Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
32 derece ısınma mı yahu :) yaz vakitlerinde normal kullanımda bile 40 dereceleri çok rahat görebilirsiniz. Aşırı ısınmada zaten telefon kendini korumaya alır uyarı gelir bana sadece bir kere o uyarı geldi o da güneş altında unuttuğum için
Eşimin abisi de etkinliği duyunca kaçırmak istemedi o da xiaomiyi yakindan takip ediyor bana +1 kişi daha ekleyebilir misiniz :) toplam da 3 kişiyiz
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben eşim ile birlikte gelicem hocam bana +1 ekleyebilir misiniz :) daha onceden belirtmeyi unuttum
Kırsal kesimlere de çok fazla gittim ben bir sıkıntı yaşamadım ama turkcell olduğu için, turkcell disindaki arkadaslarim sorun yasadigini duydum
Yeni telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın, ilerleyen zamanlarda pil performansı hakkında bilgi verebilirseniz çok iyi olur. Şu an en çok merak edilen mi 9 se için pil konusu olduğunu düşünüyorum.
Xiaomi den gelen haberlere göre Mi 8 Lite yeni renkleri üzerinde duruluyor bakalım yeni renkleri neler olacak farklı renkler ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor :) Mi Community de konuşuluyor