Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Ekranım kırıldı yenisi takıldı ancak parmak izinde sorunlar yaşıyorum. Miui romda özel kod ile yada çekirdek sürümünden test kısmından kalibrasyon yapılıyor. Derpfest yada EVOX da denedim bunlarda kalibrasyon menüsü yok maalesef. Bu romlarda nasıl kalibrasyon yapabilirim?
Merhabalar. Her rom attıgımda bazen guncelleme bazen twrp den kurulum yapmak ıstıyorum ancak rasgele harf ve sayılarla sıfrelenıyor. Formatlayınca duzelıyor ama rom ustune kurmak ıstıyorum. Bu yuzden rom sonrası sıfırlamadan hıcbırsey kuramıyorum. Sıfrelenmesının sebebı nedır her seferınde nasıl...
Arkadaşlar maalesef ekranım kırıldı bugün alacağım telefonu servisten. Uzun süre customları ve stockları denedım. Suan stocktayım ama akıcılıgı ve sürümün eskiliğinden maalesef buglar var. Bana arayüzü akıcı, hatası olmayan yada cok az ve pil performansı güzel bir custom rom onerırmısınız?
Selamlar, epey bir rom denedim. Genelde pil sorunu ve buglarla karşılaştım. Yeni bir roma geçmeyi ve onda kalmayı düşünüyorum. Stabil ve pil performansı iyi olan bir rom öneriniz varmı? Sürekli kalabileceğim. Teşekkürler.
Merhabalar, cihazımın hızlı sarjı güzel dolduruyor. Ancak sarjım aşırı hızlı bitmeye basladı. En az 10 rom denedım. Alalı epey sure oldu elbet cıktıgında almıştım. Batarya degıssem duzelme ıhtımalı varmı? Yoksa dayanabıldıgı kadar kullanıp yenı cıhazamı gecmelı?
Herkese merhaba. Dün Eu rom kurdum. Bugun sarjım azaldı ve sarja takıyorum ancak 10 dakıkada 1 sarj gibi çok yavas sarj oluyor. Hızlı sarj gostergesı var. Priz falan degıstım bılgısayarı denedım aynı. Cıhazı kapalı sarj ettım aynı restartladım aynı. Sizce romdanmı?
Merhaba telefoncuda 1 2 tane ekran koruyucu yada cam denedim ama köşe ve kenarları balonlu kaldı. İnternette tam koruyucular gördüm kenarları siyah şekilde nasıldır? Ayrıca hangi ekran koruyucu kullanıyorsunuz önerileriniz varmı?
Merhaba şuanlık stable global rom kullanıyorum öncesinde 3 4 tane rom değişmiştim. Maalesef şuan hiç memnum değilim. Sürekli pil tasarrufu açık olmasına rağmen şarjım çok çok hızlı bitiyor. Şarj konsunda en iyi rom hangisidir. Önerilerinizi bekliyorum.
Mi9T cihazımın kamerasından pek memnun değilim. Global rom var. Maalesef kamerada ışıklar çok parlak ve görüntü bulanık çıkıyor. Kamera ayarlarınızı atarmısınız yada önerebileceğiniz birşeyler varmı acaba? Teşekkürler.
Merhaba. Stock rom, eu rom kullandım. Ancak akıcılık, pil, ve ses kalitesi yetersiz geldi. Önerebileceğiniz rom varmı. Bu sorunlar için magisk modülüde olur.