Srhtozr kullanıcısının son içeriği

1. S

Mi 9 Lite 128 GB Evofone Garantili

11 11 de aldığım telefonumu satıyorum. 128 GB evofone garantili gri renktedir. Yanında 3 tane de kılıf verilecektir. Fiyatı 2.500 TL dir
  2. S

Satış Mi 9 Lite 128 GB Evofone Garantili

11 11 de aldığım telefonumu satıyorum. 128 GB evofone garantili gri renktedir. Yanında 3 tane de kılıf verilecektir. Fiyatı 2.500 TL dir
  3. S

Mi 9 lite 128 GB Evofone

Merhaba 11 11 de aldığı 128 GB Evofone garantili telefonumu satıyorum. Gri renkte. Ekran koruması ve yanında 3 tane kılıf ile verecem. Fiyat 2.500 tl
  4. S

Soru Fiyatı Ne Olmalı

Arkadaşlar kolay gelsin 11 11 de aldığım 128 GB evofone garantili mi 9 lite ım var. Satmayı düşünüyorum sizce fiyat ne istemeliyim?
  5. S

Soru Mi9 lite kullananlar

Elime cmtsi ılaştı :) ben tavsiye alayım o zaman
  6. S

Ekran süresi şöyle diyim dün sabah evden çıkarken şarjdan aldım akşam eve geldiğimxe %48 di oyun izledim ufak tefek, video izledim, bir iki ufak program indirdim gazete vs muhtemelen 5 saat civarı ekran açık kaldı. Bence çok iyi pili
  7. S

Soru Çift tiklama

Eve kapatmada var
  8. S

Soru Mi 9 lite Telefonla konuşurken titreme oluyor

Ben bugün öğlenden bu yana kullanıyorum, hiç bir titreşim vb bir sorun yaşamadım
  9. S

Soru Mi 9 lite Telefonla konuşurken titreme oluyor

Telefonum bir aksilik olmaz ise yarın elimde olacak. geldiği zaman bakayım :)
  10. S

Mistore evofone resmi mağazası
  11. S

11.11 de aklımda 8 pro veya 9t 128 gb vardı ama aldığım 9 lite 128 gb oldu. İyi fiyata aldım evofone garantili 2.376 tl. Umarım 9t veya 8 pro almadığıma pişman etmez
Üst Alt