Srknclkggs kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru 11t kamera hakkında

1666112117 Yok yanlış yazmadım 40 50 cmden çekim yapıyordu . Makro kamerayla makro olmayan bir çekim yapıyordu belki ama çekiyordu güzel :)
  2. S

Soru 11t kamera hakkında

merhaba 9s i emekliye ayırıp mi 11t ye geçiş yaptım. kullanan arkadaşlara sormak istediğim. süper makro diye birşey var ve illa çok yakın çekmek gerekiyor. 9s deki gibi çiçeği böceği 40 50 cm den çekemiyormuyuz? diğer sorum 108 mp i sadece pro moda koymuşlar her seferinde özel ayarmı yapmak...
  3. S

Yardım Kendi kendine restart

Hattı takıp dener işte yarım saat. Aldıktan sonrada garantisi var yollasın :)
  4. S

Eğer başkalarındada oluyorsa ve serviste yapmıyorlarsa zaman kaybı olmasın. Direk satarım :)
  5. S

Merhaba telefon ara ara bu aralar sık sık kendi kendine restart atmaya başladı. Açıldığında bazı ayarlar değişmiş oluyor. Google oyunlar silinmiş olarak açılıyor. Farkettiklerim bunlar.telefon görüşmesi sırasındada arada kendini resetliyor. Başka karşılaşan oldumu. Bu yazılımsalmıdır...
  6. S

Yardım Mi tv stick ekran yansıtma

Cihazı yeni aldım hiçbir şekilde ektan yansıtma yapamıyorum. Sorun kullandığım cihazdadır diye başka telefondanda denedim olmadı. Bir tek google home uygulamasında cihazı gördü fakat bağlanmıyor. Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim
  7. S

Yardım Mi note 10 ışık patlaması

lensi temizle sorun düzelir
  8. S

Soru Note 9s rehber sorunu

hocam cihaz orj global 12. 5.2
  9. S

Soru Note 9s rehber sorunu

iyi forumlar herkese, yeni kişi kaydı yaparken cihaza kaydedebiliyorum fakat görüntüleme seçeneklerinde sim , gmail ve mi hesapları çıkıyor. vcf dosyasını içe aktardada bu hesaplar çıkıyor ,cihaz çıkmıyor. ben sadece cihazı kullanmak istiyorum. 2 farklı telefonda aynı gmail kayıtlı olduğundan...
  10. S

Yardım Şarjın %10 un altına düşmesi

çözümü yok o zaman doğrumudur
  11. S

Yardım Şarjın %10 un altına düşmesi

merhaba herkese, sorunum şu şarj yüzde 10un altına indiği anda oyun oynarken telefon piksel piksel hareket ediyor. pubg de sanki 968 ping varmış gibi. puzzle oyunlarında 1 saniyelik hareketi 5 10 saniyede yapıyor. güç tasarruf modu kapalı, oyunların ayarlarındanda kısıtlams yoku seçtüm...
  12. S

Yardım Ekran kararsızlığı

Benimki 1 yıllık cihaz değişim yapmazlarda servise yollasam ekranmı değiştirecekler
  13. S

Yardım Ekran kararsızlığı

Merhaba konu başlığını tam seçememiş olabilirim şöyle bir sorunum var. Özellikle oyunlardayken ekran parlaklığı anlık olarak azalıp artıyor, ekran göz kırpıyor gibi :) otomatik parlaklık kapalı. Güç tasarruf modu açıkkende kapalıykende yapıyor bunu. Parlaklığı fulleyince az belli oluyor. Sizde...
  14. S

Yardım Android 11 tam ekran hareketleri

Uymadığı konusuna katılmıyorum. Uymuyorsa banlasınlar beni ne diyeyim
  15. S

Yardım Android 11 tam ekran hareketleri

B Bro = brother :)
Üst Alt