sserdark kullanıcısının son içeriği

1. S

Rehber Poco F2 Pro / K30 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Peki telefoncular nasıl 2 saat içinde imei atabiliriz diyorlar? Mutlaka bir yolu daha var fakat biz bilmiyoruz bence.
  2. S

Rehber Poco F2 Pro / K30 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Tool programı da 7 gün sonra dene dedi. Şimdi de cihazı yeni bir xiaomi hesabı açarak onunla eşleştirdim. Bir de böyle deneyeceğim. Evet China ile giriş yaptım.
  3. S

ilk denememde 1168 saat verdi. evet tam 47 gün abi bu nedir ya. yıllar önce mi6 cihazımı açmıştım birkaç günde açılmıştı. Xiaomi Tool V2 yi indiriyorum bakalım..
  4. S

Yardım Mesaj bildirimi birden fazla geliyor.

aynı sorundan bende aylardır muzdaribim. mi6
  5. S

Yardım mi hesabı ile 2nci unlock

merhaba arkadaşlar, mi6 telefonuma unlock yapmıştım ve aynı hesaptan redmi5plus telefonumun bootloader kilidini açamıyorum.telefondan hesap ekle diyorum fakat pc den siteye girdiğimde unlock için programın download sayfası açılıyor, halbuki telden kontrol ettiğimde henüz cihaz kilitli...
  6. S

Rehber Xposed Tüm Xiaomi Cihazlar için Sorunsuz ve Güncel - 10.08.17

Buraları okumadan magisk den sdk25 yükledim şu an boot ta takılıp kalıyorum angel~~ Ne önerirsiniz?
  7. S

Rehber Magisk ile Root nasıl yapılır?

Arkadaşlar bende bugün mi6 yı rootlamayı başardım sonunda. Magisk önerisini duyunca bu konu üzerinden yaklaşık 1 saat içinde yapabildim. Hem konuyu açan arkadaş olsun hem de yorum yapan arkadaşlar olsun baya yardımcı oldu yazılanlar ve bu yüzden teşekkür etmek istedim öncelikle. Yalnız aklımı...
  8. S

Yardım Xiaomi Mi 6 Root Hakkında Bilgi

bende şimdi rootladım 72 saat anca doldu. magisk i yüklemeyi başardım biraz kurcalayım bakalım :)
  9. S

Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

Yardımın için teşekkür ederim dostum :) deniyorum hemen
  10. S

Anladım mi5 için ihtiyacı olanlar faydalanabilirler o zaman benim cihaz mi6 :)
  11. S

Araştırdım ama developer rom twrp siz yüklenmiyormuş sanırım. Muhtemelen siz konuya daha hakim olduğunuz için bi bildiğiniz vardır. Fakat ben download linkine ulaşamadım.
  12. S

En başından beri böyle
  13. S

Abi yok vazgeçtim ben bu işi akşamları yorgun argın yarımşar saat vakit ayırmayla yapamayacam 1 haftadır buna uğraşıyorum. Herşey tamam olmasına rağmen hala hata veriyor ya..
  14. S

Rehber Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

evet şimdi farkettim kull.adı ve şifremle giriş yapınca "How to Unlock" sayfası açıldı bu sefer.
  15. S

Rehber Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

Usta 72 saat doldu hala kilitli yazıyor. Ben anlamadım nasıl yapacağımı şaşırdım :/
Üst Alt