starksan kullanıcısının son içeriği

1. starksan

Haber Redmi Note 5 Güncellemesi (V11.0.3.0.PEIMIXM)

Pil performanslarınız nasıl?
  2. starksan

Haber Redmi note 5 MİUİ 11!!

Batarya performansını buraya yazabilirmisiniz test ettikden sonra android 10'a göre performansını merak ediyorum.
  3. starksan

İyi ozaman globale gelmesini bekleyeceğim geldiği zaman güncelleyeceğim çok teşekkürler bilgilendirme için.
  4. starksan

Eğer öyleyse kesin güncelleyeceğim çünkü Android 8 den 9 a geçtimde şarj performansım çok düştü umarım dediğiniz gibi iyileşmiştir şarj performansı. Deneyimlediğiniz için teşekkürler.
  5. starksan

Sohbet 2,4 ghz ve 5,0 ghz

5ghz daha hızlıdır ama çekim kalitesi neredeyse yarı yarıya düşer. (Benim testlerime göre)
  6. starksan

Yardım Wifi dan wifi paylaşım gitti (Pie Update)

Vardı 2 ay boyunca kullandım tıpkı Windows 10 daki gibi bağlı olduğumuz ağı tekrar paylasabiliyorduk. Teşekkürler cevap için bu arada.
  7. starksan

Mobil veriden internet paylasabiliyorum arkadaşlar sorun wifi dan wifi paylaşmakta.
  8. starksan

Yardım Redmi Note 5 | Android 8'e geri dönmek istiyorum.

Hayır zaman bulamadım henüz.
  9. starksan

Merhaba iyi akşamlar herkese Redmi Note 5 cihazimda güncelleme öncesinde bağlandığım wifi ağını hotspot olarak paylaşım yapabiliyordum çok işime yarıyordu fakat pie güncellemesiyle bu özellik gitti nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler. Not: Artık wifi'a bağlıyken hotspot açınca wifi kapanıp mobil...
  10. starksan

Yardım Xiaomi hizmet çerçevesi %45 şarj tüketiyor.

Teşekkürler yaptım umarım işe yarar çünkü bazen pil kullanımı %50 bile geçtiği oluyor.
  11. starksan

Yardım Xiaomi hizmet çerçevesi %45 şarj tüketiyor.

Herkese iyi günler Redmi Note 5 Android 9 güncellemesi aldıktan sonra şarj performansı yarıya düşmüştü pil kullanımını 1 hafta boyunca takip ettim asıl sorunun Xiaomi hizmet çerçevesi olduğunu anladım bunu kaldırmanın veya devre dışı bırakmanın yolları varmıdır telefon rootlu değil ve...
  12. starksan

Hocam tekrardan merhaba bende zaten 2. adımda ki Miui Global 10.3.1 sürümü yüklü tekrardan yüklememe gerek var mı yoksa attığınız üçüncü linkteki işlememi geçeyim. Telefonumda AntiRollBack bulunuyormuş.
  13. starksan

Çok teşekkür ederim hemen deniyorum.
  14. starksan

Merhaba dostlar forumda yeniyim 2.5 ay önce redmi note 5 aldım çok memnundum fakat 2 hafta önce gelen android 9 güncellemesinden sonra pil ömrü yarı yarıya düştü ve hafifde olsa bir yavaşlama sezdim ama asıl beni üzen pil mevzusu oldu. Şimdi ben android 8'e geri dönmek istiyorum rom'u nereden...
Üst Alt