ssbyz kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Redmi Pro Miui 9.3 EU Haftalık ROM

Hangi sürümü yüklediniz? Otomatik güncelleme mi geldi, yoksa bilgisayardan mı yüklediniz? Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Sim kart şifresini kaldırın telefon yeniden başladığında açılmış olur. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Telefonu nereden almıştınız? Bana hala güncelleme gelmedi. Ben Hepsiburada dan almıştım. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Redmi Pro için MİUİ 9 Sonunda Geldi!

Telefonuma neden sistem guncellemelerinden gelmiyor da ayrıca indiriyoruz arkadaşlar. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

MİUİ 9.1 haftalık ROM nedir? Ben de REDMİ PRO kullanicisiyim. Benim telefonuma MİUİ 9 güncellemesi gelmemiş. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Çözüldü Mi Band 2 uygulama ve cihaz sıfırlama

Ayni sorun bende de var. Hesabı hatırladığimizda nasıl bir yol takip edeceğiz. Hesaba girdiğimde bilekliği göremiyorum ki. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Çözüldü Mi Band 2 uygulama ve cihaz sıfırlama

Arkadaşlar bende eleştirmeyi kaldırmadan uygulamayı telefonumdan sildim fakat tekrar kurmamama rağmen yeni eşleştirme yapamiyorum. Bilekliği nasıl resetleyebilirim.
Üst Alt