Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer öyleyse kesin güncelleyeceğim çünkü Android 8 den 9 a geçtimde şarj performansım çok düştü umarım dediğiniz gibi iyileşmiştir şarj performansı. Deneyimlediğiniz için teşekkürler.
Merhaba iyi akşamlar herkese Redmi Note 5 cihazimda güncelleme öncesinde bağlandığım wifi ağını hotspot olarak paylaşım yapabiliyordum çok işime yarıyordu fakat pie güncellemesiyle bu özellik gitti nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
Not: Artık wifi'a bağlıyken hotspot açınca wifi kapanıp mobil...
Herkese iyi günler Redmi Note 5 Android 9 güncellemesi aldıktan sonra şarj performansı yarıya düşmüştü pil kullanımını 1 hafta boyunca takip ettim asıl sorunun Xiaomi hizmet çerçevesi olduğunu anladım bunu kaldırmanın veya devre dışı bırakmanın yolları varmıdır telefon rootlu değil ve...
Hocam tekrardan merhaba bende zaten 2. adımda ki Miui Global 10.3.1 sürümü yüklü tekrardan yüklememe gerek var mı yoksa attığınız üçüncü linkteki işlememi geçeyim. Telefonumda AntiRollBack bulunuyormuş.
Merhaba dostlar forumda yeniyim 2.5 ay önce redmi note 5 aldım çok memnundum fakat 2 hafta önce gelen android 9 güncellemesinden sonra pil ömrü yarı yarıya düştü ve hafifde olsa bir yavaşlama sezdim ama asıl beni üzen pil mevzusu oldu. Şimdi ben android 8'e geri dönmek istiyorum rom'u nereden...