srknslck kullanıcısının son içeriği

1. srknslck

Ana Başlık Xiaomi Mi 10 Kullanıcı Yorumları

Hayırlı olsun kardeş.
  2. srknslck

Takip ettiğim birisi değildi ama siz söyleyince baktım videosuna cihaz harbiden yanıyor :) 1 Haziran ile 28 Haziran arası ön sipariş verenler için Sony 1000XM3 Earbuds da hediye ediliyormuş. İnşallah bizim buraya da en kısa sürede aynı kampanya ile gelir :)
  3. srknslck

Teşekkür ederim üstat :) Bence de Sony Xperia 1 Mark 2 efsane olacak hem kamera hem de ses performansı isteyenler için :) Nisan sonunda satışa sunulacak denilmişti ama henüz ses yok sanırım bu Sony'den.
  4. srknslck

Üstadım verdiğiniz bilgiler için ayrı ayrı teşekkür ederim ciddi anlamda aydınlattınız beni. Öneriniz ile Hi-Res Mp3 Player'lara da baktım ama telefonum ile birlikte 2 cihazı aynı anda taşımak istemem doğrusu. Ben direkt olarak telefonumdan böyle bir ses alsam yeterli diye düşünüyorum. Onun için...
  5. srknslck

Mi 10 Pro'nun desteklediği codecler arasında True Wireless Stereo yazıyordu üstadım yeni bir çeşit codec mi acaba demek istemiştim :) Peki şöyle bir soru sorsam size, iPhone kullanıyorum şu an ve bahsettiğiniz dac'dan alsam ve flac ya da 320kbps mp3 yüklesem bu daha temiz ve yüksek kalitede ses...
  6. srknslck

Siz benden daha iyi biliyorsunuz bu işleri üstadım ben dac olayını hiç araştırmamıştım. Şimdi siz söyleyince baktım Fiio Btr3 dediğiniz aygıt gayet mantıklı. Fiyatı da çok güzel. Peki bir sorum olacak size, bir internet sitesinde desteklediği codecler arasında True Wireless Stereo yazıyordu bu...
  7. srknslck

Üstadım kulaklığı yeni aldım kablolu kullanmak istemediğim için tam kablosuz aldım. Kamera dediğim gibi çok önemli değil ama kafamı karıştırdı yazdıklarınız :) Gerçi yine de Android dünyasına geçiş yapmak istiyorum hâlâ onun için en iyi tercihi yapmaya çalışıyorum. Yardımınız için çok teşekkür...
  8. srknslck

Biliyorum üstadım ben ses konusunda çok hassasım. Şu an iPhone 7 Plus kullanıyorum ve o kadar memnunum ki tövbe ettiğim Android'e sırf daha kaliteli müzeik dinlemek için tekrar döneceğim :) Kulaklık aptX destekli Sennheiser Momentum TW 2 o da hazır yani :) 1590364796 Üstadım ben zaten Mi 10...
  9. srknslck

Öncelikle hayırlı olsun. Uzun zamandır iPhone kullanan birisi olarak bu telefona tek bir sebepten dolayı geçiş yapmak istiyorum o da desteklediği ses kodekleri. Mümkünse developer options üzerinden desteklediği ses kodeklerinin listesini ekran görüntüsü olarak buraya atmanız mümkün mü? aptX...
Üst Alt