Srhtozr kullanıcısının son içeriği

1. S

Satış Mi 9 Lite 128 GB Evofone Garantili

İthalatçı garantili ile evofone kıyaslanmaz
  2. S

64 GB ı evofone 2700 e satıyor, garantisiz lerle bence kıyaslamamak lazım
  3. S

Mi 9 Lite 128 GB Evofone Garantili

11 11 de aldığım telefonumu satıyorum. 128 GB evofone garantili gri renktedir. Yanında 3 tane de kılıf verilecektir. Fiyatı 2.500 TL dir
  4. S

11 11 de aldığım telefonumu satıyorum. 128 GB evofone garantili gri renktedir. Yanında 3 tane de kılıf verilecektir. Fiyatı 2.500 TL dir
  5. S

Mi 9 lite 128 GB Evofone

Pardon bilmiyordum. Akşama ekliyorum inş 1579186200 Resimi ilgili konuya ekleyemedim. Bu konuyu silebilirmisiniz. Yeni konu açayım
  6. S

Mi 9 lite 128 GB Evofone

Merhaba 11 11 de aldığı 128 GB Evofone garantili telefonumu satıyorum. Gri renkte. Ekran koruması ve yanında 3 tane kılıf ile verecem. Fiyat 2.500 tl
  7. S

Soru Fiyatı Ne Olmalı

Arkadaşlar kolay gelsin 11 11 de aldığım 128 GB evofone garantili mi 9 lite ım var. Satmayı düşünüyorum sizce fiyat ne istemeliyim?
  8. S

Soru Sizce alınmalı mı?

Öncelikle mi 9 lite piyasaya cc9 olarka çıkmıştır pazarlama stratejisi açısından ismi lite da olsa özellikleri ile lite değildir lite yakın bile değildir. Bataryası çok iyi beni rahat 1,5 gün götürüyor az oyun oynarım ma sosyal medya haber siteleri vs gün boyu açıktır. Kamerası ortalamanın...
  9. S

Yardım Chrome video izleme sorunu

Sanal tuşları tümden kapattım benden mutlusu yok
  10. S

Soru Kamera ve Pil hakkında...

Stok bence daha iyi tatmin edici
  11. S

Soru Mi9 lite kullananlar

Hiç bir fikrim yok, emin olmamakla beraber sanki ilk kurulumda tavsiye istermisiniz diye bir şey vardı hayır dedim ona. Onun dışında özel bir şey yapmadım
  12. S

Yardım Mİ9 Lite Neden İlgi Görmüyor?

Herşeyi rakamlar görüyorsunuz. Bir işlemcinin eko siatwm ile uyumu o işlemcinin gücünden çok daha önemlidir. A3 tofaş şahin mi 9 lite ise egea dır. Kamera farklı ekran farklı işlemci farklı ram farklı yazılım farklı evet çok benziyorlar 1574744773 Burada :) Mi Global Home
  13. S

yanlış bir kıyaslama her yönü ile iki telefondan hangisini kullanıyorsunuz ?
  14. S

lite ın lensi sony pronun sony değil
  15. S

mi 9 lite kamerası makro mod dışında mi 8 prodan iyidir. mp ye bakmayın sadece senser kalitesinede bakın. Asıl soru şu ne için kullanacaksınız. mi 9 lite da ekran altı parmak izi amoled ekran tasarım vb şeyleri ile premium telefon kalitesini hissetiriyor. note 8 ise işlemci olarak mi 9 lite...
Üst Alt