SrknTsln kullanıcısının son içeriği

1. SrknTsln

Yardım 11t pro sarj batarya sorunu sarjım bir noktadan sonra ışık hızında bitiyor

Twitter sorunu olan arkadaşlar. Twitter iconun üzerine basılı tutup ara seçeneğine tıklayın. Sonra giriş isteyecektir sizden. Öyle giriş yapabilirsiniz. Bende de aynı durum vardı. Öyle düzeldi.
  2. SrknTsln

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Xiaomi 11t için imei uzaktan atılıyor mu? Maliyeti nedir? Teşekkürlee
  3. SrknTsln

Hocam, poco X4 PRO 5g imei için bir öngörünüz var mıdır? imei işlemi olmama durumu olabilir mi? Ona göre elimden çıkarayım bu cihazı?
  4. SrknTsln

Merhaba, telefonum POCO X4 Pro 5g telefonuma sağlam bir imei ayıp en az 3 sene kullanmayı düşünüyorum. ücreti karşılığında yardımcı olabilecek var mıdır? Teşekkür ederim. yalnız şanlıurfa da yaşıyorum sanırım bu işlem uzaktan da yapılabiliyormuş. bilgi sağlayabilirseniz çok mutlu olurum.
  5. SrknTsln

Soru Poco X4 PRO 5g imei atılabilir mi

Arkadaşlar bu telefonu aldım. imei atılmasıyla ilgili hiçbir bilgim yok. Diyelim ki süreler doldu ve telefon kullanılamaz hale geldi. Yine de imei atılabilir mi?
  6. SrknTsln

Soru Android 10 sonrası Fotoğraf işleniyor süresi proble

Bir deneyeyim hocam, saygılar.
  7. SrknTsln

Maalesef sorun çözülmedi. Üstelik hard reset yapmama rağmen sorun devam ediyor. Çok üzücü.
  8. SrknTsln

Çok teşekkür ederim, mutlaka deneyeceğim.
  9. SrknTsln

Ben öğretmenim, saf bir android kullanıcısıyım. Bahsettiğiniz programı kullanmak için önemli bir android bilgi seviyesi gerekli midir acaba?
  10. SrknTsln

O kadar programım ne olacak :( bunları tekrar kurmak büyük bir uğraş... Başka kolay yolu var mıdır?
  11. SrknTsln

Selam değerli dostlar. Bugün android 10 güncellemesi gelmişti. Ben de hemen telefonu güncelledim. Telefonum orijinal, garantili. Herhangi bir root işlemi de yok üzerinde. Ancak android 10 sonrası fotoğraf çektikten sonra galeride fotoğrafın sağ üst köşesinde fotoğraf işleniyor diye bir uyarı...
  12. SrknTsln

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro - v11.0.2.0 QGGEUXM - EEA (Avrupa) Kararlı İndirme Bağlantısı

Neden sadece sistem güncellemesi aldık? Android 10 ile gelen yeni özellikler dark mode, ultra battery saver ne zaman gelecek? ya da gelecek mi?
  13. SrknTsln

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro - v11.0.2.0 QGGEUXM - EEA (Avrupa) Kararlı İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar android 10 ile gelen yeni özellikleri nasıl öğrenebilirim? Böylw böyle bir başlık var mıydı?
  14. SrknTsln

Soru En son kullanılan uygulamalarla ilgili...

Başlığa tam sığdıramadım. Kusura bakmasın yöneticiler. Arkadaşlar telefonun altındaki kare simgeye basınca en son çıkan uygulamaları görüyorum. Ancak burada uygulamalar iphonedaki gibi tek sıra halinde değilde çoğul görünüyor. Ve sağa sola çekerek tamamen kapatılıyor. Burada, yani en son...
  15. SrknTsln

Yardım Google Fotoğraflar neden ücretsiz?

Harikasınız arkadaşlar. Teşekkür ederim değerli fikirleriniz için.
Üst Alt