Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle mi 9 lite piyasaya cc9 olarka çıkmıştır pazarlama stratejisi açısından ismi lite da olsa özellikleri ile lite değildir lite yakın bile değildir. Bataryası çok iyi beni rahat 1,5 gün götürüyor az oyun oynarım ma sosyal medya haber siteleri vs gün boyu açıktır. Kamerası ortalamanın...
Hiç bir fikrim yok, emin olmamakla beraber sanki ilk kurulumda tavsiye istermisiniz diye bir şey vardı hayır dedim ona. Onun dışında özel bir şey yapmadım
Herşeyi rakamlar görüyorsunuz. Bir işlemcinin eko siatwm ile uyumu o işlemcinin gücünden çok daha önemlidir. A3 tofaş şahin mi 9 lite ise egea dır. Kamera farklı ekran farklı işlemci farklı ram farklı yazılım farklı evet çok benziyorlar
1574744773
Burada :) Mi Global Home
mi 9 lite kamerası makro mod dışında mi 8 prodan iyidir. mp ye bakmayın sadece senser kalitesinede bakın.
Asıl soru şu ne için kullanacaksınız. mi 9 lite da ekran altı parmak izi amoled ekran tasarım vb şeyleri ile premium telefon kalitesini hissetiriyor. note 8 ise işlemci olarak mi 9 lite...