suat6027 kullanıcısının son içeriği

1. suat6027

Çözüldü AOSP den miui geçiş

Herkese merhabalar.. Arrow os 12 yükledim ama kameradan dolayı soğudum resmen.. miui geçeceğim ama recovery de hafıza sıfır görünüyor dosyalar yok.. recovery de iken pc den de görünmüyor.. bunu nasıl çözebilirim? 1641250775 sorunu çözdüm :D :Dformat data yapmak gerekiyormuş :D :D :D herkese...
  2. suat6027

Soru Rom Tavsiyesi

Herkese merhabalar arkadaşlar... Mi 8 macerasından sonra yine xioamiden vazgeçemedik ve mi10t pro ya geçiş yaptık. . Şimdi sorum şu: miui tabanlı olup, en azından durum çubuğunu kişiselleştirebileceğim, miui arama ve mesajlara sahip bir rom bakındım ama bulamadım.. Eğer bu istediklerime uygun...
  3. suat6027

Sohbet Asus Vivobook Flip TP410UF

Herkese merhabalar forumdaşlar... Asus'un vivobook flip tp410 uf modelini kullanıyorum.. cihazım 8250u işlemci 4 gb ram 256 ssd ye sahip.. bu rami yükseltmek istiyorum lakin rami yükseltmek için anakartı söküp alttan takmak gerekiyor zannımca.. net bir bilgiye hiçbiryerde ulaşamadım.. tam olarak...
  4. suat6027

Sohbet Forumun Bilgisayarcısı

Herkese merhabalar... Başlığı böyle açma sebebim az önce bir konuya baktım'Forumun Tamircisi Zenex Geldi' diye... Forumumuzun tamircisi var da acaba bilgisayarcımız da var mı içimizde?
  5. suat6027

Sohbet Bilgisayar İşletim Sistemi

Herkese merhabalar.. Bilgisayarımda windiws10 kullanmaktan sıkıldım.. linuxta takılayım biraz diyorum.. hangi linux versiyonunu sürümünü seçmem gerekir? Bilgisayarım iyi i5 8250 u ve 4 gb ram mevcut.. dokunmatik ekran, parmak izi okuyucusu falan da mevcut.. bunlarla beraber aktif kullanabilceğim...
  6. suat6027

Rom Mi 8 Ion Os Rom

Herkese merhabalar... Yine ben yine yeni bir AOSP rom :) Bütün pixel iyileştirmelerine ve extra bir çok kişiselleştirmeye sahip... Benim farkettiğim detay şu: arayüz tamamen android 10... Yükleme aşamaları: Wipe dalvik, cache, data,verdor Flash rom Flash magisk(isteğe bağlı) Yeniden başlat...
  7. suat6027

Yardım Oxygen os

Herkese merhabalar.. Oxygen os kullanan veya deneyen arkadaşlardan yorum bekliyorum.. son sürümüne stabil diyorlar teleframda bende merak ettim.. Tatildeyiz sadece mobil veri var yoksa kendim deneyecem de :) :)
  8. suat6027

Soru Custom Kernel

Herkese merhabalar forumdaşlar... Miui romlarda kullandığınız custom kernel varsa tavsiyelerinizi,tecrübelerinizi bekliyorum.. Sizden ricam tavsiyede bulunacağınız kernele ait ekran süresi vb yorumlarınızı da yazar mısınız? Şimdiden herkese teşekkürler...
  9. suat6027

Uygulama Google Asistan

Herkese merhabalar... Bugün yeni bişey keşfettim şoktayım... Hangi ekranda olursanız olun elinizi ekranın sağ,sol kenarından yukarı kaydırdığınızda google asistan açılıyor :) Yeni mi geldi varmıydı bilmiyorum :)
  10. suat6027

İnceleme Evolution Rom Hakkında

Herkese merhabalar forumdaşlar... Önceden de burada bir çok miui rom konusu altında aosp ye olan hayranlığımı dile getirmiştim... Fakat bu sefer nedense hayranlığım aşka dönüştü :) sizlerle paylaşmak istedim.. attığım ekran görüntüsü evolution rom+mipa kernel ikilisine ait.. cihazda toplam 132...
  11. suat6027

Rom MİUİ.MİX

MMX team e teşekkür ediyoruz.. EU tabanlı şarj konusu için Çin vendorunu kullanmışlar... Magisk kullanacaksanız 19.3 sürümünü tsvsiye ediyorlar.. stabil güncellemeleri alın diyor... Stabil sürüm: 11/04 https://androidfilehost.com/?fid=4349826312261620400 Haftalık güncelleme alan sürüm:11/28...
  12. suat6027

Soru Miui11 Sonrası

Herkese merhabalar.. Miui11 sonrası anaekranın alt kısmında ara ve bir seçeneğin daha olduğu butonlar görüyorum resimlerde... Fakat yüklediğimde bu bende mevcut değil.. bunun bir ayarı falan var mıdır acaba?
  13. suat6027

Sohbet Telefonumuz Eskiyor mu?

Doğru söze ne denir.. Lakin işte eski alışkanlık mı diyeyim ne diyeyim sürekli yeni modellere kayıyor...
  14. suat6027

Sohbet İp68

Xioamide böyle cihaz var mı peki ?
  15. suat6027

Sohbet Telefonumuz Eskiyor mu?

Bir ömür götüren tabirini ilk kez duyuyorum ki bu sadece telefon içinde değil.. Elektronik hiçbir alet ömürlük değildir...
Üst Alt