Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Ekranım kırıldı yenisi takıldı ancak parmak izinde sorunlar yaşıyorum. Miui romda özel kod ile yada çekirdek sürümünden test kısmından kalibrasyon yapılıyor. Derpfest yada EVOX da denedim bunlarda kalibrasyon menüsü yok maalesef. Bu romlarda nasıl kalibrasyon yapabilirim?
Hocam vallaha flash deniyorum habire sorun twrp de. Bir mount hatası onu cozuyorum twrp donuyor. Yenı surum flashlıyorum gozukmuyor dosyalar. Sureklı sorun ya cıhazdan mı artık bılmıyorum. Eskıden tak tak flashlardık.
Hocam bendede Mi 9T var. Sürekli her romda oluyor şifre eklemesem bile. Cok TWRP Orangefox denedım oluyor gene. Anlamadım yanı romu kurdum sonrasında sıfrelenıyor arkadas. Bunu sureklı kaldıramıyormuyum hep oluoyor. Sız nasıl cozdunuz?
Hocam EVOX gececegım. Oncedende deneyımledım pıl arayuz olarak en ıyı dıye hatırlıyorum. Ancak bende bır sorun var hocam. Her rom attıgımda bazen guncelleme bazen twrp den kurulum yapmak ıstıyorum ancak rasgele harf ve sayılarla sıfrelenıyor. Formatlayınca duzelıyor ama rom ustune kurmak...
Merhabalar. Her rom attıgımda bazen guncelleme bazen twrp den kurulum yapmak ıstıyorum ancak rasgele harf ve sayılarla sıfrelenıyor. Formatlayınca duzelıyor ama rom ustune kurmak ıstıyorum. Bu yuzden rom sonrası sıfırlamadan hıcbırsey kuramıyorum. Sıfrelenmesının sebebı nedır her seferınde nasıl...
Merhabalar. Her rom attıgımda bazen guncelleme bazen twrp den kurulum yapmak ıstıyorum ancak rasgele harf ve sayılarla sıfrelenıyor. Formatlayınca duzelıyor ama rom ustune kurmak ıstıyorum. Bu yuzden rom sonrası sıfırlamadan hıcbırsey kuramıyorum. Sıfrelenmesının sebebı nedır her seferınde nasıl...
Arkadaşlar maalesef ekranım kırıldı bugün alacağım telefonu servisten. Uzun süre customları ve stockları denedım. Suan stocktayım ama akıcılıgı ve sürümün eskiliğinden maalesef buglar var. Bana arayüzü akıcı, hatası olmayan yada cok az ve pil performansı güzel bir custom rom onerırmısınız?