Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Mi Note 10 kullanıcısıyım son zamanlarda aynı sizin bahsettiğiniz gibi ilk açıldığında odaklanma sorunu vardı. Arkadaşların yazdığı gibi tüm verileri temizle yapınca düzeldi. Teşekkürler :)
Beklediğim güncelleme geldi sonunda :) Android 10 ile 0'dan 100'e şarj sürem düzeldi. Android 9 ile 110-120 dk da full dolarken şu an tam 68dk'da telefonu tam doldurdu;)
32 derece ısınma mı yahu :) yaz vakitlerinde normal kullanımda bile 40 dereceleri çok rahat görebilirsiniz. Aşırı ısınmada zaten telefon kendini korumaya alır uyarı gelir bana sadece bir kere o uyarı geldi o da güneş altında unuttuğum için
Eşimin abisi de etkinliği duyunca kaçırmak istemedi o da xiaomiyi yakindan takip ediyor bana +1 kişi daha ekleyebilir misiniz :) toplam da 3 kişiyiz
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben eşim ile birlikte gelicem hocam bana +1 ekleyebilir misiniz :) daha onceden belirtmeyi unuttum
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi