Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
süvari2019, Anladım. Dediğiniz gibi deneyimleyerek en uygun romu bulmak gerekiyor. Crdorid a11 ve arrowOS a11 oladına yükleyeyim. Yabancı bir youtuber arrowOS a11 i çok beğenmiş ve övmüş. Tekrar teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Hep bir eksik kalıyor maalesef, telefonu aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadan kulladım. İlk kez Bliss sonra da bunu kurdum. Bu rom daha sade anlaşılır geldi. Bu romlarda AOD kullanımı da sınırlı kalıyor gibi.
UnlnViTeD, archesm, Muradovs, süvari2019, Arkadaşlar bu rom da karanlık modu aktif ettiğim zaman bazı uygulamaların yazıları okunmuyor. Miui daki gibi istenilen uygulamaları karanlık mod dışında tutma gibi bir özellik ve ayar mevcut mu acaba? Teşekkürler.
Arkadaşlar selamlar, bildirim geldiğinde ekran çok kısa süre açık kalıyor. Bu süreyi uzatabilir miyiz? Bir de görüşme kaydını otomatik hale getirebiliyor muyuz?