Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Whatsapp instagram vs gibi uygulamalardan mesaj vs. Bildirimi geldiğinde ekranın üstünde (kayan bildirim) de hep önceki mesajları gösteriyor yeni gelen mesajları göstermiyor bu yüzden kayan bildirimi komple açıp okumak zorunda kalıyorum arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşan oldumu varmı...
İyi günler herkese Arkadaşlar whatsapp instagram mesaj vs programlardan mesaj veya bildirim geldiğinde ekranın üstünde kayan bildirimler hep önceki bildirim veya aynı mesajı gösterip yukarı kayıyor kapanıyor bunu sorunu çözebilirmiyiz acaba arka arkaya gelen mesajları göremiyorum hep önceki...
İyi günler arkadaşlar Whatapptan gelen ses kaydını dinlerken ses kaydında bildirim sesi geliyor gelen sesli mesajı anlayamıyorum başına böyle bişey gelen varmı çözümü varmı arkadaşlar
İyi günler İnstagramda dolaşırken WhatsApp tan mesaj geldiğinde ekranı üstten kaydırıp whatsapp bildirimine tıklayınca wp böyle oluyo arkadaşlar tam ekran msjlaşamıyorum lütfen yardım edin telefonum yeni note 8 pro aldım bilmiyorum pek ayarlarını alışma sürecindeyim...