Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu telefonu aldım. imei atılmasıyla ilgili hiçbir bilgim yok. Diyelim ki süreler doldu ve telefon kullanılamaz hale geldi. Yine de imei atılabilir mi?
Selam değerli dostlar.
Bugün android 10 güncellemesi gelmişti. Ben de hemen telefonu güncelledim. Telefonum orijinal, garantili. Herhangi bir root işlemi de yok üzerinde. Ancak android 10 sonrası fotoğraf çektikten sonra galeride fotoğrafın sağ üst köşesinde fotoğraf işleniyor diye bir uyarı...
Başlığa tam sığdıramadım. Kusura bakmasın yöneticiler. Arkadaşlar telefonun altındaki kare simgeye basınca en son çıkan uygulamaları görüyorum. Ancak burada uygulamalar iphonedaki gibi tek sıra halinde değilde çoğul görünüyor. Ve sağa sola çekerek tamamen kapatılıyor.
Burada, yani en son...
Selam arkadaşlar,
Sadece merak ettiğim için soruyorum. Günümüz bulut hizmetlerinn hepsi belli bir miktar kullanımdan sonra ücret talep etmekteler.
Google Fotoğraflar yardımıyla sınırsız ve özel bir sıkıştırma yöntemiyle yer problemi olmadan fotoğraflarımızı muhafaza edip saklayabiliyoruz...
Öğretmenim, derste detaylı yazamadım. Şimdi aradayız. Yazayım tam. Şöyle ki açık renkli duvar kağıdı kullandığım zaman simgelerin altındaki yazılar ve saatin olduğu metin beyaz kalıyor. Duvar kağıdına göre değişmiyor. IOS'da hangi renk duvar kağıdı seçerseniz ona göre metin renkleri görünür...
Hocam çok teşekkür ederim :) güncelleştirmelerş tekrar açtım. Ben de sizin gibi son kullanıcıyım. Benim de tek sorunum duvar kağıdı sonrası açık renk yazıları okuyamamak onun haricinde telefonumun hızından çok çok memnunum.
Arkadaşlar sürekli bu bildirimi alıyorum. Bildirimi silemiyorum. Bildirimin üstüne tıklayınca bildirimleri göster butuno donuk işlevsiz. Nasıl bunu engelleyebilirim