Spynx kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Türk Telekom vowifi

TT'nin kendi sitesinden baktığımda gözüküyor abi wifi arama diye neden olmasın vowifi sadece telefon desteklemiyor diyor
  2. S

Yardım TürkTelekom voWifi Özelliği

Merhaba arkadaşlar bugün tekrardan telefonumu kurcalarken böyle birşeyin varlığını öğrendim daha sonra peşine düştüm ancak forumda okuduklarıma göre TT'nin wifi desteği yoktu telefonumda voLTE özelliğini açtım sonra TT'nin kendi sitesinde Wifi Arama adı altında bir özelliğini gördüm işte bu tam...
  3. S

Yardım TürkTelekom voWifi Özelliği

Merhaba arkadaşlar bugün tekrardan telefonumu kurcalarken böyle birşeyin varlığını öğrendim daha sonra peşine düştüm ancak forumda okuduklarıma göre TT'nin wifi desteği yoktu telefonumda voLTE özelliğini açtım sonra TT'nin kendi sitesinde Wifi Arama adı altında bir özelliğini gördüm işte bu tam...
  4. S

Recovery Xiaomi Mi 9 Twrp 3.3.1-0601 Tek Tuş Yükleme Aracı

Ben senin yaşadığın durumun bi alt levelini yaşıyordum hiç magsik kuramamıştım şimdi yatmadan bi deniyim dedim kusursuz oldu
  5. S

Anlamadığım bi şekilde bu sefer düzgün yüklendi hiç bir değişiklik yapmadım sanırım kurcaladıkça eksik driverları falan kurdu bişeyler oldu şuan kuruldu teşekkürler hepinize.
  6. S

Hiç bir şifre yok komple boş telefona kuruyorum loopa girdiği zaman wipe kısmından formatlayıp kurtarıyorum. TWRP açıkken pcden dosyada aktaramıyorum.
  7. S

Valla çözemedim hocam başka sürüm TWRP yüklüyorum pcye bağladığımda ana dosyalarım bozuk gözüküyor işin içinden çıkmadım sanırım beceremiyorum :( Eline sağlık yinede yardımlarınızı bekliyorum...
  8. S

Benim telefonumda arkadaşların ki gibi twrp loopuna giriyor ne yaparsam yapayım çıkamadım hheeeelp :D
  9. S

Soru Mi 9 Durum çubuğu alarm ikonu saklama

Gerçekten dünyanın en dikkat çeken gereksiz ibaresi kafayı yiyeceğim lütfen bulun :)
Üst Alt