statusking kullanıcısının son içeriği

1. statusking

Yardım Telefon ve kişiler sorunu

Merhaba, Note 8 Pro kullanıcısıyım, bir kişiyi kaydedip ilerleyen zamanlarda ismini değiştirdiğim zaman WhatsAppta ve kişiler uygulamasında çift kişi olarak görünüyor. Çözüm olarak Cleaner tekrarlayan kişileri birleştirme uygulamasını kullandım Kişiler uygulamasındaki kayıtları teke...
  2. statusking

Soru Mesajlar uygulaması

Merhaba, Rootsuz olarak, xiaomi redmi note 8 pro kullanmaktayım. Standart google mesajlar mevcut, bu mesajlar uygulamasında gelen mesajdan kelimeyi seçerek kopyalayamıyorum. Bildiğiniz gibi sadece tüm mesajı kopyalamama izin veriyor. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı? Eğer yoksa da...
  3. statusking

Soru Miui 12 takvim simgesi sorunu

Merhaba, Cihazımı miui 12'ye guncelledim, cihazin tarihi düzgün çalışmakta ancak takvim uygulaması simgesinde tarih güncel gözükmemekte. 16'sinda takılı kaldı, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
  4. statusking

Soru Windows yerel ağdaki dosya ve klasörleri androidde görme

Merhaba, Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Benim konuya yazdığım isteği daha önceden es file explorer yapıyormuş ancak play store'dan kalktığını öğrendim. Ben (bulut, teamwiever vb. dışında) windows klasörlerimi ve dosyalarımı android sisteminde de görmek istiyorum. Bu konu hakkında yardımcı...
  5. statusking

Çözüldü bulut programı önerisi

Merhaba, Redmi Note 8 pro kullanmaktayım ve iphonedan android'e geçtiğim için bilgi sıkıntısı çekiyorum. öncelikle böyle bir forum olduğu için memnunum. Genel yedeklemelerim için onedrive'ı kullanıyorum (xiaomi cloud denedim fakat sitesi ve tek tek pcye tek tek download etmesi hoşuma gitmedi)...
  6. statusking

Yardım Airdots pro mikrofon problemi

Merhaba, redmi note 8 pro kullanmaktayım, yanına airdots pro (mi true wireless) aldım. kulaklıkları çift değil tek kullanmayı seviyorum. hoparlör açısından memnunum ancak bazen karşı tarafa sesim gitmiyor. bu olay sürekli değil ama çoğunlukla oluyor. az gitme değil hiç duymuyorlar mecburen...
Üst Alt