrp'yi mi kullanıyorsunuz hocam. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. suatsari

Hatalı inme yaşamadım hiç, ama sunucu sorunları yaşanabiliyor bazen maalesef. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. suatsari

Magisk ten olduğunu düşünmüyorum hocam. Ayrıca Mi hesabınızı aktif edip, kullanıcı adınızı girerseniz ayarlarda sıfırlanma olmaması gerekiyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. suatsari

Hocam ekran bölümünde ekran kapanma animasyon hızını 'süper hızlı' olarak değiştirip dener misiniz? Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. suatsari

Yok hocam bir şey olmaz. Sadece çeviri ile alakalı. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. suatsari

* Mi Transfer için Google Play store üzerinde güncelleme görünüyor, onu güncellemeyin arkadaşlar. * Redmi note 8 pro için güncelleme verilmeyecek, bu cihazı kullanan arkadaşlar ücretli üyelik almasınlar. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. suatsari

Sohbet Rastlantının böylesi

Teşekkürler hocam, yok kahve içtik sadece [emoji2] Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. suatsari

- WhatsApp bildirim sorunu yaşamadım. WhatsApp temiz kurulum yaptınız mı?. Yedekten yüklemeyin. - Dili İngilizce yapınca düzeldiğini biliyorum. Birisi bana global romda da aynı sorun var dedi, onun teyitini almaya çalışıyorum hocam. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. suatsari

- Hocam 'Güvenlik durduruldu' sorunu miuipro ile alakalı bir sorun. Diğer romlarda böyle bir sorun yok. Güvenlik uygulaması sürümü ve çevirisi değişti, ama sorun düzelmedi. - Kameradan galeriye geçiş sorunu, bazı cihazlarda var, benim cihazda sorun yok. Bütün romlarda Türkçe dilinde bir kısım...
Üst Alt