sryche kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Resurrection Remix Rom (Android 10) (Offical) 19/12/2020

interface/fingerprint settings /experimental features/screen off fox açık yapınca oldu.
  2. S

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Miuipro yüklü olan birisi miui launcher apk dosyasını paylaşabilir mi?
  3. S

Rom Masik X bekleyenleri alalım. Masik X 13.1 Dipper!!!

Pil süresinden dolayı miui 12 den uzak duran varsa masik x 13.3de pil süresi miui 11den farksız, takılmalarda hemen hemen hiç yok geri 11e dönmem büyük ihtimalle.
  4. S

Yardım Sim etkinlestirilemedi

apkmirror dan xiaomi sim activate service son sürümünü indirip yükleyin. Telefonu kapatıp açın ve tekrar deneyin, bende de etkinleştirme olmadığında hep bu şekilde yapıyorum ve oluyor. Yurtdışına veri dolaşımını açınca da oluyor ama o yöntemle mesaj ücreti kesildiği için pek tavsiye etmem.
  5. S

Soru Şarj sorunu

Chrome un hangi sürümüne dönüyor güncellemeyi kaldırınca?
  6. S

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

GravityBox 10.0.0-beta-6 kurdum, xiaomi. eu 2.5.21 de çalışıyor, macrodroid ile wife açıkken mobil data kapsaması için kural oluşturdum, wife kapalı olunca yada ekran kapanınca 2g ye geçiyor. Bakalım pil için faydası olacak mı.
  7. S

Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

OrangeFox-R10.1-Stable-dipper indirip twrp den yükleyin, sonrasında sıkıntısız romu kurabilirsiniz.
  8. S

İpucu MIUI 12 Hataları ve Çözümleri

Selamlar, mi cloud eşitleme sorunu yaşayan var mı? Telefon buluta bağlı görünüyor hatta eşitleme yapınca hata vermiyor ama tarayıcıyla girip baktığımda yedek görünmüyor, cihazımı bul bağlı cihaz yok diyor ve telefonda kullanıcı fotoğrafım gelmiyor.
  9. S

Evet değiştirdim, hatta 11de yeni font için yeniden başlatıyordu, 12de buna gerek kalmadı.
  10. S

Selamlar, miui11 teması yüklemeyi başaran var mı? Simgeler vs. oluyor ama ayarlar menüsü değişmiyor, koyu moda alınca uygulamaları da kafasına göre koyu göstermeye çalışıyor, haliyle birçok uygulamada uyumsuzluk oluyor.
  11. S

Rom Mi 8Şarj konusunda en iyi rom

Bu ekran süresi için özellikle birşey yapmadım, ekran parlaklığı otomatik, GPS açık, bluetooth açık (saat bağlı) cpu veya gpu değerleriyle de oynamadım. Normalde telefonu %20-%85 arasında kullanırım o yüzden ekran süresine fazla bakmam, deneme amaçlı bakmıştım.Benim takıntımda beklemede...
  12. S

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-pro-rom-tanitim-bagis-kurulum.47607/ Bu konuda ayrıntılı olarak anlatmış arkadaş sağolsun.
  13. S

Miuipro 20.2.20 yüklü telefonda, kernel değiştirmedim romla gelen kernel var, telefonda yaklaşık 8-9 aylık.
  14. S

evet yaptım başka dil yüklü değil sadece rusça klavye var, o yüzdende çıkmıyor. telefon mi8 bu arada.
  15. S

selamlar, bağış yapıp bu rom u indirdim ama recovery den kurulum yapıp telefonu açtığımda miui şifremi gireceğim ekranda klavye rusça geliyor ve boşluk tuşu vs. basarak latin alfabesine geçmiyor. sadece rusça klavye mevcut, bunun bir çözümü var mı??
Üst Alt