strangeghost kullanıcısının son içeriği

1. strangeghost

Yardım redmi note 12 pro 5g de smomıxn rom yüzünden güncelleme gelmiyor

hocam daha ilk başlarda telefonu kapatıp pc ye bağladığımız adımda takıldım dediğini yapmama rağmen cmd de herhangi bir gelişme olmadı MTKClientiçerisinden sırasıyla aşağıdaki adımları izleyin: 6. Seçenek: Bypass SLA/DAA'yı seçin ve Yes deyin. Telefonunuzun güç menüsünden cihazı kapatın...
  2. strangeghost

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

dostlar selamlar redmi note 12 pro 5g cihazım hindistan sürümü smomıxn rom yüklü bootloader kilidini açarken "hesabın kayıtlı olduğu yer telefonun satıldığı yerle uyuşmuyor" hatası alıyorum nasıl çözebilirim? (hesap yeni açıldı bölgesi hindistan cihazın bölgesi de aynı şekilde hindistan)
  3. strangeghost

Yardım Yurt dışı Note 12 pro 5G 14.0.6.1 SMOMIXN yardım.

hocam ben denediğimde hesap ile cihaz aynı bölgede değil gibi bir hata verdi cihaz hindistan çıkışlı ne yapabilirim?
  4. strangeghost

Yardım redmi note 12 pro 5g de smomıxn rom yüzünden güncelleme gelmiyor

cihazım yurtdışı hindistan cihazı ,aldığımdan beri de smomıxn rom yüklü resmi rom yüklemek istiyorum ama miflash unlocker üzerinden bootloader kilidi açılırken hesap ın konumu ile cihazın satıldığı yer aynı değil hatası alıyorum. belki işe yarar diye bölge hindistan olacak şekilde yeni bir hesap...
Üst Alt