Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi Mi Max 32 GB telefonun ekranı yere düşme sonucu kırıldı. Daha öncesinde de kasasında deformasyonlar ve gene düşmeye bağlı açılmalar vardı. Kasa ve ekran değişimi kaç TL tutar? Delta servis bana fiyat veremedi.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bir kaç parça üzerinden AIMP ve SHUTTLE deneyeceğim. SHUTTLE paralı olarak galiba 9.99 TL. AIMP ise ücretsiz. İkisine de bakacağım.
Yardım için çok teşekkürler [emoji106]
APK'sı bende de mevcut. Az önce kurdum. Ama ekolayzır menüye giremiyorum. Para da verip almıştım halbu ki.
Hocam, daha önce yani 1 sene kadar önce winamp'ın android sürümü vardı. Hatta Google Play Store'dan satın almıştım. Ama Play Store'dan kalmış galiba. O konuda bir bilginiz var mı?
Bu programı hiç kullanmamıştım. MP3 dinlemek için bu programı kullanan var mı? Mi Hesabına giriş yapmam gerekiyor mu?
Mi Max 2 telefonlarda USB'den veri aktarımı için otg kablo desteği var mı? Ya da varsa nasıl bir kablo kullanıyorsunuz?
Ben koruma kabı aldım. Artık epey bir kaba duruyor. Eski Mi Max telefonumda çok çizik ve deformasyon olmuştu. Onu koruma olmadan kullandım. Bunda o riske giremem artık
Mi Max 3'de temel olarak
* Daha büyük ekran
* 6 GB ram
* Daha büyük kullanılabilir alan ( ekranda )
* Minimum 128 GB dahili...
Ben de telefonu dün itibariyle Hepsiburada firmasından aldım. KVK garantili olan model. Gönderici firma MIUI Türkiye. Önceki telefonum da Mi Max 32 GB'ydi.
Saat sabah 9:30
Mi Hesabı uygulamasından Mi Cloud Öğelerine giriş yapın. Oradan telefonu bulmak için GPS araması yapın. Telefonu buluyor. Bu işlemden sonra sim kart etkinleştirme işini değil hakettiği kendisi.