Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurtdışı dediğiniz kaçak telefon. Fiyatı 2000 lira. Sim1 asla çalışmıyor. Sim2 ye imei atıyorlar bikaç ay sonra patlarsa şaşırmayın. Patlamayadanilir. Bu şüphe sürekli olacak. Çift sim olayı zaten yok. E telefonun garantisi yok. 1 sene sonra darbesiz, aniden ekran gitse çöp.
Şimdi 2bin lira...
Arkadaşlar yok akustikmiş yok mühendislikmiş. Basbayağı arkası plastik olduğu için titriyor. Bu bilerek değil maliyet için göz yumularak yapılmış bişey. Bilirsiniz, araçlarda hoparlör kabinleri çok sağlam malzemeden yapılır, kabinin kendisinin titremesi istenmez. Tamamen izole olması istenir. Bu...
Redmi 5 Plus sahibiyim. 2. yılını doldurmak üzere ve çok çok memnunum. Fakat batarya performansı Kullandığım romlara göre değişiklik gösterse de sanki ilk günlerindeki gibi değil.
İnternette birçok seçenek mevcut. Hatta kullanıcı yorumları da iyi. Ancak kalitesiz de olsa ilk birkaç hafta...
Merhabalar. Redmi 5 Plus cihazım ile Wifi paylaşıp TV de bikaç video izledim. Daha sonra şarj %10-15 seviyelerinde wifi paylaşımı açık şekilde uyudum. Sabaha şarjı bitmişti. Açtığımda iki sim kart için de sim kart takılı değil yazıyor.
Yeniden başlattım, kartları çıkarıp taktım, tek sim...
Sanırım rom kurulumu için twrp yetiyor. Google uygulamaları için aşağıdaki adresten sürümüne uygun gapps i seçip indirmen,rom kurulumunun ardından flashlaman gerek.
The Open GApps Project
1558119884
Kılı kırk yarmaya gerek yok aslında doğru söylüyorsunuz. Hepsi de kendini kanıtlamış stabil...
XDA Redmi5plus forumunda en çok görüntülenme alan romlar sırasıyla. Tabiki görüntülenme sayısı her şey demek değil ancak çok ilgi gören romlar bunlar. Cihazımın bootloader 72 saatini beklerken roma karar vermek istiyorum ama kafam karışık. Aslında bunlar hep aosp rom. Hepsi de bugsız denecek...
Merhaba arkadaşlar. Telefonu birkaç ay developer, birkaç ay da stable romda kullandıktan sonra miui dan sıkılmış bulunmatayım. (Vay be, discovery zamanlarında sorunsuz miui için ne emekler verirdik :D ) Uzun zamandır custom romlarla ilgilenmediğim için şu sıralar çok fazla yabancı çeşit...