Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonumu açtıktan sonra imei repiar işlemini yapıcak birini tanıyorum aslında bana bu konuda da yardım edeblicek birisi ama telefon açılmayınca ona ulaşamıyorum imei atarım tekarar telefona gerçekten çok ilgilisiniz umarım emeğinizin karşılığını alırsınız iyi günler.
Abi bana da güncelleme geldi bende güncelledim aynı hatayı verdi o üçlü menüden ilkini denedim reboot olanı açılmadı sonra 2.sini denedim wide data olanını sanırım sildim bütün datayı ve sonra fastboot moduna attı beni o modda kaldım dediğinizi yaptım ama yine fastboot moduna atıyor bana yardım...
Herkese iyi günler bende bir tane IMEI atılmış redmi 9T telefon var . Bu telefona bu gün güncelleme geldi ve bende telefonu güncelle dedim ve telefonu güncelledim. Sonra telefon da şu hata oldu "nv data is corrupted" bende reboot u seçtim ve yeniden başlatmayı denedim ama olmadı hata geçmedi ...