Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Arkadaşlar,
Mi fit son sürümden sonra cep telefonuma 1 sms geldiğinde, aynı sms’den amazfit bipe 3 veya 4 sms gelmeye başladı.Bu sorunu yaşayan var mı?
4.0.5 i Aptoide'den indirdim.Başka bir siteden indirdiğim 4.0.5 de sıkıntı yaşamıştım.Siz de bu neden olabilir mi? 4.0.6 da bende de menü yazıları yoktu fakat aktifdi.Bu sebepten 4.0.5 e geçtim.
Selam Arkadaşlar,
4.0.5 android için gayet stabil çalışıyor.Daha önce son sürümde (İspanyolca) cebe 1 sms geldiğinde saate aynı mesajdan 9 veya 10 tane geliyordu; can sıkıcı bir şeydi ve pili de çabuk tüketiyordu.4.0.5 de bütün sorunlarım çözüldü.Ayrıca geri bildirim yapmakta fayda var, ben de...
Selam,
Eşleştirmeyi sonlandırdım,son sürümü telefondan sildim.Aptoidden 4.0.5 apk’yı indirip kurdum.Saati sıfırlamadan eşleştirme yaptım ve saat Türkçe oldu.4.0.6 da saatte bazı tükçe menüler gözükmedi.İyi akşamlar...
1569693672
4.0.6 yı kurunca bende de aynısı oldu.
Eğer temiz kurulum yaptıysanız(yazılımsal değilse) bu tür şarj sorunlarında en sık sorumlu genelde şarj kablosu oluyor.Mi 5 telimde benzer sorun yaşamış ve kabloyu yenileyerek sorunum çözülmüştü.
Merhaba Arkadaşlar, şarj süresi hakkında bildirim yazarsanız sevinirim.Telefonum mi8 128 gb global kararlı, şarj problemi nedeniyle miui 10.2.3.0’u yüklememiştim.Yüz tanıma ve video iyileştirmeleri için direk 3.2.0’u OTA’dan yükledim.Wifi ve bluetooth (Amazfit bipten dolayı ) devamlı...
İyi günler arkadaşlar,
Konuyla ilgile değil özür dilyerek yazıyorum;Mi5 32gb global beta kullanıyorum.Son beta güncellemesinden sonra aynı kişiden gelen son mesajlar en üstte gelirken şimdi en son mesajlar sayfanın en altında gelmeye başladı.Ayarlarda birşey bulamadım.Yeni gelen mesaj en üstte...