Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bugün tekrardan telefonumu kurcalarken böyle birşeyin varlığını öğrendim daha sonra peşine düştüm ancak forumda okuduklarıma göre TT'nin wifi desteği yoktu telefonumda voLTE özelliğini açtım sonra TT'nin kendi sitesinde Wifi Arama adı altında bir özelliğini gördüm işte bu tam...
Merhaba arkadaşlar bugün tekrardan telefonumu kurcalarken böyle birşeyin varlığını öğrendim daha sonra peşine düştüm ancak forumda okuduklarıma göre TT'nin wifi desteği yoktu telefonumda voLTE özelliğini açtım sonra TT'nin kendi sitesinde Wifi Arama adı altında bir özelliğini gördüm işte bu tam...
Anlamadığım bi şekilde bu sefer düzgün yüklendi hiç bir değişiklik yapmadım sanırım kurcaladıkça eksik driverları falan kurdu bişeyler oldu şuan kuruldu teşekkürler hepinize.
Valla çözemedim hocam başka sürüm TWRP yüklüyorum pcye bağladığımda ana dosyalarım bozuk gözüküyor işin içinden çıkmadım sanırım beceremiyorum :(
Eline sağlık yinede yardımlarınızı bekliyorum...