srdar35 kullanıcısının son içeriği

1. S

Sohbet oyun icin laptop

form ailesi iyi aksamlar uzun zamandir bilgisayarlardan uzagim islemciler ekran kartlari vs artik anlamadigim seyler oldu. the witcher i bayadir merak ediyorum bu aksam kafam esti bir laptop alip oynayayim dedim. oyun gereksinimlerini ekran goruntusu olarak ekliyorum alacagim bilgisayar ikinci...
  2. S

Soru Kamera

resim ayrintilarinda 20 mp gosteriyor
  3. S

Soru Kamera

ayrintilarda arka kamera 12 mp on kamera 20 mp ama evet ayarlarda mp olarak yok cpuz uygulamasinda dun gece bakmistim on kamera 5 mp olarak gostermisti ama telefonu ilk aldigimda ayarlarda 20 diye hatirliyorum ben de
  4. S

Uygulama Hidden Settings v6.35

uygulamayi oglen indirip denedim kaldirdim menu de perfdump diye bir parca kaldi kaldir diyorum sistem uygulamasi kaldirilmaz uyarisi veriyor
  5. S

Satış mi 8

2 ay kullandim izmir elden teslim temiz cizik vuruk vs yok
  6. S

Rehber Xiaomi Mi 8 Bildirim İkonlarını Gösterme - Tüm Mi8 Serisi

bunun ruslara has olani yok mu :( 10.1.3.0 PEARUXM
  7. S

Rom Mİ 8 V10.1.3.0.PEARUXM Rus Romu Güncellemesi

bende ilk iki gun pil su gibi akip gitmisti ucuncu gunden itibaren eski performansina dondu gece takiyorum sabah cikariyorum ve su an %23 te. Acaba o bir kac gun yapay zekanin ogrenme sureci olabilir mi?
  8. S

Duyuru Sitemize destek ol! AdBlock Kullanma

hic kullanmadim yuklemedim oyle seyleri
  9. S

Çözüldü Bildirim içeriği gizleme

ayarlar kilit ekrani &parola gelismis ayarlar kilit ekranin da
  10. S

Çözüldü Bildirim içeriği gizleme

evet var hassas icerigi gizle
  11. S

Rehber Mi8 Genel Bilgiler

mi 8 ile ilgili bende bir kac soru sorayim rom cesitliligi cok fazla eu su var cin i var globali var globalin globali rusu vs. benimki rus rom global yaziyor telfon beyaz renk kutusunda beyaz disinda bir renk unuttum simdi mi sitesinde dogrulama da kontrol ettim imei numarasi ile ona da orjinal...
  12. S

Tema siyah tema severlere gelsin.

yukledim ilk 10 dk guzeldi telefonu cebimden cikardim guc tusuna basinca ekran sadece beyaz isik kilit acma menusu gelmedi kendi varsayilan temasina donus yaptim
  13. S

Rom Mİ 8 V10.1.3.0.PEARUXM Rus Romu Güncellemesi

yeni guncellemeyi bekliycez
  14. S

Soru Farklı zil sesleri yok mu?

telefona bir kac tane mp3 yuklesen muzik uygulamasi ya da klasorlerden mp3 un uzerine basili tutup zil sesi yap cikar mi? bazen de o mp3 calarken zil sesi yap cikiyo.
  15. S

Anket Mi 8 antutu skorları görelim

bu da benden
Üst Alt