sryche kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom MIUI MS RoM 9.9.3 [Mi8-Mi9-Redmi K20Pro-Redmi Note 5]

Son sürümü bir öncekinin üzerine kurduğumda ne alaka bilmiyorum ama facebook ta sayfalar açılmadı, Twitterda resimler yüklenmedi ve instagramda akış yenilenmedi. Eski sürümü tekrar yüklediğimde düzeldi bu söylediklerim.
  2. S

Fix işe yarıyor, sorun kalmadı.
  3. S

Temiz kurulum yapacak vaktim olmadığı için üzerine kurup arkadaşın verdiği zip i yükledim ama bu seferde başka bir hata verdi eskiye döndüm bende. Temiz kurulum yaparsanız siz haber verin lütfen.
  4. S

Teşekkürler, telegram grubunun linkini paylaşabilir misiniz, birde bu launcherda klasör vs düzenlemesi yapıyorum, her kurulumda sıfırlanıyor, novadaki gibi yedek alma şansımız yok mu?
  5. S

Temiz kurulum yaptığımda da aynı hatayı aldım.
  6. S

9.6.20 de sistem başlatıcı hata veriyor, kendi kendine duruyor bende.
  7. S

Tema JiyanV2 Teması Yayında

Temalar v10 olmasına rağmen yinede değişmiyordu, güncellemeyi tekrar indirip yükledim düzeldi şimdi. Yes~~
  8. S

Evet denedim maalesef hiçbirisinde değişmiyor, telefonu yeniden başlattım, bölgeyi değiştirdim, tema uygulamasını güncelledim ama yok o simgeler değişmiyor.
  9. S

Evet wifi, mobil veri, Bluetooth, GPS gibi hızlı ayar tuşları değişmiyor, diğer temalarda da değişmiyor, miui 10.3.2.0 global rom yüklü.
  10. S

Durum çubuğunda bulunan hızlı ayarlar simgeleri neden değişmiyor, hep varsayılan temanın simgeleri kalıyor? Ayrı bir ayarı filan mı var acaba?
Üst Alt