Ssseng kullanıcısının son içeriği

1. Ssseng

Yardım HyperOs güncellemesi Hk.

En son güncellemeyi manuel olarak ben kurdum cihaz rootlu olduğu icin
  2. Ssseng

Valla bende anlamadım ki ekranda ne gördüysem onun resmini koydum konuya bende anlamadım güncelle demeye de korkuyorum şimdi:)
  3. Ssseng

Arkadaşlar merhaba HyperOS en güncel sürüm yükledim lakin güncelleme kısmında güncelleme çıkıyorum sürüm olarak da eski bu sürümü yükleyeyim mi?
  4. Ssseng

Soru K60 HyperOS güncelleme sorunu

Arkadaşlar merhaba herkese. Cihazımı kendim sıfırlayınca imei gitti düzelttirdim lakin güncelleme kısmında yeni güncelleme adı altında bu sürüm gözüküyor sorun nedir?
  5. Ssseng

Gcam Poco F5 Pro / Redmi K60 için Leica Filtreli Gcam

1727810105 Merhaba emeğinize sağlık biraz daha detay verir misiniz ilk defa yapıyorum indirdim uygulamayı fakat o boşluğa tıkladığım zaman herhangi bir cevap alamıyorum
  6. Ssseng

HyperOS Poco F5 Pro/ Redmi K60 Elite Rom HyperOS

Merhaba en başından sorunsuz bir şekilde kurulum yapabileceğim bilgilendirici bir video var mı?
  7. Ssseng

Soru Xiaomi Vakuum mop Essen aniden şarj bitme sorunu

İyi forumlar robotumu çalıştırmaya başladıktan kısa süre sonra olduğu yerde şarjı bitip kalıyor. Geride dönmüyor uygulamadan da offline gözüküyor. Servise göndermeden çözüm yapabileceğim bir ayarı var mı ?
  8. Ssseng

Yardım Note 10 Lite 4K 30 FPS Video soruni

Nasıl forum anlamadım:) Yetkilide yok demekki teknik destek veren:)
  9. Ssseng

Yardım Note 10 Lite 4K 30 FPS Video soruni

Arkadaşlar video başladığı an baya kasma başlıyor. Daha sonra rahatlasa bile video donuyor gibi devam ediyor bunun çözümünü bulan var mi?
  10. Ssseng

Yardım Mi Note 10 Lite Wifi Çekim Gücü

Direk tüketici mahkemesinin yolunu tutarım öyle birşey yaparsa:)
  11. Ssseng

Yardım Mi Note 10 Lite Wifi Çekim Gücü

Sensör sorunu beni deli edecel ilk işim servise götürmek olacak telefonu..
  12. Ssseng

Yardım Note 10 lite şarj sorunu

Nerde cevap verildi hocam ana konu tabiki dediniz hiç birşey bulamadım?
  13. Ssseng

Yardım Note 10 lite şarj sorunu

Arkadaşlar geçen hafta güvenlik güncellemesi geldi ve güncellemeyi aldım. Fakat sarj performansinda aşırı düşüş yaşadım bu durumu yaşayan var mi?
  14. Ssseng

Soru Mi note 10 lite gündeme hakkında

İyi forumlar geçen hafta gelen güvenlik güncellemesi sonrası telefonda şarj sorunu yaşıyorum. Gün içinde bu kadar şarj girmiyordu aynı durumu yaşayan var mi?
Üst Alt