srts71 kullanıcısının son içeriği

1. S

Mİ4 Aldım , Bir Sorum var :)

S.A arkadaşlar. Bir sorum var? Bir sitede Xiaomi Mi4 sar değeri 0,706(baş) - 0,848(vücut) vermiş. Bu siteye güvenilir mi? http://www.devicespecifications.com/tr/model-sar/46522e1d
  2. S

MIUI V8.1.4.0 Kararlı sürüm güncellemesi geldi

Mı Remote bağlantı hatası var bende. Kumanda ayarlayamiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı
  3. S

Çözüldü Miui son global beta guncellemesi

teşekkür ederim Zenex kurcalarken en sonunda hallettim. konu kapanabilir.
  4. S

Çözüldü Miui son global beta guncellemesi

Female for English (United Kingdo...--- bu iletiyi nasıl sonlandirabilirim? Sürekli geliyor. Tsk
  5. S

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 6.11.3 Güncellemesi

Demek ki farklı cihazlarda farklı tepkiler verebiliyor. Bnm cihaz mi4, ekran surem %8 şarjda. 6 saat 30 dk ekran sürem var. Ancak 6.10.13 bnm ekolum.
  6. S

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.20 Güncellemesi

Sayın forum kardeşlerim, 6.10.20 güncellemesi yaptığımda şunu farkettim. Telefonda uygulama açılışlarında hafif kasma, takılma hissettim. Bir de usb bellek takınca çıkar dediğimde bir önceki versiyona göre hatalar tespit ettim. Şahsi görüşüm, 6.10.13 stabilitenin zirvesi olmuş durumda. Sizde...
  7. S

Çözüldü Mi4 Global 8.10.13 Cepte Aramayı Engelleme Kapatma

trojan89 kardeşim dediğin gibi halloldu. Cevaplarınız için teşekkürler.
  8. S

Hocam değiştiremiyorum. Silik bir şekilde aktif halde maallesef
  9. S

Arkadaşlar başlıkta yazdığı üzere kapatamıyorum. Silik şekilde otomatik açık. Nasıl kapatabilirim? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Tşk.
  10. S

mi4 için kılıfı nerden alirim

Elimde kullanmadığım silikon kılıf, temperli cam ve ekstradan çok güzel bir kılıfım daha var. 15 tl ye size gönderebilirim.
  11. S

İnceleme MIUI 7 İle Neler Değişti? Gelin Birlikte Bakalım

s.a miui mi4 7.0.5 fastboot romunu nasıl temin edebilirim? güvenli bir link var mı? tşk
  12. S

Rehber MI Flash Tool İle Xiaomi MI4'E FastBoot ROM Yüklenmesi

s.a fastbootla rom yüklemek istiyorum. bu konuda uzaktan yardım edebilecek var mı?
  13. S

Miui 7.1 Global Kararlı Yapı Tam Değişikliği

S.a mi4 stable 7.1.1 nasıl bir rom dur? 7.1.2 ye göre pil kullanımı nasıldır? yüklememi tavsiye eder misiniz? tşk
  14. S

MI3/MI4 V7.5.1.0.MXDMIDE indirilebilir GLOBAL STABLE GEL VATANDAŞ

Lopus kardeş sizin sürüm nedir acaba? Video izlerken ve oyun oynarken de mi eli yakmayacak kadar ısınıyor?
  15. S

Mİ4 Ekran Süreleri

Ekran sürem arkadaşlar. Bu ilk oldu. Sanırım o kullandıkça açıldı batarya.
Üst Alt