ssenlik kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Mi9T Pro / K20 Pro - crDroid Rom Android 10 Official

UnlnViTeD, Tamam teşekkür ederim.
  2. S

süvari2019, Anladım. Dediğiniz gibi deneyimleyerek en uygun romu bulmak gerekiyor. Crdorid a11 ve arrowOS a11 oladına yükleyeyim. Yabancı bir youtuber arrowOS a11 i çok beğenmiş ve övmüş. Tekrar teşekkür ederim.
  3. S

Teşekkür ederim. Hep bir eksik kalıyor maalesef, telefonu aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadan kulladım. İlk kez Bliss sonra da bunu kurdum. Bu rom daha sade anlaşılır geldi. Bu romlarda AOD kullanımı da sınırlı kalıyor gibi.
  4. S

UnlnViTeD, archesm, Muradovs, süvari2019, Arkadaşlar bu rom da karanlık modu aktif ettiğim zaman bazı uygulamaların yazıları okunmuyor. Miui daki gibi istenilen uygulamaları karanlık mod dışında tutma gibi bir özellik ve ayar mevcut mu acaba? Teşekkürler.
  5. S

Rom Mi 9T Pro BLİSS v12.12 Aosp Rom (VİDEO)

Arkadaşlar selamlar, bildirim geldiğinde ekran çok kısa süre açık kalıyor. Bu süreyi uzatabilir miyiz? Bir de görüşme kaydını otomatik hale getirebiliyor muyuz?
  6. S

Rehber Mi9T Pro MIUI 11, 12/Android 10 Global Stabil (EU ve MI) için MIUI Arama ve Mesaj uygulaması

Bu gün bana da güncelleme geldi. Yüklemezsem denerim.
  7. S

Rehber Mi9T Pro MIUI 11, 12/Android 10 Global Stabil (EU ve MI) için MIUI Arama ve Mesaj uygulaması

Arkadaşlar bu yöntem android 9 miui 10.3.3 içinde uygulanabilir mi?
Üst Alt