ssproo17 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rehber Güncelleme Sonrası Açılmayan Redmi 9T ve Poco M3 Çözümü

telefonumu açtıktan sonra imei repiar işlemini yapıcak birini tanıyorum aslında bana bu konuda da yardım edeblicek birisi ama telefon açılmayınca ona ulaşamıyorum imei atarım tekarar telefona gerçekten çok ilgilisiniz umarım emeğinizin karşılığını alırsınız iyi günler.
  2. S

İlgin ve yardımın için çok teşekkürler umarım başarabilirim ..
  3. S

nt90own.png Resimde görüldüğü gibi oldu ama fastboot ekranı hala duruyor mi flash ile Fast boot rom bulup atmayı denicem birde umarım olur :S
  4. S

adımları teker teker sırasıyla uyguladım "okay" yazısı çıktı sonra hemen yine fastboot ekranına attı telefonu :(
  5. S

Yardım Redmi 9 T Fastboot hatası

Konuda geçenleri denedim ama yine fastboot ekranına atıyor işlem başarılı ama yine de aynı ekrana atıyor :(
  6. S

Abi bana da güncelleme geldi bende güncelledim aynı hatayı verdi o üçlü menüden ilkini denedim reboot olanı açılmadı sonra 2.sini denedim wide data olanını sanırım sildim bütün datayı ve sonra fastboot moduna attı beni o modda kaldım dediğinizi yaptım ama yine fastboot moduna atıyor bana yardım...
  7. S

Yardım Redmi 9 T Fastboot hatası

Herkese iyi günler bende bir tane IMEI atılmış redmi 9T telefon var . Bu telefona bu gün güncelleme geldi ve bende telefonu güncelle dedim ve telefonu güncelledim. Sonra telefon da şu hata oldu "nv data is corrupted" bende reboot u seçtim ve yeniden başlatmayı denedim ama olmadı hata geçmedi ...
Üst Alt