SteyrWT kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Güncellemeyi ndirmeye başladım. Hadi hayırlısı. MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Soru Xiaomi Mi Max 32 GB

Xiaomi Mi Max 32 GB telefonun ekranı yere düşme sonucu kırıldı. Daha öncesinde de kasasında deformasyonlar ve gene düşmeye bağlı açılmalar vardı. Kasa ve ekran değişimi kaç TL tutar? Delta servis bana fiyat veremedi. MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Çözüldü Müzik Programı Hakkında.

Ben bir kaç parça üzerinden AIMP ve SHUTTLE deneyeceğim. SHUTTLE paralı olarak galiba 9.99 TL. AIMP ise ücretsiz. İkisine de bakacağım. Yardım için çok teşekkürler [emoji106] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

APK'sı bende de mevcut. Az önce kurdum. Ama ekolayzır menüye giremiyorum. Para da verip almıştım halbu ki. MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Hocam, daha önce yani 1 sene kadar önce winamp'ın android sürümü vardı. Hatta Google Play Store'dan satın almıştım. Ama Play Store'dan kalmış galiba. O konuda bir bilginiz var mı? MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Peki bu program kullanım olarak iyi mi? Yani nasıl bir program? MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Bu programı hiç kullanmamıştım. MP3 dinlemek için bu programı kullanan var mı? Mi Hesabına giriş yapmam gerekiyor mu? MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Soru OTG Kablo

Mi Max 2 telefonlarda USB'den veri aktarımı için otg kablo desteği var mı? Ya da varsa nasıl bir kablo kullanıyorsunuz? MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Ben koruma kabı aldım. Artık epey bir kaba duruyor. Eski Mi Max telefonumda çok çizik ve deformasyon olmuştu. Onu koruma olmadan kullandım. Bunda o riske giremem artık Mi Max 3'de temel olarak * Daha büyük ekran * 6 GB ram * Daha büyük kullanılabilir alan ( ekranda ) * Minimum 128 GB dahili...
  10. S

Çok teşekkür ederim. Sadece ekran boyutu bile yeter aslında. Umarım Mi Max serisini daha geliştirirler.
  11. S

Ben de telefonu dün itibariyle Hepsiburada firmasından aldım. KVK garantili olan model. Gönderici firma MIUI Türkiye. Önceki telefonum da Mi Max 32 GB'ydi.
  12. S

Yardım Xiaomi Mi Max 2....Neden SD 625 İşlemci kullanıldı, SD 660 beklenirken?

Genel olarak bu özelliği kaybetmemek ve biraz da model yükseltmek için Mi Max 32 GB modelinden Mi Max2 64 GB modeline dün itibariyle terfi ettim.
  13. S

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 7.2.16 Güncellemesi

Miu8 7.2.16'yı kurdum az önce. Ben Hepsiburada üzerinden telefonu almıştım. Bu güncelleme ile ne değişecek? Buarada telefonum Mi Max 32gb
  14. S

Sim Kart Doğrulama

Saat sabah 9:30 Mi Hesabı uygulamasından Mi Cloud Öğelerine giriş yapın. Oradan telefonu bulmak için GPS araması yapın. Telefonu buluyor. Bu işlemden sonra sim kart etkinleştirme işini değil hakettiği kendisi.
  15. S

Sim Kart Doğrulama

Hattım faturalı hat. Vodafone'da Avea'ya geçince böyle oldu. Telefonu sıfırlayıp tekrar kurdum ama değişen birşey olmadı.
Üst Alt