Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli Arkadaşlar Merhaba,
Redmi Note10s global cihaz kullanıcısıyım. Miui14 güncellemesinden sonra yaşadığım sıkıntıları belirtiyorum. Belki güncellemeyi yükleyecek olan arkadaşlara rehber olur.
1 - Telefon cebimdeyken telefon çaldığında ekran karanlık kalıyor (bunu sadece cebimdeyken...
Değerli Dostlar,
Telefonum Redmi Note10s MIUI14.0.2.0 sürüm yüklü. İlginç bir durum var. Telefon cebimdeyken çaldığında ekran karanlık kalıyor. Acayip şeyler oluyor. Zil sesi ve titreşim açık ancak telefonu aldığımda hiç birinden ses çıkmıyor :) bütün ayarları kontrol ettim bir şey bulamadım...
Değerli Arkadaşlarım,
Redmi Note10s kullanıcısıyım. İlgili güncelleme sonrası telefonumun yakınlık sensörü kararsız çalışmaya başladı. Öncesinde böyle bir sorun yoktu. Ayrıca telefon cebimdeyken çaldığında ekran karanlık kalmaya devam ediyor. Yan tuşa basıp uyandırıyorum. Sürüm düşürme...
Değerli Arkadaşlar,
Google rehbere bir kişiyi kaydettiğimde tek numara yazıyorum ancak aynı numaradan mevcut kişinin numaralarına ekleme yapıyor. Sebebi ne olabilir?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Değerli Hocalarım,
Cihazıma uzak bağlantı yaparak Endonezya rom yüklenebilmesi mümkün müdür? İmei tamiri yapıldı. Güncelleme ile uçmasını istemiyorum. Yıllarca Endonezya rom ile devam edebilirim. Fantezi peşinde koşan biri değilim :) yanlış bişey yapıp cihazdan olmak istemiyorum. BL kilidi...