spawn1321 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru K60 pro rom seçimi

merhaba k60 pro 12/256 kullanıcısıyım , cihazda elite hyperos dev beta romunu kullanıyorum , şuan 2. cihazım ancak asıl cihaz olarak kullanmayi düşünüyorum , bankacılık uygulamalarini da kullanacağımdan elite hyperos romunu kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa eu rom yükleyip mi kullanmalıyım ...
  2. S

Diğer Xiaomi 12t Pro 12/256 120 Watt Şarjli Sorunsuz

15.000 Xiaomi 12T PRO 12 GB RAM 256 GB HAFIZA , orjinal 120 watt hızlı şarj aleti mevcut, cihazda nokta kusur yok , cihaz direnç işlemli , sorunsuz. telefon , kılıf , şarj aleti ile teslim edilir. CE sertifikalı ve GLOBAL cihaz. ekranda ve kamera lensinde kırılmaz camlar takılı. nokta,çizik...
  3. S

Soru 12t pro orjinal batarya

merhaba , 12t pro kullanıyorum, batarya tahmini olarak 4100 civarına düşmüş , orjinal batarya nereden temin edebilirim bilgisi olan var mı
  4. S

Soru Xiaomi 12t pro mu Redmi K60 pro mu

merhaba , telefon alacağım ancak 12t pro ile k60 pro arasında kaldım , sizce hangisini neden almalıyım
  5. S

Yardım Twitter e posta sorunu

merhaba , twitter hesabımin e postası değiştirilmiş ve tekrar değiştirmeye çalıştığımda fotoğraftaki hatayı veriyor , nasıl çözerim bu hatayı bilen var mı
  6. S

Yardım Twitter sorunu

twitter e postam başkası tarafından değiştirilmiş , tekrar değiştirmek istediğimde fotoğraftaki hatayı veriyor , nasıl çözerim bu hatayı
  7. S

Soru S23 ultra hızlı sarj

S23 ultra 12/256 kullanıyorum , orjinal şarj aleti ile şarj ederken accubattery programı ile baktığımda şarj hızı 30 watt i geçmiyor , 10 wattlara kadar düşünüyor bunun bi açıklaması yada çözümü var mı , şarj aletinin orjinal olduğundan eminim çünkü kendi sitesinden aldım.
  8. S

Yardım S23 ultra edl moda,geçmiyor, bilgisayar görmüyor

S23 ULTRA aldım , cihaza server kaydı yaptırmak istediğimde edl kablosu şart dediler ancak Türkiye de samsung edl kablosu bulamadım ve normal kablo ile kendim edl kablosu yaptım , ancak kablo ile telefonu edl moduna aldırıp bilgisayara gösteremedim, bilgisi ve yardımı olabilecek var mı ...
  9. S

Soru Mi 10 ultra dan s23 ultra ya geçilir mi

Mi 10 ULTRA 12/256 kullanıyorum , yd s23 ULTRA 12/256 ya geçmeye değer mi sizce
  10. S

Soru genel cihaz hakkında

direnç kayıtlı xiaomi 13 kullanan varsa genel durum hakkında bilgilendirirse çok sevinirim. direnç kaydından sonra sıkıntı olan bir durum oldu mu , pil durumu nedir vb
  11. S

Soru izmirde direnç işlemi yapan yer

izmirde direnç işlemi yapan ve işçiliği güzel olan bir yer var mı
  12. S

Soru oneplus 7 pasaport kayıtlı cihazımda uyarı veriyor

We've detected mobile network signals from carriers in Turkey. You are recommended to use an ORoaming data plan, which provides Internet access without the need of an extra SIM card. Türkiye'deki operatörlerden mobil ağ sinyalleri tespit ettik. Ekstra bir SIM karta ihtiyaç duymadan İnternet...
  13. S

Soru uyarı

Pasaport kayıtlı cihazımda We've detected mobile network signals from carriers in Turkey. You are recommended to use an ORoaming data plan, which provides Internet access without the need of an extra SIM card. (Türkiye'deki operatörlerden mobil ağ sinyalleri tespit ettik. Ekstra bir SIM karta...
  14. S

Soru oneplus 9r mı xiaomi mi 10 pro mu

arkadaşlar merhaba, oneplus 9r 12/256 ile xiaomi Mi 10 pro 12/512 arasında kaldım ikisi de aynı fiyata buldum ikinci el olarak , hangisi alınır sizce
  15. S

Yardım Telefon Yedekleme

Cihazımi resimdeki uygulama ile yedeklemeye çalışıyorum ama fotoğraftaki ekranı bi türlü geçemedim , gösterilenleri yapıyorum ama bu ekranda takılı kalıyor bilen var mı
Üst Alt