Strox kullanıcısının son içeriği

1. Strox

MIUI 12 Redmi Note 8 - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.QCOMIXM İndirme Bağlantıları

bana daha gelmedi 12.4 bu aylarda geldiyse 12.5 seneye bu aylarda gelir o zaman haha--
  2. Strox

Soru Redmi Note 8 Cihaz Modeli ?

ilerde satarsam veya Garanti yollama gibi bi durum olursa almazlar diye
  3. Strox

HD1925 yazıyor ben ona takıldı kafam eskiden redmi note 8 yazıyordu 1614028050 OTA üzerinden tekrar indirip sürümü kursam düzelir mi ?
  4. Strox

bilen yok mu ya ?
  5. Strox

Mod Universal SafetyNet Fix v2.4.0 - Güncel

benim model böyle oluyor bu modülden kaynaklı mı düzelir mi komple sıfırlasam ?
  6. Strox

Boş bir soru olabilir ama her girdiğimde kafama takıldı cihaz modelim HD1925 yazıyor sizce normal birşey mi ? 1613578746 Bilgisi olan yok mu fabrika ayarlarına dönsem ota ile tekrar aynı sürümü indirip kursam düzelir mi ?
  7. Strox

Yardım tek tıkla twrp yükledim telefon başlamıyor

Bütün redmi not 8 kullanıcıları bu durumla karşılaşıyor hellas twrp yükledim bende çözüldü denemek istersen dene. twrp_ginkgo-willow_3.4A9_23-12-2020_BL
  8. Strox

Soru Bootloader Kilidi Açık Olursa Ne olur ?

kusura bakmayın hocam rahatsız ediyorum ama böyle düşünüp diye bilme ihtimaliniz varmı diye böyle bir soru sordum ? Stoya
  9. Strox

anladım hocam fakat ben sonradan imei felan attırmadım biraz araştırma yaptım sonradan imei atılmışsa gidebilir diyorlar ben imei felan attırmadım kendi orjinal imeisi
  10. Strox

magiskin içinden rootu kaldırıp sonra normal fabrika ayarlarına dönmem lazım ama recovery den sıfırlamayacağım onda imei gitme durumu olur mu ?
  11. Strox

peki hocam bu sürümle bl kilidini kapatsam sorun olur mu ? önerir misiniz
  12. Strox

nasıl yani hocam ben root kaldırdığımda sadece bootloader kilidi açık olacak sıfırlarlarsa telefon açılmaz mı
  13. Strox

Öncelikle selamun aleyküm ben askere gideceğim ve benim cihaz rootlu bootloader kilidi açık aileme vereceğim için onlarda pek anlamadıkları için ben komple telefonu sıfırlayıp normal telefonmuş gibi vermek istiyorum daha önce eu Çin vb rom atmadım tek attığım rom global rom oda twrp sonrası wipe...
  14. Strox

Çözüldü Magisk Manager SafetyNet Başarısız.

sağolun hocam çözüldü sorun
  15. Strox

Çözüldü Magisk Manager SafetyNet Başarısız.

bu konu hakkında birçok yöntem var fakat hepsini denediğimde oldu fakat sonra telefonu tekrar yeniden başlattığımda yine başarısız hatası alıyorum.
Üst Alt