Spider-Sense kullanıcısının son içeriği

1. Spider-Sense

Diğer Forum hakkında şikayetim

Bugün, "cmd adb devices yazınca dll hatası veriyor" adlı bir konu açtım müsait durumda olmadığım için pek detaylı yazamamıştım ki bu durumdan dolayı üzgünüm, fakat bu forumun modları hiç düşünmeden direk konuyu kitlemişler! İnsan bir yazar, "Kardeşim, daha detaylı anlatabilir misin?" diye fakat...
  2. Spider-Sense

Yardım cmd adb devices yazınca dll hatası veriyor!

Başlıkta yazdığı gibi.
  3. Spider-Sense

Soru Bootloader başvurusu garantiyi bozar mı?

Ben 2 gün önce bootloader kilidi açmaya çalıştım OEM kilidi açtım sonra hesap ile simi ilişkilendirdim ve 168 saat verdi şuan kilit açık değil garanti bozuldu mu?
  4. Spider-Sense

Soru Bootloader kilidi açılır mı?

Redmi Note 8 için bootloader başvurusu yaptım %99'da kaldı 168 saat verdi sonra dayanamadım Xiaomi Tool v2 ile denedim cihazı algılamadı bende Mi Hesabımdan çıktım USB Hata Ayıklamayı kapattım açtım yine algılamadı artık tek çözümün Mi Flash Unlock olduğunu anladım aynı gün yeniden Mi Flash...
  5. Spider-Sense

Yardım Xiaomi tool v2 hata

Herşeyi doğru yaptığım halde hata veriyor hata ayıklama açık oem kilidi açık ama olmuyor sebebi nedir telefon zaten pcye bağlı durumda.
  6. Spider-Sense

Soru Redmi note 8 xiaomitool v2 ile india'ya geçmek

Şuan 1 sene garanti var bu programla kursam yanar mı india roma geçmemde resimli veya iyi anlatacak arkadaş varsa lütfen yardım etsin. PC: Pentium 6600 2gb ram Windows 7 ultimate 64bit G41 express yonga kümesi
Üst Alt