Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum mi11t pro Nothing os 3 portu ile kullanıyorum telefon kapanıyor acılıyor arayuz geliyor 10 - 15 saniye sonra tekrar kapanıyor twrp den felan cache felan wipe lasam duzelirmi
cihaz hard brick olmustu sp flash tool ile cozdum ancak hangi romu yuklediysem arayuz gelmiyor bootloopda kalıyor recovery ye atıyor amber oldugu icin orjinal romu bulamadım agate ile aynı oldugu icin onunkileri denedim ama malesef suan miui 14 endonezya yuklu
Cihaz hardbrick olmustu duzeltmiştim tekrar oldu aynı sekilde duzeltim dedim ama arayuz gelmiyor farklı romlar denedim hatta aosp romları bile denedim hic bir turlu arayuz gelmiyor sadece fastboot ve recovery girebiliyorum cihazım kod adı amber orjinal rom bulamadım
Zygisk next aciyorum lsposed i kurunca kapanıyor magisk in zygisk ini kuruyorum lsposed kurunca kapanıyor zygisk kapalı diyor
Yardımcı olursanız sevinirim kurduğum lsposed 1.10.1
Twrp efs yedegi alcaktım efs yok modem var sadece cihaz mi 11t pro orj twrp olmadıgı icin unoff twrp kurdum 6 farklı twrp denedim hic birinde yok modem var nasıl imei backup alcagım ayrıca persist de yok bu konuya benzer bi konu gordum onda birisi bitane uygulmadan bahsetmiş oda playstore...
Cihazımın sadece custom twrp si var o calısıyor benim sormak istedigim crdroid kursam imei gidermi veya crdroid in recoverysi ile format data yapsam imei gidermi