Strafil kullanıcısının son içeriği

1. Strafil

Çözüldü telefonum kapanıp acılıyor ama bootloop degil

module ile alakalıymıs twrp den silince duzeldi
  2. Strafil

Çözüldü telefonum kapanıp acılıyor ama bootloop degil

Telefonum mi11t pro Nothing os 3 portu ile kullanıyorum telefon kapanıyor acılıyor arayuz geliyor 10 - 15 saniye sonra tekrar kapanıyor twrp den felan cache felan wipe lasam duzelirmi
  3. Strafil

Yardım Mi 11T (amber) bootloop düzelmiyor

hocam bu ekrandan sonra recovery atıyor nvdata corrupted diyor
  4. Strafil

hocam sorunu nasıl cozebiliriz telefon acılsında nasıl acılıyosa acılsın
  5. Strafil

yd direncli hocam eger yaparım diyosan kaca olur bize
  6. Strafil

cihaz hard brick olmustu sp flash tool ile cozdum ancak hangi romu yuklediysem arayuz gelmiyor bootloopda kalıyor recovery ye atıyor amber oldugu icin orjinal romu bulamadım agate ile aynı oldugu icin onunkileri denedim ama malesef suan miui 14 endonezya yuklu
  7. Strafil

Yardım Mi 11t hiç bir turlu arayuz gelmiyor bootloop

hocam brom mode ile yukledim bootloopda recovery ye atıyor
  8. Strafil

hocam bu agate ye gore sıkıntı olmasın benim cihzın kod dı amber
  9. Strafil

Cihaz hardbrick olmustu duzeltmiştim tekrar oldu aynı sekilde duzeltim dedim ama arayuz gelmiyor farklı romlar denedim hatta aosp romları bile denedim hic bir turlu arayuz gelmiyor sadece fastboot ve recovery girebiliyorum cihazım kod adı amber orjinal rom bulamadım
  10. Strafil

Yardım LSPosed kurunca Zygisk kapanıyor

hocam valla 1.10 ve 1.10.1 olmuyor bi kac deneme yaptım 1.9.2 ilk basta cokuyodu suan calısıyo anlamadım
  11. Strafil

Yardım LSPosed kurunca Zygisk kapanıyor

Zygisk next aciyorum lsposed i kurunca kapanıyor magisk in zygisk ini kuruyorum lsposed kurunca kapanıyor zygisk kapalı diyor Yardımcı olursanız sevinirim kurduğum lsposed 1.10.1
  12. Strafil

Yardım Twrp de efs yok modem var

hocam sonradan geri restore yapcam zaman direk oluyo demi
  13. Strafil

Yardım Twrp de efs yok modem var

Twrp efs yedegi alcaktım efs yok modem var sadece cihaz mi 11t pro orj twrp olmadıgı icin unoff twrp kurdum 6 farklı twrp denedim hic birinde yok modem var nasıl imei backup alcagım ayrıca persist de yok bu konuya benzer bi konu gordum onda birisi bitane uygulmadan bahsetmiş oda playstore...
  14. Strafil

Çözüldü Twrp ile crdroid kursam imei gidermi

Cihazımın sadece custom twrp si var o calısıyor benim sormak istedigim crdroid kursam imei gidermi veya crdroid in recoverysi ile format data yapsam imei gidermi
Üst Alt