strong kullanıcısının son içeriği

1. strong

Soru Xiaomi sonrası samsunga geçiş

Herkese merhaba Xiaomi sonrası samsung serisine geçiş yapan arkadaşlar ne gibi farklar hissediyorsunuz Şahsen Xiaomi de son zamanlarda çok zorluk çekiyorum yazılım konusunda wifi Bluetooth cakismasindan dolayı cihazı verimli kullanamıyorum malesef
  2. strong

Soru Endcard.zip hakkında

Arkadaşlar dosya yöneticisinde arşivler (zip) klasörü içerisinde her gün sildigim ancak sürekli geri gelen şu zip dosyası sizce nedir ?
  3. strong

Soru Mi8 android 10 gelmiyor cihaza

Arkadaşlar mi 8 global kararlı cihaz kullanıyorum miui 11 güncellemesi geldi ancak Android 10 güncellemesi gelmiyor sebebini bilen arkadaşımız var mıdır birçok kişiye güncellemenin geldiğini gördüm ancak ben ve benimle birlikte alan üç arkadaşıma da bu güncelleme gelmedi
  4. strong

Çözüldü 7x7 destekli tema önerisi

Arkadaşlar 7x7 destekli tema önerisi olan var mıdır acaba
  5. strong

Soru Mi8 hücre bekleme

Arkadaşlar merhaba Son zamanlarda hücre bekleme ekrandan sonra en çok şarj tüketen kısım olmuş nedir bu hücre bekleme detayı
  6. strong

Soru Mi8 Dolby atmos desteği hk

Arkadaşlar mi8 de Dolby atmos desteği var mı?
  7. strong

Haber İstanbul Bilişim Ürün GÖNDERMİYOR

Uzun süredir bu yöntemi kullanıyorlar resmen insanları kandırıyor bu adiler
  8. strong

Soru Xiaomi mi6 miui 11 geldi

Evet 10 gelmiyor
  9. strong

Always zaten bizim cihazlar ile uyumlu değil getirilme durumu söz konusu değil ancak diğerleri neden gelmedi bende bilmiyorum
  10. strong

Öyle çok büyük farklar yok MIUI 10 ile 11 arasında gözle görülür En çok beklediğim ultra güç tasarruf modu ve Milan yazı karakteri ülkemize verilmemiş
  11. strong

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Onu biraz araştırdım telegram da da sordum Türkiye'ye uyumlu olmadığından vermemişler
  12. strong

Amoled olmadığı için olmaz
  13. strong

Tema Karanlık Tema

Samsung daki karanlık modu da kullandım onda bildirimler daha okunaklıydı. Xiaomi de de kullanıyorum genel anlamda memnunum özellikle akşamları dinlendirici oluyor
  14. strong

Note 7 lerde güncelleme geri çekilmiş
  15. strong

Note 7 lerde güncelleme geri çekilmiş diyorlar doğru mudur ?
Üst Alt