sturkekul kullanıcısının son içeriği

1. sturkekul

Yardım HyperOS 2 Güncellemeden sonra Widget, Arama Çubuğu ve Simgeler Küçüldü.

Yapay zeka Nova launcher öneriyor.Kullanan var mı?
  2. sturkekul

Simgeleri büyütmek için başka yöntem var mı?
  3. sturkekul

Bağışlayın, başlatıcıyı sıfırlamak "tüm verileri temizle" mi? Teşekkürler...
  4. sturkekul

Arkadaşlar, Poco F5'e hyperOs 2 geldikten sonra kamera özelliklerinde bir iyileştirme oldu mu?Bilgisi olan paylaşabilir mi?
  5. sturkekul

Dün Poco F5 telefonuma hyperos 2 indirdim.Simgeleri maksimuma büyütmeme rağmen hala küçük.Çözümü var mı?
  6. sturkekul

Yardım Numara engelleme çalışmıyor, gizli no arayabiliyor?

Selam arkadaşım, aynı durum bende de sonradan oluştu.Mi 8 kullanıyorum. Çözüm şu şekilde ; önce sistem uygulamaları güncelleyici kısmında ek ayarlarda otomatik güncellemeler sekmesini “ güncelleme “ olarak yapınız.Sonra uygulamaları yönet kısmında “güvenlik” i bul .En allta durmaya zorla...
  7. sturkekul

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

İlginiz için çok teşekkür ederim.Mesajlar uygulamasının güncellemesini kaldırdım büyütme özelliği oldu.Selam ve sevgiler... 1606646327 Mesajların güncellemesini kaldırdıktıktan sonra bende de oldu.İlginiz için çok teşekkür ederim, selam ve sevgiler...
  8. sturkekul

Yardım için çok teşekkürler.Bölge Azerbaycan idi değiştirdim düzeldi.Bir de güncellemeden önce sms metni çift tıklayınca metin büyüyordu;şimdi olmuyor bilginiz var mı? Selam ve sevgiler...
  9. sturkekul

Selam Arkadaşlar,mi video gelen var mı ?Aptoidden bir alt sürümü yüklüyorum, yine mi video yok.
  10. sturkekul

Merhaba , "kablosuz ekran" menüsünden denediniz mi?
  11. sturkekul

Selam arkadaşlar, avast güncellemesi düzeldi.
  12. sturkekul

Miui12 güncellemesinden sonra avast güncellenmez oldu.Güvenlik uygulama belleğini temizledim yine olmadı.Mecburen AVL antivirüsü kullanıyorum.Başına gelen var mı?
  13. sturkekul

OTAdan dün yükledim.Mi video kayboldu.Onun dışında sıkıntı yok.Pil konusunda bariz bir fark olmadı.Yansıtma eski model Sony tv'de gayet başarılı oldu.Sanırım miui12 uzun sürmeyecek.Çinli kardeşler 13'e başlamışlar bile.Tüm arkadaşlara selamlar...
  14. sturkekul

Rom Mi8 Resmi Global Kararlı Rom İndirme Bağlantıları

PEAMIXM pili çabuk tüketiyor.Güncelleme yapacaksanız QEAMIXM'e güncelleyin.Şarj süresi bariz daha iyi.
  15. sturkekul

Rom Mi8 Resmi Global Kararlı Rom İndirme Bağlantıları

Bence geçin, pil perfonmansı yeni sürümde daha iyi.
Üst Alt