SrknTsln kullanıcısının son içeriği

1. SrknTsln

Soru Poco X4 PRO 5g imei atılabilir mi

Arkadaşlar bu telefonu aldım. imei atılmasıyla ilgili hiçbir bilgim yok. Diyelim ki süreler doldu ve telefon kullanılamaz hale geldi. Yine de imei atılabilir mi?
  2. SrknTsln

Soru Android 10 sonrası Fotoğraf işleniyor süresi proble

Selam değerli dostlar. Bugün android 10 güncellemesi gelmişti. Ben de hemen telefonu güncelledim. Telefonum orijinal, garantili. Herhangi bir root işlemi de yok üzerinde. Ancak android 10 sonrası fotoğraf çektikten sonra galeride fotoğrafın sağ üst köşesinde fotoğraf işleniyor diye bir uyarı...
  3. SrknTsln

Soru En son kullanılan uygulamalarla ilgili...

Başlığa tam sığdıramadım. Kusura bakmasın yöneticiler. Arkadaşlar telefonun altındaki kare simgeye basınca en son çıkan uygulamaları görüyorum. Ancak burada uygulamalar iphonedaki gibi tek sıra halinde değilde çoğul görünüyor. Ve sağa sola çekerek tamamen kapatılıyor. Burada, yani en son...
  4. SrknTsln

Yardım Google Fotoğraflar neden ücretsiz?

Selam arkadaşlar, Sadece merak ettiğim için soruyorum. Günümüz bulut hizmetlerinn hepsi belli bir miktar kullanımdan sonra ücret talep etmekteler. Google Fotoğraflar yardımıyla sınırsız ve özel bir sıkıştırma yöntemiyle yer problemi olmadan fotoğraflarımızı muhafaza edip saklayabiliyoruz...
  5. SrknTsln

Rehber Xiaomi SIM Etkinleştirme Servisi Kapatma

Teşekkürler hocam deneyeyim hemn.
  6. SrknTsln

Rehber Xiaomi SIM Etkinleştirme Servisi Kapatma

Bu sim etkinleştirme servisi ne işe yarıyor? Kapatırsak bir sıkıntı çıkmasın?
  7. SrknTsln

MIUI 11 Miui11 OTA

Evet indirdim. Şu an gram kasma, sorun, donma, problem yok. Şarj hususunda da bie değişme yok. Güncellemede ayarlae kısmındaki simgelere, çentik gizleme seçeneklerine ve yansıtırken bildirimleri gizle seçeneğine bayıldım. Ellerine sağlık Xiaomi
  8. SrknTsln

MIUI 11 Miui11 OTA

Evet geldi. Şimdi indiriyorum :)
  9. SrknTsln

Soru Redmi Note 8 Pro Şarj Hakkında

Ben her 100'den 0'a 9-10 saatlik bir ekran süresi alıyorum. Kesinlikle çok memnunum.
  10. SrknTsln

MIUI 11 Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.1.0 PGGMIXM - Global Kararlı Rom

Bir son kullanıcı olarak rom, flash, twrp gibi terimleri bilmeden soruyorum. Telefonumuza otomatik gelir mi bu güncelleme? Gelirse ne zaman gelir?
  11. SrknTsln

Yardım Güncellemeleri Kapamak?

Launcher yükleyip denemek istedim. O da çok ağır geldi sistemime ya. Sevemedim. Keşke bir çaresi olsa. Çok kötü görünüyor çünkü.
  12. SrknTsln

Öğretmenim, derste detaylı yazamadım. Şimdi aradayız. Yazayım tam. Şöyle ki açık renkli duvar kağıdı kullandığım zaman simgelerin altındaki yazılar ve saatin olduğu metin beyaz kalıyor. Duvar kağıdına göre değişmiyor. IOS'da hangi renk duvar kağıdı seçerseniz ona göre metin renkleri görünür...
  13. SrknTsln

Hocam çok teşekkür ederim :) güncelleştirmelerş tekrar açtım. Ben de sizin gibi son kullanıcıyım. Benim de tek sorunum duvar kağıdı sonrası açık renk yazıları okuyamamak onun haricinde telefonumun hızından çok çok memnunum.
  14. SrknTsln

Yardım Uygulama kasası çalışıyor

Kapatınca da çıkıyor maalesef
  15. SrknTsln

Yardım Uygulama kasası çalışıyor

Arkadaşlar sürekli bu bildirimi alıyorum. Bildirimi silemiyorum. Bildirimin üstüne tıklayınca bildirimleri göster butuno donuk işlevsiz. Nasıl bunu engelleyebilirim
Üst Alt