Sparus kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Xiaomi Band 8'de Custom Kadran ile İlgili Sorun

merhabalar. cihazda oyun oynanabiliyormuşuz, bende bandbbs adlı siteden flappybird teması indirdim ama nereye atacağımı bilmiyorum. bu temayı nasıl kullanabilirim? nereye veya hangi klasöre atmam gerekli? teşekkürler
  2. S

Soru MIUI14 şarkı kontrollerindeki albüm sorunu

selamlar, müzik dinlerken (platform fark etmeksizin) bildirim çubuğundan veya kilit ekranından eriştiğimiz kolay kontrollerdeki albüm kapağı ile şarkının albüm kapağı aynı değil, bir sonraki şarkının. altta koyduğum iki fotoğraftaki gibi bir durum var ve ne yapsam çözemedim. spotify'ı silip...
  3. S

Yardım MIUI 14 şarkı albüm sorunu

herkese selamlar millet. telefonumda şarkıları bildirim çubuğundan değiştirdiğimde albüm kapakları bir sonraki şarkınınki oluyor. altta gördüğünüz gibi şarkının albüm kapağı olması gereken albüm kapağı değil, bir sonraki şarkının albüm kapağı. sorun Spotify'dan kaynaklı değil bu arada diğer...
  4. S

Çözüldü MIUI v14 global yeşil kamera simgesi

Herkese selamlar, kamera kullanıldığı zaman ekranın sol üst tarafında bir kamera simgesi çıkıyor, bunu kapatmanın yolu var mı? Zira yüz tanıma kullandığım için her açtığımda orada bir simge çıkıyor ve hiç hoş değil. şimdiden teşekkürler
  5. S

Soru Redmi Note 9 Pro (joyeuse) için hangi ROM uygun?

Herkese selamlar, "xiaomi.eu" sitesinden MIUI V14.0.3 EU indirmek istiyorum ancak listede kod adları olmadığı için biraz kafam karıştı. Bunlardan hangisi joyeuse için uygundur...
  6. S

Soru Bu ROM telefonuma uygun mu?

Herkese selamlar dostlar, atacağım linkteki ROM Redmi Note 9 Pro için uygun mudur? Şimdiden teşekkürler. https://xiaomitools.com/miui-tum-resmi-romlar/ Redmi Note 9 Pro EEA 12.0 Stable joyeuse_eea_global 2023-04-06 Fastboot 4.9 GB V14.0.4.0.SJZEUXM
  7. S

Yardım Redmi Note 9 Pro Hardbrick

Cihaza orangefox recovery ile xiaomi.eu'dan uygun romu indirdim (görünene göre uygun değilmiş) ve sonucunda cihaz hardbrick oldu. Evde çözümü yok zaten biliyorum, dışarıda ne kadara yaparlar sizce?
  8. S

Yardım Redmi Note 9 Pro açılmıyor

Herkese selamlar, cihazımda dün akşama doğru Rescue Party Triggerlandı ve format atmam gerekti. Format attıktan sonra xiaomi.eu'dan cihazım için uygun EU ROM'u SD kartımda zaten taşıyordum, oradan OrangeFox Recovery ile flashladım ama MI ekranında kalıyor. Bootloop değil sıkışmış bir biçimde...
  9. S

Soru Şarjım çok mu hızlı gidiyor?

Redmi Note 9 Pro, 64/6 MIUI 14.0.3 yüklü kendim kurdum. serviste 1 saat boyunca baktım şarjım okuldan çıktığımda 52 idi şu an 37. bence fazla hızlı gidiyor arkada uygulama falan açık değil Instagramda gezdim sadece, otomatik parlaklık yüzünden parlaklık fazla açık kalmış olabilir ama yine de...
  10. S

Yardım MIUI 14 Note 9 Pro Batarya Sorunu

Selamlar, daha geçen MIUI 14 indirdim ve ilk başta şarjı falan baya iyi gidiyordu, ama şu an bu konuyu açarken şarjım 56 idi birkaç dakika forumda dolandım 54 e düştü. Bana göre 5000 mAh olan bir batarya ve bu kadar iyi bir işletim sistemi için gereksiz hızlı azalıyor değer. Batarya...
  11. S

Yardım Redmi Note 9 Pro MIUI 14 kurulumunda kilit hatası

Cihaz kitli olduğu için kilidini açmak istedim ve geliştirici şeçeneklerindeki kısımdan Mi hesabımı eklemeye çalıştım ancak ekleyemedim ve cihazın kilidini pcden açamadım. Başka bir MIUI 14 yükleme yöntemi var mıdır?
  12. S

Rom Redmi Note 9 Pro en güncel ROM

Selamlar, geçenlerde telefonumun güncelleme almadığını ve Gen-pa teknik servise yollacayağımı söylemiştim. Ancak yollamaya fırsatım olmadı ve kargo şirketlerine de güvenim kalmadı. Telefonuma kendi imkanlarım dahilinde nasıl en güncel global kararlı ROM'u brick olmadan yüklerim? Adım adım...
  13. S

Çözüldü Redmi Note 9 Pro MIUI 13 gelmiyor

Telefon ablamındı, bana geçince fabrika ayarlarına sıfırladım ve MIUI 12.0.3 yüklü şekilde geldi. Herhangi bir şekilde MIUI 13 yapamıyorum ve hayır rom ya da farklı bir yöntem uygulayamam. Hard reset de attım ama telefon kurulum yerine gelince MIUI 12 şeklinde karşılıyor yani içinde kurulu...
Üst Alt