Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle hayırlı cumalar hayırlı akşamlar bir ara bu konu hakkında başlık açmıştım yardım için fakat hala bir çözüm bulamadım bu konudan anlayan hiç kimse yok mu acaba yardımcı olacak gerek üyelerden gerek yönetimden ?
Arkadaşlar merhaba mi8 se kullanıyorum fakat sistem uygulama güncelleme yapamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Cihaz rootlu
Bl açık
Sürüm 9.12.6
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbul Avrupa Yakasında Mi 8se kılıf bulabileceğim yerler var mı acaba sadece silikon var hep başka çeşit bulamadım
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle hayırlı akşamlar herkese Mi 8se Android 10 kullanıyorum eu beta sürümü yüklü gcam da ki sorunum fix dosyasını magiskten kuruyorum hiç bir kamera açılmıyor silince açılıyor fakat gece modu donma yapıyor sebebi nedir acaba yardım ederseniz sevinirim.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk...
İyi çalışmalar iyi akşamlar herkese az önce cihazıma 9.11.21 beta güncellemesiyle birlikte ve Dev code diye bir şey geldi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim hayırlı akşamlar :)
Hayırlı akşamlar öncelikle ilk defa gerek duydum yazmaya Mi 8 se kullanıcısıyım az önce güncelleme gedi 9.11.21 beta bununla birlikte Dev code diye bir şey geldi güncelleme kısmına yardımcı olabilirseniz sevinirim :)