Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli Arkadaşlar,
Dün itibariyle Mi14t telefonumu kullanmaya başladım. Titreşim ayarını bulamıyorum forumda da konuyla ilgili bilgiye ulaşamadım. Titreşimin zil sesiyle ritimli olmasını istemiyorum. Telefon da bir ayar bulamadım. Konu ile ilgili desteğinizi bekler, keyifli forumlar dilerim...
Hocam bence anlamadığınız bir konuysa riske girmeyin. Ben ücretli olarak destek aldım. Dilersen H.kadioglu hocamdan destek alabilirsin. Ben imei repair sürecinden bu yana hiçbir sorun yaşamadım.
Keyifli forumlar :)
valla benim bahsetmiş olduğum sorunlar güncelleme öncesinde hiç yoktu. Ne olduysa miui14 güncellemesinden sonra oldu. Yoksa telefonumdan gayet memnundum. İnşallah Xiaomi sesimizi duyuyordur :)
Değerli Arkadaşlar Merhaba,
Redmi Note10s global cihaz kullanıcısıyım. Miui14 güncellemesinden sonra yaşadığım sıkıntıları belirtiyorum. Belki güncellemeyi yükleyecek olan arkadaşlara rehber olur.
1 - Telefon cebimdeyken telefon çaldığında ekran karanlık kalıyor (bunu sadece cebimdeyken...
Bende redmi note10s var. Miui14 güncellemesi yapmadan önce herhangi bir sorun yoktu. Bahsetmiş olduğunuz sorunlar ilgili güncelleme sonrası bende de başladı. Gerçekten insanlar iphone a boşuna o kadar paraları vermiyor. Bekleyip göreceğiz.
Değerli Dostlar,
Telefonum Redmi Note10s MIUI14.0.2.0 sürüm yüklü. İlginç bir durum var. Telefon cebimdeyken çaldığında ekran karanlık kalıyor. Acayip şeyler oluyor. Zil sesi ve titreşim açık ancak telefonu aldığımda hiç birinden ses çıkmıyor :) bütün ayarları kontrol ettim bir şey bulamadım...
Merhaba,
Aynı sorun bende de vardı. Uzun da sürdü ancak bu sabah düzeldiğini gördüm. Her güncelleme bir çok sorunu beraberinde getiriyor. Bende de telefonla görüşürken always on display devreye giriyor. Telefonu cebime koyunca çaldığında ekran uyanmıyor vs. vs. Aşama aşama düzeleceğine...