Sroclientexe kullanıcısının son içeriği

1. Sroclientexe

Yardım Mi 10 t lite şarj olurken sürekli kesinti yardım

Şarjdayken saniye başı kesilip duruyor şarj oluyor olmuyor oluyor olmuyor oluyor olmuyor sürekli böyle oluyor yüzde 70 lerde özellikle varmı başına gelen yazılımda denedim eu rom ama faydası yok kılıfsızda denedim fayda etmedi yardım lütfen
  2. Sroclientexe

Alış mi 8 se izmir içi alınacaktır fiyatı abartılmamış.

Fiyatı abartılmamış mi 8 se arıyorum yer izmir
  3. Sroclientexe

Soru F2 pro yüz tanıma oneplus 7pro gibi açmak

Merhaba arkadaşlar oneplus 7pro gibi ekranı yukarı kaydırmadan direk yüz tanımaya geçmek için herhangi bir şey yok mu magisk modül falan
  4. Sroclientexe

Yardım F2 pro android 11 WhatsApp

Eski yedeklerimi geri yükle seçeneği çıkmadan WhatsApp kuruluyor bir çok android 11 romu yükledim ama aynı sorunu bilen var mı
  5. Sroclientexe

Soru Pubg kasıyor artık eskisi gibi stabil değil sizde fark ettiniz mi?

Kullandığım cihaz f2 pro 865 işlemciye rağmen eski verimi alamıyoruz o kadar güncelleme yapılırsa olacağı bu sizin düşünceniz nedir?
  6. Sroclientexe

Soru Oneplus 7pro 7t prodan iyimiş yabancı sitelerde hep bu yorumları gördüm ikisinide kullanmış olan var mı aramız da ? Cevaplarsa çok sevinirim hangisi

Oneplus 7pro 7t prodan iyimiş yabancı sitelerde hep bu yorumları gördüm ikisinide kullanmış olan var mı aramız da ? Cevaplarsa çok sevinirim hangisi
  7. Sroclientexe

Soru F2 pro mu oneplus 7t pro mu?

Ikiside hediye gelseydi hangisini seçerdiniz yorumlarınızı bekliyorum
  8. Sroclientexe

Yardım K20 pro aldım parmak izi çalışmıyor

K20 pro aldım 1 saat önce sanırım ekranı değişmiş tekerlekli sandalyede adam sattı güvendiğim için fazla kontrol etmedim parmak izi eklemeye çalışırken telefon kapanıp açılıyor nasıl bir yol izlemeliyim
  9. Sroclientexe

Soru Poco f2 pro kullanıcı yorumları bekliyorum

Almaya değer mi sizce 3 gün deneme sürecindeyim şuan olursa arkadaşımdan almayı düşünüyorum
  10. Sroclientexe

Yardım Mi 9t pro yüz tanıma dahili hata sorunu

Kilidi açıp ekranı kaydırıyorum yüzümü hemen tanımıyor dahili hata diyor sonra açılıyor yani çok yavaş nasıl bir yol izlemeliyim acaba donanımsal mıdır sorun yorumlarınızı bekliyorum
  11. Sroclientexe

Soru Miroom güncelleme desteği kestiği söyleniyor

Bu doğru mu?
  12. Sroclientexe

Soru P30 pro mu mi 9t pro mu siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  13. Sroclientexe

Yardım Mi 9 se dokunmatik saçmalıyor bazen

Bazen sorun yok bazende saatlerce saçma sapan kendi kendine heryere giriyor sanırım kronikmiş yaşayaan çok arkadaş var diye duydum bu konu hakkında bir tavsiyesi olan varmıdır
Üst Alt