Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tool programı da 7 gün sonra dene dedi. Şimdi de cihazı yeni bir xiaomi hesabı açarak onunla eşleştirdim. Bir de böyle deneyeceğim. Evet China ile giriş yaptım.
ilk denememde 1168 saat verdi. evet tam 47 gün abi bu nedir ya. yıllar önce mi6 cihazımı açmıştım birkaç günde açılmıştı. Xiaomi Tool V2 yi indiriyorum bakalım..
merhaba arkadaşlar,
mi6 telefonuma unlock yapmıştım ve aynı hesaptan redmi5plus telefonumun bootloader kilidini açamıyorum.telefondan hesap ekle diyorum fakat pc den siteye girdiğimde unlock için programın download sayfası açılıyor, halbuki telden kontrol ettiğimde henüz cihaz kilitli...
Arkadaşlar bende bugün mi6 yı rootlamayı başardım sonunda. Magisk önerisini duyunca bu konu üzerinden yaklaşık 1 saat içinde yapabildim. Hem konuyu açan arkadaş olsun hem de yorum yapan arkadaşlar olsun baya yardımcı oldu yazılanlar ve bu yüzden teşekkür etmek istedim öncelikle. Yalnız aklımı...
Araştırdım ama developer rom twrp siz yüklenmiyormuş sanırım. Muhtemelen siz konuya daha hakim olduğunuz için bi bildiğiniz vardır. Fakat ben download linkine ulaşamadım.
Abi yok vazgeçtim ben bu işi akşamları yorgun argın yarımşar saat vakit ayırmayla yapamayacam 1 haftadır buna uğraşıyorum. Herşey tamam olmasına rağmen hala hata veriyor ya..